101020
.
  • matthias92
    törve volt?
  • Caby
    de IGEN
  • matthias92
    akkor tényleg sokbaja volt a picikének
    amúgy nemhiszem, mert 90 körül kezdődnek a kombik. :))
  • Borg
    Ennyiért lehet, hogy kapsz egy másik 1.1-es trabantot :D
  • matthias92
    kuplungtárcsa, kuplungszerkezet, kinyomócsapágy, vezérműszíj, hengerfejtömítés, kerékcsapágyak, hőkapcsoló.
    ezek összesen egy 1.1-es trabanthoz saccra mennyibe fájhatnak? és időben?
  • Willi Betz
    Végülis nyomatékos motor,nem erről van szó,hanem annyi,hogy NÉGY hengeres:D
  • I.C.ram
    Hiába nagyobb a vibrációja, nem fogja rángatni a 2 tonnás bódét, az tuti.
  • Willi Betz
    Persze,hogy tudják. Én csak azt nem értem,hogy miért kell erőltetni ebbe a nagy kasztniba a 4 hengeres motort,aminek nagyobb a vibrációja mint egy 6 hengeresnek. Az oké,hogy erősebb meg mitomén,de S-osztályba nem való 4 hengeres motor.
  • DIESEL DOG #85948
  • pszihopata
    'Oké,hogy régebben volt S280,de az is 6 hengeres volt baszki"

baszki az 180 lovas volt és 270 nm ez 204 ló és 500nm aktív motorfelfüggesztéssel

én meg azt nem értem aki ezekután 6 hengeres benzinmotorral fogja venni

oké én még gondolkodhatok hülyén,de a mercedes piackutatói és mérnökei szerintem tudják mit csinálnak
  • TaRka0107
  • Adaaam

• cement
    szempont hat. meg az a regado nem mindegy mennyi ra.
    nezd meg melyikbol van tobb? s500-bol vagy s320bol... szinte csak 320-at latni az utakon
  • REPS0L
    halottról vagy jót vagy semmit... RIP Tomi :(
  • Borg
    Valószínűleg a luxust igénylő kör nem is gizdul annyira a teljesítményre, mint ahogy a fogyasztás sem érdekli. Ha normálisan mozog vele az autó, és a vibrációja meg a hangja nem befolyásolja az élményt, akkor leszarják.
  • Willi Betz
    Bálnából volt 280-as is 200 lóerővel:) Ennek az S-nek csak annyi a szépséghibája,hogy 2.1 literes a motor benne és 4 hengeres. Más semmi.
  • desigo
    S80-at 1.6 D-vel viszik?
  • I.C.ram
    Persze, hogy az.

Mikor kijött a W116-os (Jockey Merci), abból is vitték a 280-asokat mint a cukrot, sőt magának Jockeynak is 280-asa volt, pedig amerikai volt.

Aztán kijött a 126-os. Eleinte 280-as volt abból is a legkisebb, de aztán kicserélték egy 260-as motorra, és azt is vitték, mint a cukrot.

Bálnából is volt 320-as, ami "alig bírta" mozgatni a 2 tonnás bódét, mégis vették az emberek.

és akkor a fillérbaszó dízelekről nem is szóltam.

Nem rég láttam angol ebayen egy W126-ost, ami úgy fel volt extrázva, hogy olyat még a fullos 560-asokban sem láttam, csak egy bökkenő volt: 260-as motor, ami nevetséges ahhoz a bódéhoz.

Szóval veszik ezeket az emberek, ne izgulj. Főleg azokban az országokban, ahol a luxus nem mutogatni kell, hanem használni, kényelmesen utazni.
  • Borg
    Ott a szeretőjük lakik.
  • GregSB
    Szereinted aki S Mercit vesz, annak ez szempont?

Bár ahogy elnézem hogy mennyi panelház előtt parkol ilyen kocsi, lehet van benne valami :D
  • I.C.ram
    Hogy a picsába ne vennék? Úgy fogják vinni, mint a cukrot (EU-ban). Mennyit is eszik 100-on? 6.5 liter?
  • GregSB
    A kutya nem fogja venni, mindenki 6-8 hengeres motorral fogja rendelni továbbra is, de a Merci meg fog felelni a kötelező EU szabályoknak. Win-win :P
  • Willi Betz
    Ez meg egy vicc:DD
    4 henger lolmá'

Oké,hogy régebben volt S280,de az is 6 hengeres volt baszki:DDDD
  • GregSB
    Csak én gondolom, hogy ez még az elődnél is rondább? :D (X3)

• GregSB
    Zsír, mostantól ha megjelenik a visszapillantóban egy fauvé, akkor senki nem fogja megmondani hogy Polo, Golf, vagy Passat jön -e mögötte :D (A touareget csak azért lehet majd megkülönböztetni mert az magasabb).
  • Willi Betz
    Ez már nekem is tetszik,nem úgy mint az elődje.
  • GregSB
    Nekem nem jön be Lambo.. Valahogy aránytalan az egész. Mint egy összenyomott Reventon. Mind1.

Ez a kocsi viszont durván nézhet ki élőben. Tisztára mint egy Batmobil :)

• Szabi1991
  • Csabesz6
    Jaja, ezt akartam írni, kicsit Italias:)
  • MikX
    Jahh, szerintem sem gázos, meg nyilván utcára egy könnyebben emészthető darabot gurítanak úgyis ki.

Lotusok belsője meg 458 képet megnézve kicsit Italia-i stílusú, bár attól még ütős...
  • CSOCSO
    Azota mar megtalaltam en is az autoblog.com on, hogy mizu. mindegyik allatul nez ki de a ket feher es a sarga tetszik a legjobban. Vagyis inkabb a lambo alattuk :D:D

De tenyleg a lambo is zoralul nez ki kiveve a visszapillantot ami teljesen idiotan nez ki es az eleje az autonak ugy nez ki mint egy bullterrier es harcsa kevereke. GAZ! de ezek a szogletes formak es a hatulja bejon nagyon
  • MikX
    Designer nagyon rajta van az s2000-es orrán :D
    Viccet félretéve állat, csakígy tovább Lotus! Lássuk ezeket majd utcán is.
    Belterek:

• GregSB
    5 különböző, csak elbasztam és az egyiket 2x linkeltem.

Itt a teljes cikk a galériákkal.
  • Magnumrolcsi
  • CSOCSO
    erdekes... ez mind kulonbozo concept vagy mi? nekem a feher jon be
  • bency
    IMADOM!
  • bardocz
    :-D
  • DJ RX7
    kurvára szépek mind. szétszekszelném őket.
  • SötétBarom
    Gyönyörű mind :)
  • GregSB
    Az új Lotusok viszont nagyob babák lettek!