101020
.
  • GregSB
    Úristen neeeee. Mi ütött a Lamborghini fődizájnerébe? Olyan tökéletesen haladtak eddig. Murcialego - Gallardo - Reventon. Tökéletes úton haladtak. Erre kiadják ezt a förmedvényt. Mi ez? (Gallardo - Reventón hibrod, de iszonyatosan elcseszve)

Mi ez a segg? ezt komolyan gondolták? :DD

Még szerencse hogy csak koncepció.
  • matthias92
    kinek mi, mert végülis semmi bajom a RÉGI toyotákkal, de ha japán, akkor csak új toyotát ne
  • bardocz
    A kémia engem is érdekel, laborban kipufogógázt is fogunk majd mérni, meg kenőanyagokat is talán. Meg abból érettségiztem, szóval a jövő heti zh-ra még nem is tanultam semmit. Info programozás meg nekem nem jön be nagyon, abból a kettes megfelelne.
  • I.C.ram
    A műszaki kémia pedig a legérdekesebb tárgy talán. Én szerettem nagyon. Az infó se volt rossz, de a papíron programozás, elég nagy faszság volt. Meg is húztak belőle. Szerencsére keresztféléven nem volt papíron progi, így 5ös lettem mindkét infóból :)

Jövőre majd kell tanulnod mikró-, makroökonómiát is. Én még az osztatlanban voltam, szóval nem tudom, hogy módosult a tanterv.
  • bardocz
    Az még nem, de adiabatikus középnyomás mérés polárplaniméterrel volt már!:D

Marci: Valóban nagyon sokan nem tudtak ülni, de nekem volt annyira érdekes, hogy végigálltam. A suli meg nagyon tetszik, bár nem gondoltam, hogy infot meg kémiát is kell majd tanulnom.

Matthias: Ízlés kérdése.
  • matthias92
    minőségben tényleg, de szerintem formailag alulmulják az "egyenautókat"
  • I.C.ram
    és hogy tetszik? Bár még ZHk előtt nem nagyon lehet megmondani.
  • I.C.ram
    Éppen arra jártam, benéztem. Fülledt, 30 fokos meleg, hónaljszag, kb 150 embernek nem volt ülőhelye.
  • Csabesz6
    Adiabatikus állapotváltozás vót-e má?:D
  • bardocz
    Hogy ne legyen teljesen off, ma volt egy MAFC-os előadás, ahol a motor tuningról beszéltek, hogy kell kinéznie egy szelepnek, meg hasonlók, nagyon érdekes volt. A következő ilyen november 4.-én lesz majd elvileg. Akit érdekel az jöjjön nyugodtan, bárki benézhet. Most olyan 350-400 ember lehetett az előadáson.
  • Csabesz6
    Zsír:)
    Én vágyok vissza az egyetemre mint állat, szakma végeztével húzok vissza Győrbe szerintem.
    Na ne offoljunk mán:D
  • Adaaam
    +1
  • bardocz
    Azt ne mondta, vagy nem emlékszek rá. Amúgy igen, első félév.
    Csabesz: BME-KSK járműmérnöki.
  • Csabesz6
    Melyik schule?
  • I.C.ram
    Akkor nyilván azt is mondta, hogy a legtöbb QM, ami Japánban van, az általában amerikai találmány. :)

Ez az első féléved amúgy, ugye?
  • bardocz
    Igen, ő tanítja.
  • I.C.ram
    Stukovszky?
  • Csabesz6

ÁÉÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
    fapfapfapfap
  • MikX
    Igen, mivel én azt írtam, hogy mind ugyanúgy néz ki.
    A3-A4-A5-A6-A7-A8 ugyanaz, csak mind egyre nagyobb
    Polo-Golf-Passat szintén
    Corsa-Astra-Insignia csekk
    BMW 3-5-7 csekk (vagyis a 3-as még kilóg, mert az még nemesett át a frissítésen)
  • bardocz
    +1

Nem hiába tanítják minőségügyön, hogy Japánban mit csinálnak, és hogy sehol máshol nem fognak olyan minőséget tudni gyártani.
  • Csabesz6
    Rosszul fogalmaztam.Kiforgattad a szavait, ezt akartam mondani.
  • maffioso
    jobbak..tudatlanvagy
  • matthias92
    igen? bocsi
  • Csabesz6
    Ezt szépen félreértetted:)
  • matthias92
    mér, sztem az opelnek egész jó kis formatervei vannak. bár lehet, hogy csak szerintem.
    ehhez a germánleszólós kommentárhoz meg annyit fűznék, hogy:
    Me' talán a toyota yaris meg ilyenolyan japán autók jobbak? szvsz mind undorító
  • kemszi2
    jaja ott a cchez képest a klímavezérlés változott meg a fedélzeti comp.
  • Willi Betz
    Az előző Passatnak is ugyanilyen a bele,kivéve az órát:D
  • Willi Betz
    Van itt arról is:D
  • MikX
    Mégjóhogy nemraktál képet a sedan seggéről, mert itt mindenki sugárban hányna... :D
    Faszéé erőltetik az egyenarculatot germániában ennyire...
    Lehetne némi egyéniség, csak egy csöpp a formatervekben.
  • kemszi2
    hát nem feszítették meg magukatátdobták a cc-ről a visszapillantót meg a belteret kivéve az órát.külső meg egy polo/golf sedan :D
  • Willi Betz
    Furcsán ronda az új Basszát:D

Az oda biggyesztett analóg óra
  • matthias92
    1.4-re gondoltunk mindenféleképpen. :)))
  • Máté94
    Ha 1.4 akkor bírja, de 1.2-es az már lomha. :D
  • Csabesz6
    ezt pofázom:D
  • matthias92
    vezettem már, extrát nem ad, ez tény. de olcsó, és szerintem jobb üzlet, mint egy 5 éves h astra, amiben van 160-200ezer kilóméter, ugyanannyi pénzért, azt is beleszámolva hogy évente 40ezer fölötti kilómétert megyünk az autóval. (a jelenlegiben is [valószínűleg 100assal] visszapörgetve 260ezer van )
  • Csabesz6
    Szerintem olcsón fenntartható darab, amit "öröm" használni.
    Kínozni pedig egy autót sem szabad.
  • matthias92
    mi a véleményetek a szedán Chevrolet Aveoról? mennyire bírja a kínzást? azon kívül hogy hülye ócó kóreaji autó, vmi extra?
    közútra lenne főleg, ritkán nagyvárosban (kisvárosban, faluban persze lesz használva), időnként (2-3 évente, vagy még ritkábban) külföldre - németország, svájc -.
    alkatrészek mennyire drágák hozzá (Ha elromlana)
  • Csabesz6
    igen
  • skate00
    valaki megtudná nekem mondani hogy Nissan Silvia (s13 tól )készült valaha is Bal kormányos verzióban??
  • Borg
    Mert mindig ezt a béna oldalt reklámozod...