Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kikkel vitatkozom én<#idiota>#idiota>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
vörös bõrbelsõ
ha szimplább jobban bejön.
Honda Accord 2,2 i-CTDi
Széria Optimalizált Differencia
Teljesítmény 140LE 175LE 35LE
Nyomaték 340Nm 400Nm 60N
ez egy sima optimalizált tunning,ahol még a fogyasztás is kisebb
link
'Csipszelni lehet, max 5-10 ló még akadhat is, de a 30-40 az lol."
a 35%-ra chippelt ducatóval mentem 190-el,fogalmad sincsen mirõl beszélsz
A 15% az még belefér, de eddig is errõl beszéltem, persze továbbra is áll a kérdés: lemértétek padon vagy nem?
Jó, aki nem tervez hosszú távra annak hajrá. Csipszet bele.
kérdeztem mennyit lehet
azt mondta gyári turbóval 200 lóra tudja kb. felhúzni,de 15%-ot javasol akkor zöldkártyán is simán átmegy és kevesebbet is fog enni
15%-ra lett felhúzva,mondta próbáljam ki és ha jó akkor fizetek-ha nem tetszik húz még rá vagy visszateszi a gyárit és nincsen harag
beültem,más világ azóta zöldkártya csont nélkül és nem kormol egyátalán
most van benne 660 ezer
egyébként ültem 35%-os jtd-ben is,de az 2 hét múlva kuplungos lett mert küldték és nem bírta a szerkezet
az a kocsi 3 éve jár 35%-al,a motorja bontatlan
hogy mit hiszel és mit tartasz valószínûnek az a te dolgod
respect to the man in the ice cream van
Franciák nagyon rááltak arra hogy olcsóért adják a kocsijaikat (a konkurenciához képest), de a szervízben utánna megkopasztanak.
Amúgy elsõ kocsinak nem lenne jó egy Swift? Olcsó, nem nagy, szinte még olajat sem kell benne cserélni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Persze ez alapján nem akarom megítélni az összes Megane-t, de azért vicces 😛
a ismerõs 1.6 benzin 307sw-jében most szakadt el a vezérmûszíj, pedig nem hülyegyerek módjára használták, egy családi autónak vették, újonnan. csak ez az affér volt 200ezerben nekik. most van benne 140ezer és már rengeteget jártak vele szervízbe.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez egész szép.
focus
A szine még elmegy, de jobban örülnék fekete, fehér vagy ezüst szinben.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha egy motorból mindent kipréselsz, amit tud, az mindent fog csinálni, csak kevesebbet enni nem 😊))) és ahogy említettem, ez az élettartam rovására megy.
én elképzelhetõnek tartom, hogy erõsebb legyen egy kocsi a csiptõl, de azzal arányosan csökkenni fog a motor élettartama is. ez elég törvényszerû.
Csipszelni lehet, max 5-10 ló még akadhat is, de a 30-40 az lol.
Azt meg végképp nehezen hiszem el, hogy jobban megy + még kevesebbet is eszik 😄
Persze, ott van egy csomó autófejlesztõ arc a Toyotánál, 5 doktorival, 30 éves gyakorlattal és képtelenek optimalizálni a progit, erre megjelenik Pista a külvárosból és ír hozzá egy olyat hogy minden faszább lesz 😄
Ettõl függetlenül ahogy írod léteznek normális cuccok, csak nem ez a jellemzõ itt kis hazánkban.(Olyan mint a gyári calibra😄)
mert negatív vélemény már volt,csak nem tudom milyen tapasztalatból
az enyémet 50 rongyért izmosították 2 literrel kevesebbet fogyaszt és sokkal jobban megy
nemrég vett egy haver egy 2.2 dízel accordot azt 60 rongyért húzták fel,alig hagyta magát rábeszélni
azóta folyamatosan vigyorog
/nem a dobozos gagyi chippekrõl beszélek/
szóval tudni kéne mirõl szól egy átírt szoftver
De tény ami tény, ez a megane elég jó választás lenne, csak ugye ott van, hogy beférek e vajon vele...
De mondjuk én ilyen kategóriára értettem: Renault Megane 5 éves 96eKm. <#nemtudom>#nemtudom>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Elsõs Corolla? Vagy mindenképp ilyen kisebb kategória érdekelne?
Két misiért már egész szép autókat lehet venni kultúrált fogyasztással amibe akár a család is belefér ha úgy adódik.
Csak egy tipp <#vigyor5>#vigyor5>
És talán találsz stílusosabb autót is mint az egykaptafára készülõ városi kiscirkálók 😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
pénzed is marad, megbízhatóbb is mint a másik kettõ, és kibaszottul jó megy mindenféle csip nélkül. van ilyen a családban, jártam vele kb 3 hónapig, iszonyatosan megy, és kibaszottul keveset eszik. 4,5 körül simán eljársz vele még ha nem is raksz tojást a gázpedál alá akkor is. városba ideális