Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem az a kategória amit 10 év felett meg szabad venni,ahhoz túl bonyolult
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
3.3-as négyszelepes boxer 6-os,platina gyertyák és komputervezérelt motorirányítás,aktív négykerékhajtás és kormányzás,rugalmas fõtengelykapcsolat
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy ha már kurvajól állok, akkor hétvégi autónak egy STI, családinak meg kombi Legacy GT<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem hiányzik ebbõl semmi.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az egészet el kéne nyújtani mert így egy felfújt buborék
mégis szörnyen erõltetett a végeredmény
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
:) Semmi okosság :P
Tehát akkor mégegyszer - ez, kibaszott ronda:

-na vége kiszálltam a buliból 😄
Mondjuk nem véletlenül teszik az 1-es is 😄DD

respect to the man in the ice cream van
Magyarul, amikor vetted, ez kurvára nem érdekelt, csak késõbb feltûnt, hogy amúgy milyen jó dolog is ez 😄
emellett a csomagtartója is kurvanagy.
szal nekem fontos, hogy hátul nagy hely legyen. mikor haver kombi e39-ébe beültem hátra, úgy hogy az elsõ ülés nem is volt nagyon hátratolva, realizáltam, hogy az én kocsim mennyivel tágasabb
Valaki szül két gyereket, akkor neki bazmeg egyterû kell, mert a gyerekek blabla. Az egyterû a legnagyobb faszság a világon. Egy átlagos kombi bõven elég bármire, és legalább nem egy busszal jár az ember.
Visszatérve a hátsó lábtérre, szerintem teljesen xedrangú adat minden olyan autónál, aminek nincs benne a nevében, hogy "long", estleg "lang". 😄D Szerintem pedig nincs olyan ember, akinek ez fontos lenne, csak olyan, aki azt hiszi, hogy neki ez fontos <#idiota>#idiota>
Hassan B: Ez már elég erõsen átment ízlés kérdésébe, arról meg ugye vitázni... nekem pl kifejezetten tetszik az 1-es BMW, sztem egyáltalán nem ronda. És nem vagyok degenerált.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Amelyik haveromnak meg nem tetszik a hátsó helykínálat, az szépen megy taxival, busszal, vagy gyalog.
][ ВАЗ ][
csak a hülye szlogenjük miatt most ciki lesz beállni a sorba,a kisautóról viszont nem mondhatnak le
Akkor nem para, de tudod vannak olyan emberek akik néha szoktak +2-3 fõt is vinni magukkal pl horvátországba nyaralni, hogy ne kelljen 8 autóval menni 😛
lol