101020
.
-
#85916 Úristen neeeee. Mi ütött a Lamborghini fődizájnerébe? Olyan tökéletesen haladtak eddig. Murcialego - Gallardo - Reventon. Tökéletes úton haladtak. Erre kiadják ezt a förmedvényt. Mi ez? (Gallardo - Reventón hibrod, de iszonyatosan elcseszve)
Mi ez a segg? ezt komolyan gondolták? :DD
Még szerencse hogy csak koncepció. -
#85915 kinek mi, mert végülis semmi bajom a RÉGI toyotákkal, de ha japán, akkor csak új toyotát ne -
#85914 A kémia engem is érdekel, laborban kipufogógázt is fogunk majd mérni, meg kenőanyagokat is talán. Meg abból érettségiztem, szóval a jövő heti zh-ra még nem is tanultam semmit. Info programozás meg nekem nem jön be nagyon, abból a kettes megfelelne. -
#85913 A műszaki kémia pedig a legérdekesebb tárgy talán. Én szerettem nagyon. Az infó se volt rossz, de a papíron programozás, elég nagy faszság volt. Meg is húztak belőle. Szerencsére keresztféléven nem volt papíron progi, így 5ös lettem mindkét infóból :)
Jövőre majd kell tanulnod mikró-, makroökonómiát is. Én még az osztatlanban voltam, szóval nem tudom, hogy módosult a tanterv. -
#85912 Az még nem, de adiabatikus középnyomás mérés polárplaniméterrel volt már!:D
Marci: Valóban nagyon sokan nem tudtak ülni, de nekem volt annyira érdekes, hogy végigálltam. A suli meg nagyon tetszik, bár nem gondoltam, hogy infot meg kémiát is kell majd tanulnom.
Matthias: Ízlés kérdése. -
#85911 minőségben tényleg, de szerintem formailag alulmulják az "egyenautókat" -
#85910 és hogy tetszik? Bár még ZHk előtt nem nagyon lehet megmondani. -
#85909 Éppen arra jártam, benéztem. Fülledt, 30 fokos meleg, hónaljszag, kb 150 embernek nem volt ülőhelye. -
#85908 Adiabatikus állapotváltozás vót-e má?:D -
#85907 Hogy ne legyen teljesen off, ma volt egy MAFC-os előadás, ahol a motor tuningról beszéltek, hogy kell kinéznie egy szelepnek, meg hasonlók, nagyon érdekes volt. A következő ilyen november 4.-én lesz majd elvileg. Akit érdekel az jöjjön nyugodtan, bárki benézhet. Most olyan 350-400 ember lehetett az előadáson. -
#85906 Zsír:)
Én vágyok vissza az egyetemre mint állat, szakma végeztével húzok vissza Győrbe szerintem.
Na ne offoljunk mán:D
-
#85905 +1 -
#85904 Azt ne mondta, vagy nem emlékszek rá. Amúgy igen, első félév.
Csabesz: BME-KSK járműmérnöki. -
#85903 Melyik schule? -
#85902 Akkor nyilván azt is mondta, hogy a legtöbb QM, ami Japánban van, az általában amerikai találmány. :)
Ez az első féléved amúgy, ugye? -
#85901 Igen, ő tanítja. -
#85900 Stukovszky? -
ÁÉÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
fapfapfapfap -
#85898 Igen, mivel én azt írtam, hogy mind ugyanúgy néz ki.
A3-A4-A5-A6-A7-A8 ugyanaz, csak mind egyre nagyobb
Polo-Golf-Passat szintén
Corsa-Astra-Insignia csekk
BMW 3-5-7 csekk (vagyis a 3-as még kilóg, mert az még nemesett át a frissítésen)
-
#85897 +1
Nem hiába tanítják minőségügyön, hogy Japánban mit csinálnak, és hogy sehol máshol nem fognak olyan minőséget tudni gyártani. -
#85896 Rosszul fogalmaztam.Kiforgattad a szavait, ezt akartam mondani. -
#85895 jobbak..tudatlanvagy -
#85894 igen? bocsi -
#85893 Ezt szépen félreértetted:) -
#85892 mér, sztem az opelnek egész jó kis formatervei vannak. bár lehet, hogy csak szerintem.
ehhez a germánleszólós kommentárhoz meg annyit fűznék, hogy:
Me' talán a toyota yaris meg ilyenolyan japán autók jobbak? szvsz mind undorító -
#85891 jaja ott a cchez képest a klímavezérlés változott meg a fedélzeti comp. -
#85890 Az előző Passatnak is ugyanilyen a bele,kivéve az órát:D -
#85889 Van itt arról is:D
-
#85888 Mégjóhogy nemraktál képet a sedan seggéről, mert itt mindenki sugárban hányna... :D
Faszéé erőltetik az egyenarculatot germániában ennyire...
Lehetne némi egyéniség, csak egy csöpp a formatervekben. -
#85887 hát nem feszítették meg magukatátdobták a cc-ről a visszapillantót meg a belteret kivéve az órát.külső meg egy polo/golf sedan :D -
#85886 Furcsán ronda az új Basszát:D
Az oda biggyesztett analóg óra
-
#85885 1.4-re gondoltunk mindenféleképpen. :))) -
#85884 Ha 1.4 akkor bírja, de 1.2-es az már lomha. :D -
#85883 ezt pofázom:D -
#85882 vezettem már, extrát nem ad, ez tény. de olcsó, és szerintem jobb üzlet, mint egy 5 éves h astra, amiben van 160-200ezer kilóméter, ugyanannyi pénzért, azt is beleszámolva hogy évente 40ezer fölötti kilómétert megyünk az autóval. (a jelenlegiben is [valószínűleg 100assal] visszapörgetve 260ezer van ) -
#85881 Szerintem olcsón fenntartható darab, amit "öröm" használni.
Kínozni pedig egy autót sem szabad. -
#85880 mi a véleményetek a szedán Chevrolet Aveoról? mennyire bírja a kínzást? azon kívül hogy hülye ócó kóreaji autó, vmi extra?
közútra lenne főleg, ritkán nagyvárosban (kisvárosban, faluban persze lesz használva), időnként (2-3 évente, vagy még ritkábban) külföldre - németország, svájc -.
alkatrészek mennyire drágák hozzá (Ha elromlana) -
#85879 igen -
#85878 valaki megtudná nekem mondani hogy Nissan Silvia (s13 tól )készült valaha is Bal kormányos verzióban?? -
Borg #85877 Mert mindig ezt a béna oldalt reklámozod...