Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Doman szerint fel se megy nekem pogi nélkül, de azért majd rápróbálom, nemsokára vadászok rá gumit.
Most suvickolom õket, nagyon tetszenek:).Mondjuk én élek halok ezekért a pókhálós dizájnokért.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kicsit rakasd (rakd) rendbe, és fasza lesz. Én is ennyiért vettem a felniket :DDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Asszem 5db ezrest megért.
olyanok tanácsolták hogy chipeltessek akik már megcsinálták és a fogyasztás miatt
nekem is elsõdlegesen az volt a cél hogy kevesebbet egyen mert sokat megy a kocsi
aki az enyémet csinálta õ csinálja magyarországon a scaniákat-abból él!
de látom ehhez is jobban értesz:P
A chiptuningos meg abból élnek, hogy a teljesítményt tekerik fel.
90-nél úgysem mehet többet,mit érdekli a tulajt hogy a sofõrjei alatt hogy húz a gép
ha viszont 5 litert fognak száz kilóméteren az egy év alatt egy kocsin másfél milla!
amit még lehet hegyezni,egyébként rengeteg példa van arra hogy jó programot sosem a nagy cégek készítenek hanem a megszállott kis csapatok
lásd-ügyfélkapu botrány stb.
egy motorvezérlõ programjaira szakosodott cég sokkal mélyebben beleássa magát a kérdésbe,mert nekik a programot kell eladniuk
ha nem tudnának hozzátenni,vajon mibõl élnének meg?
én sem hittem benne eleinte,de mikor pár chippelt autót kipróbáltam magyarul mondva leesett az állam
csak dízelekket-de szívó benzinesnél állítólag sokkal kisebb a mozgásterük,és a turbósoknál is hamar bekopog a motor ezért feleannyit sem tudnak ráhúzni
tempomattal megyek ezer kilómétereket,pontosan le tudom mérni a fogyasztást mert kifelé üresen megy a kocsi ugyanazon a szakaszon
ha 110-re lövöm be a korábbi 11.5 helyett 10 literrel megy a dinamikája meg ég és föld,most 75 rõl 6.-ban húz elõtte 85-90 alatt nem bírta el
én csak a gyári adatkábelen keresztüli tuningot próbáltam,a külön box állítólag sokkal gagyibb
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Állandóan a kisebb fogyasztásról van szó, meg kicsit nagyobb teljesítményrõl, amiket fejlesztenek manapság, és akkor egy mezei chip átprogramozásával ilyen eredmények? Mikor egy gyár fejleszt valamit egy motoron, soha nincsen szó ekkora számokról...
És persze 1-2 év telik el, míg optimalizálnak valamit.
Ezértis kételkedek abban, hogy ilyen adatokat el lehet érni, mert ok, lehethogy felhúzzák a kocsit úgy, hogy használható legyen, értem ez alatt, hogy ne legyen orbitális turbólyuk, ne csak 4000-tõl induljon a kocsi, de hogy ez mellett még a fogyasztás is csökken...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
#82753:igen
A készítõje szerint is elég sötét lett az a kép, de nekem úgy is etalon:D

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Tök jó kép lett, szerintem:)
valoszinu hogy utanajaras utan csak azokat fogjak tovabb kurogatni, akiknel egyertelmuen az ado kikerulese a cel a rendszammal.
respect to the man in the ice cream van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
elõszõr bemelegítí a hengert robbant majd kisöpri a gázokat és a végén még utánaküld egy kis anyagot hogy jobb legyen az emisszió
ezer féle beállítás lehetséges pl a kilépõ gázok sebességével is lehet játszani mert utóbefecskendezéssel a turbó rendesen túlpörgethetõ
szerk. + 4.5-5literes fogyasztás... :))))
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Unokatesóm bimmerjében volt Hamann (kb mint a mercinél a Brabus) chiptuning, ami azért messze nem homasita kategória. 240-ról 270 lovas lett, viszont +1 liter fogyasztás legalább. Hivatalos Hamann képviselet csinálta neki.