Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon beteg ember lehet aki saját akaratból vesz olyat...
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha csõdbe menne esetleg enélkül (enyhe sarkítás és túlzás), akkor legalább minden autóbuzi megénekelné õket, mint hajdani büszke és önfejû hõsöket😄
"suzuki alkatrész nagykerben" "a programjukban benne sem volt az autó..."
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szép dolog lenne ha ragaszkodnának az elveikhez, csak fentmaradni fontosabb, mert aztán nem lesz mihez ragaszkodni...
Szerintem kellenek az ilyen egyéniségek (nem árt néha széllel szemben hugyozni), ezek nélkül sokkal sablonosabb lenne az autóipar, szerintem.Például nekem az sem tetszik, amit az Imprezából csináltak (gyk. "turbos Lacetti").Tudom, pénz beszél...
<#szomoru1>#szomoru1>
A nagyobb kocsijaikat gondolom továbbra is hátsó kerékkel fogják hajtani.
Ami érdekes lesz, hogy az 1-es BMW-vel mihez kezdenek. Ahogy pszicho is írja a hátsó kerekes kialakítás helyigényes. Az 1-es BMW-ben szánalmasan kicsi a lábtér hátul, meg úgy alapból az egész kocsiban, az A3-as Audi és B Merci körberöhögi, de még az olcsóbb, nem prémium konkurensei is.
Ha ezen változtatni akarnak akkor azt csak úgy tehetik meg ha elsõ kerekesre változtatják. Viszont ezzel aláaknáznák az eddigi marketing-kampányát, vele együtt az egész kocsi imidzsét.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
/hátsókerekes az autóm/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
persze-persze.
nagyon egzotikus autó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Többé nem pletyka már: Dr. Norbert Reithofer, a BMW AG elnöke közölte egy sajtótájékoztatón, hogy a jövõben lesznek elsõkerék-hajtású BMW emblémás autók. Céljuk, hogy az egyre növekvõ szubkompakt kategória tortájából nagyobb szeletet hasítsanak maguknak, magyarul, hogy lenyomják az Audi A1-et."
Azért a tiédnek talán nem volt annyira komoly sérülése( már ha jól láttam ), hogy az késõbb gondot okozhatna.
][ ВАЗ ][
Szalonban csináltatom az éves szervizeket is, csupán azért mert pl a 2évesem munkadíja 6e ft volt (anyagot én vittem) és egy 2.5-3 órás melót -PESTEN- nem csinálna maszek sokkal olcsóbban.
Sopronban, egyik hivatalos márkakereskedésben (azért nem nevezem meg õket, mert jóhaverok) volt egy viszonylag hosszú periódus, amikor kizárólag fényezõk dolgoztak a szervízben..
Gondolhatjátok micsoda minõségi munka folyt ott 😄
Ha sima swift lenne leszarnám de amíg ekkora szopás ehhez az alkatrész beszerzése addig nem viszem maszekhoz. (lett volna ajánlat aki 200at adott volna zsebbe de amikor mondtam hogy swift sport akkor csak annyit bökött rá, hogy vigyem, sok swiftet szerel.)
tudjuk-elmennek egy márkakereskedésbe és mindjárt a szakma éllovasai pf...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nem ebbõl akartam pénzt keresni...
Nemh iszem hogy erõsebb lett mint volt 😊
][ ВАЗ ][