Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én elhiszem, meg akinek tetszik, az vegye, de ha lenne is rá pénzem, akkor se vennék. Egyedül a hátsókerékhajtás az, ami tényleg tetszik benne, de azért nem fogok milliós felárat fizetni(mint ahogy az emblémáért se). Akkor már inkább egy használt Impreza 😊
GregSB
Te lehet elférsz benne, de mögötted max egy láb nélküli vietnámi veterán utazik kényelmesen 😛

I.C.ram
Egy 135i kabriót vezettem. Megy mint a barom, de tényleg iszonyat durván. Viszont olyan brutál ronda szegény 😄
Hassan B
Ha fizetnének se kéne az az autó. <#idiota>

Nagyon beteg ember lehet aki saját akaratból vesz olyat...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Zizou5
Hidd el hogy jó vezetni, igényes, és ellehet benne férni ha én elférek benne😊 Nap mint nap vezetem, és szerintem nem a mérete alapjan szablyák az árát😊

Tufa
Csabesz6
Takaroooodj<#merges2><#eljen><#eljen><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Máté94
Vadiújak!<#wow2><#wow1><#finom>
Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Sok mindennek (tûnik úgy, hogy) nincs értelme, mégis van. Mert az ember nem csak aludni, szarni, enni szokott, hanem vannak hóbortjai. Nem azért hátsókerekesek a jobb prémiummárkák, mert jobb lenne, hanem egyszerûen ezt szeretik, akik veszik.
GregSB
Sõt, egy jól felszerelt 3-as BMW árából meg veszel 2 Accordot. Ha minden ember így gondolkodna már rég csõdbe ment volna az összes prémium kocsi gyártó. De mint látod még élnek és virulnak 😄

Csabesz6
Jó, engem nem érint, csak kár😊
Ha csõdbe menne esetleg enélkül (enyhe sarkítás és túlzás), akkor legalább minden autóbuzi megénekelné õket, mint hajdani büszke és önfejû hõsöket😄

bardocz
Engem a 2.5-ös boxxermotor zavar, jó az 2 literesben. Mivel egyet sem vezettem még, meg csak szalonban ültem benne, így a brutalitásról nem igazán tudok beszélni. Ha választanom kéne, akkor inkább egy régebbi kéne. Vasalódeszkával hátul, meg bubuval:-)
fifi
nem kezdem, de azért ugye abban te is érzel valami érdekes ízt, hogy:
"suzuki alkatrész nagykerben" "a programjukban benne sem volt az autó..."

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GregSB
Jajjmár, nem kell itt múltidõben beszélni meg gyászolni. Miért zavar hogy elsõ kerékkel fogják gyártani a városi kisautóikat? Gyakorlatilag eddig is ezt tették, csak Mini márkanév alatt. 3-astól felfele úgyis marad a hátsó-kerék hajtás, és lehet az 1-esben is.

Szép dolog lenne ha ragaszkodnának az elveikhez, csak fentmaradni fontosabb, mert aztán nem lesz mihez ragaszkodni...

Csabesz6
...és állítólag oda a nyers brutalitás is, amit nem nehéz elhinni.

bardocz
Nem is ezekre gondolok, az árából már lehet venni egy Accordot is akár. Azt elhiszem, hogy nem akkora élvezet vezetni, de legalább van benne hely. Aztán persze ezt pont én mondom, amikor egy Impreza az álmom, amiben magam mögött nem férek el...😄
GregSB
Nem kerül többe mint az említett A3-as Audi vagy B Merci (Vagy az A merci van a kategóriájában? nemtom). És hidd el: sokkal nagyobb élvezet vezetni mint a másik kettõt. Csak hát hely az nincs benne, nem egy praktikus autó...

bardocz
Imprezát eltartott egy ideig, míg megszoktam, most már ez a hátterem😄 De sajna tényleg hasonlít Lacettire. És az a "szép", hogy ezt a rally miatt csinálták, mert hogy jobb lesz, aztán következõ évben már sehol sincsenek, és csak N-es kocsikat csinálnak...
Csabesz6
Bírtam a BMW-t abból a szempontból, hogy görcsösen ragaszkodott a hátsó hajtáshoz, hasonlóan a porschéhez (faros boxer), stb...
Szerintem kellenek az ilyen egyéniségek (nem árt néha széllel szemben hugyozni), ezek nélkül sokkal sablonosabb lenne az autóipar, szerintem.Például nekem az sem tetszik, amit az Imprezából csináltak (gyk. "turbos Lacetti").Tudom, pénz beszél...
<#szomoru1>

bardocz
1-es BMW-t majdhogynem bármi körberöhögi, amennyibe kerül, abból már rendes autót veszek 😄
GregSB
Tudom, engem nem is zavar. Már évek óta gyárt elsõ kerekes kocsit a BMW Mini néven, ez gyakorlatilag egy ugyan akkora auto lesz (írják hogy az új mini is erre fog épülni), csak BMW embléma lesz rajta.

A nagyobb kocsijaikat gondolom továbbra is hátsó kerékkel fogják hajtani.

Ami érdekes lesz, hogy az 1-es BMW-vel mihez kezdenek. Ahogy pszicho is írja a hátsó kerekes kialakítás helyigényes. Az 1-es BMW-ben szánalmasan kicsi a lábtér hátul, meg úgy alapból az egész kocsiban, az A3-as Audi és B Merci körberöhögi, de még az olcsóbb, nem prémium konkurensei is.

Ha ezen változtatni akarnak akkor azt csak úgy tehetik meg ha elsõ kerekesre változtatják. Viszont ezzel aláaknáznák az eddigi marketing-kampányát, vele együtt az egész kocsi imidzsét.

