Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hehe, ebben van valami😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
aki meg egy öreggel szív,az legalább tudja hogy ha nem vigyáz rá hamarosan biciklizhet

nekik a lakatolás a sárvédõívnél befejezõdõtt<#wilting>#wilting>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
De valszeg azért mert durdefektet kaptam és megroggyott az egész a tornyok pedig nem birták tartani....
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ennyi...
Jó vas.
😊
Hivatalosan emiatt cserélték le. Esõs helyekrõl túl sok panasz volt, hogy leggyorsabb fokozaton se tudja úgy ellapátolni az esõt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
manuális váltóban garantált az ínhüvelygyulladás. 😊
A gyorsaságra rácáfolnék, mert ugyanolyan gyorsan töröl a harmadik fokozatban szakadó esõben, mintha kétkaros lenne, hogy már-már sajnáltam az ablaktörlõmotort az egy lapát nagy útja miatt. Szerintem inkább a megbízhatóság, nulla törõdési igény miatt tértek vissza végleg a kétlapátos megoldáshoz, nem pedig a lassúság miatt.
Én meg szeretem gondozni az ablaktörlõmotort (is). 😊

Bálnában ezért van már 2 lapát, és a W202 után már mindegyik Merciben 2 lapátos.
Viszont nemcsak W124-ben van kétkaros ablaktörlõ, hanem W202-ben is, akárcsak az enyémben. Élvezet nézni a lapát munkáját! 😄
Egyetlen hátránya, hogy kissé alul van méterezve a szélvédõmotor az egy nagy szélvédõlapáthoz, így ha nincs karbantartva, elkezd megszorulni, akadozni, majd leég a motor. Nekem megvétel után már elkezdett akadozni párszor, azonnal bekentem a száraz mozgatórudakat gépzsírral, azóta nem csinálja. Hála az égnek, mert a Merci egykaros ablaktörlõmotor fogyóeszköz a bontókban és drága. 😊
respect to the man in the ice cream van
Készülget a gép lassan, de biztosan..