Csabesz6
Járjon a frász olyannal...

Csabesz6
Ezzel mind tisztában vagyok, csak leszarom😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pszihopata
a hátsókerekes hajtáslánca 3-szor annyi helyet elvesz,és jóval több energiát emészt fel,teljesen értelmetlen építési mód 2010-ben

/hátsókerekes az autóm/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

SötétBarom
Nyilván. Járjon midnenki 750Li-vel, meg S500-al. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
Az meg pláne gáz😞

Tufa
ne kezd már megint az okoskodást.
a programjukban benne sem volt az autó...

fifi
" az egyik suzuki alkatrész nagykerben " - " az eladó azt sem tudta hogy létezik olyan hogy sport"

persze-persze.
nagyon egzotikus autó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Mercedesnek is van elsõkerekese. A meg B-osztály.
GregSB
SZENTSÉGTÖRÉS!!!!!

"Többé nem pletyka már: Dr. Norbert Reithofer, a BMW AG elnöke közölte egy sajtótájékoztatón, hogy a jövõben lesznek elsõkerék-hajtású BMW emblémás autók. Céljuk, hogy az egyre növekvõ szubkompakt kategória tortájából nagyobb szeletet hasítsanak maguknak, magyarul, hogy lenyomják az Audi A1-et."

Hassan B
Ezért mondom, hogy az õ sérülésénél ez nem jelentõs.

I.C.ram
A teherviselõ elemek szoktak felelni az energiaelnyelésért. A sárvédõ, meg a lökhárító nem az. Max kis koccanásoknál számítanak energiaelnyelõnek, ami kb kimeríti a parkolás közbeni koccanások fogalmát.
kemszi2
volt szerencsém ülni egy balesetes autóban..elvolt csavarodva az egész karosszéria...rendbe lett rakva...de 100km/h-nál olyan mintha hullámozna az egész autó.kicsit félelmetes😄
Hassan B
Ha szakértelemmel csinálják, akkor nyilván lehet közel hasonló energiaelnyelése mint a gyári daraboknak. Csak nem ez a jellemzõ.

Azért a tiédnek talán nem volt annyira komoly sérülése( már ha jól láttam ), hogy az késõbb gondot okozhatna.

Tufa
egyébként szalonból is van ilyen, és tudom hogy van rengeteg kókányolás ott is csak patika állapotú szervizben.. 😊 nem vagyok szalonbuzi nem azért vittem oda. az egyik suzuki alkatrész nagykerben kértem pl árakat a sérült cuccokra, az eladó azt sem tudta hogy létezik olyan hogy sport... 😊
Szalonban csináltatom az éves szervizeket is, csupán azért mert pl a 2évesem munkadíja 6e ft volt (anyagot én vittem) és egy 2.5-3 órás melót -PESTEN- nem csinálna maszek sokkal olcsóbban.

Sopronban, egyik hivatalos márkakereskedésben (azért nem nevezem meg õket, mert jóhaverok) volt egy viszonylag hosszú periódus, amikor kizárólag fényezõk dolgoztak a szervízben..
Gondolhatjátok micsoda minõségi munka folyt ott 😄

Tufa
nem. a szalonban is ismerõs szerelte. azért vittem oda mert ott tudják mit vesznek át, tudják hogy mit kell megrendelni és nem lesz az hogy ha az nem jó, hozzáalakítjuk azt majd jó lesz.
Ha sima swift lenne leszarnám de amíg ekkora szopás ehhez az alkatrész beszerzése addig nem viszem maszekhoz. (lett volna ajánlat aki 200at adott volna zsebbe de amikor mondtam hogy swift sport akkor csak annyit bökött rá, hogy vigyem, sok swiftet szerel.)

pszihopata
csak elképzeltem hogy flexelnek a mûmárványon

tudjuk-elmennek egy márkakereskedésbe és mindjárt a szakma éllovasai pf...

Tufa
maszekok 99% azt sem tudja mi az a sport és nem egy ismerõsnek kókányolták már össze sima swift alkatrészeibõl a javítást. pl berakták a sima swift pótkerék tartó lemezést a sportba, csak akkor esett le hogy az nem igazán jó amikor rakták volna fel a dobot.. Nembaj, kalapács. Inkább passzoltam.
Nem ebbõl akartam pénzt keresni...

pszihopata
szalonban😄

Tufa
Szalonban csinálták és szinte kivétel nélkül minden cserélve lett 😊
Nemh iszem hogy erõsebb lett mint volt 😊

pszihopata

Hassan B
Nem kicsit... használtautósnál marékszámra lehet találni a törött és aztán összekontárkodott autót. Mûszakin is átmegy, csak komoly baleseted ne legyen vele. Pont nemrég volt a talán a fifth gear-ben is, ilyen autót törtek és mivel az elsõ nyúlvány nem gyûrõdött, így gyûrõdött az utastér...

GhostR1der
sok a kókler 😄DDDddd

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Máté94
Egy töréstesztbõl indultam ki, abban egy EURONCAP-szintû teszten 64 km/h-val csaptak neki egy betonnak, úgy hogy az autó elejének a 40%-val csattantak. Majd megjavították és újra elvégezték a tesztet és abban gyengébben teljesített mint az eredeti. Csak ebbõl indultam ki.
I.C.ram
Gondolom elemcsere volt, és nem lakatolták. Akkor meg kurvára mindegy.
Hassan B
Általában pont hogy erõsebb, mert nem gyûrõdik úgy, mint a gyári anyag. Vagy legalábbis nem ott ahol kéne...