Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
így van nem kell 100 hangszóró :D
nekem egy alpine fejen van két gyári a hátsóban ami a fejrõl megy,aztán van egy erõsítõ az elsõ szettnek és egy mély amit szintén a fej hajt és kb a csomagtartó negyedét foglalja el.szépen eltüntetve a kábelek nem a beltérben lógnak:D az elsõ szett pedig bement a gyári helyére
szerintem ennél több nem kell egy autóba
így nagyon szépen szól,tisztán és összhangban van a rendszer
MikX
Hát... kell az is, de kell közép és magas is, de hülyét kapok ezektõl a "leszakadacsomagtartóakkora" mélyládáktól aztán mellette bennvannak a gyári hangszórók, esetleg ha nem is gyáriak, de azoknak nincs erõsítõ, csak amit a fejegység bír, az meg igen gyatra...
Szóval én nem vagyok ellene a hifinek, de ne m az ilyen kókányolásoknak, hanem egy értelmes, normálisnak, ami nem 3csilliárd watt, mert ezzel max suli elõtt lehet keménykedni 15 évesen.
Egy rendes rendszer, ahol van mély, közép, magas egyaránt, és nem olyan minõségben, hogy szétessen a kocsi, hanem kellemes hallgatható, és mindenekelõtt tiszta legyen a hang.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tufa
akkor meg simán kiveszed :)
Egy csatlakozót kell mindössze széthúzni.

matthias92
nem, de a csomagjaikat valahova elkell tenni. meg egy hétre, kettõre bevásárolok hova a tökömbe teszem a cuccot ha jönnek velem 3-an? <#idiota>

Tufa
Egyébként mélynyomó nélkül nem lehet szerintem normális hifit összehozni. Élvezhetõt nem.

Tufa
egyáltalán nem biztos az... utólag azért nem gyenge hifiket lehet összehozni.
(pl egy normális rock vagy metál zenével nem hiszem hogy úgy elboldogulna az egy macrommal összevetve..)

REPS0L
nem, lexus.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

I.C.ram
Ja, hogyne....
REPS0L
van benne egy Sony fejetség, xplode vagy mi a halál, elég jó, nem akarok rá többet költeni, motoros vagyok.

bardocz
És abból 3db szól olyan minõségben, mint ez az egész kókányolás.
Tufa
az már rég rossz ha a barátokat meg a családot a csomagtartóban akarod vinni :D

Tufa
az uj LS lexusokban gyárilag 19 hangszóró van :)

matthias92
am, swift?

matthias92
csak tudnám miértelme van az ieneknek. oszt ha haverokat, vagy nagycsaládot elkell vinni valahova, hosszabbtávra cuccostól, megy a rinya hogy nincs hely.
ráadásul engem megölne az ideg ien sok szutyoktól. négy jóminõségû kishangszóró az eredeti helyükre aztán kész.

Adaaam
pff gondolom mást se lehet hallani csak a basszúst és az egész autó zörgését

everything's better with music

bardocz
Kis ültetés még oké, de mikor tökig ültetik a kocsit az itthoni utakra, az szimpla idiotizmus.
DJ RX7
ez szinte mint rendben van kivétel egy:

"-leültetik a kocsit, hogy koppanjon az alja, de pályára nem mennek vele, ahol lenne haszna is" - ha mindezt igényesen csinálják és nem éppen egy suzuki-val akkor nincs semmi probléma. számomra.

:3

autoszimulator
baszki az méretes darab, nem rottyan bele a gépállat? :D

.: mobilize.hu :.

Az csak ZK-ra volt, de mivel ZK már nincs...
Willi Betz
Kéne annak az oldalnak a címe,ahol rendszám alapján letudom ellenõrizni meddig érvényes azt hiszem a mûszaki az autóra.

Köszi!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MikX
Add át gratuációmat! <#idiota>
LEgnagyobb baromság, fõleg ha csak egy láda van benne, a többi meg gyári.
Hülyét kapok, ha csak a mély szól, más tartományban meg semmi, de nem is lehet hallani, mert elnyomja a buffogás...
Bár ha valami teknószar szól benne annak mind1, mert az úgysem zene, akkor már inkább egy esztergagépet hallgatok, az is van olyan monoton zaj...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Én legszívesebben lõnék rájuk az ablakból esténként... valami jókis M95-el szedném ki egyesével a sok buzi zümmögõst...
bardocz
Én a robogókra rakatnék valami olyan kipufogót, ami némává varázsolja az összeset. Rohadtul idegesítõ, hogy 200 méterrõl hallani már, és ahogy közeledik, csak egyre rosszabb lesz.
a legjobb az amikor utazol hosszabb távon és egyfolytában üvölt a "repedt fazék" dob hátul... ettõl tudok agyf*szt kapni... :/

ültem már ilyen autóban, eleinte még egész kellemes de 4 óra hossza után már inkább idegesítõ... :/
bardocz
Link.
Vegyél bele új fejegységet, ne hangszórókat.
I.C.ram
Én sem. A másik a "hevített kidörrentõ" Meg lehet hülyülni a folyamatos hányingerkeltõ frekvencián zúgó szartól, mindezt 40 km/h-val.
REPS0L
nemtudom, nekem a hangszóróval nincs semmi bajom, a gyári kitt ami a Golfba van nagyon szól, mégis elfogadnék egy jóval nagyobbat, és nem azért hogy feszítsek rá, hanem hogy még élvezetesebbé tegyem a vezetést/zenehallgatást. És mivel elég gyakran ül is mellettem valaki, nem fogom fejhallgatón tolni neki...

bardocz
Soha nem értettem azokat(vagyis de, 12 éves koromig), akik:
-telebasszák hangszóróval a kocsit
-ráraknak egy szpojlert, pedig száz fölött max autópályán mennek
-leültetik a kocsit, hogy koppanjon az alja, de pályára nem mennek vele, ahol lenne haszna is
-rábasznak egy kurvanagy felnit, aminek szinté semmi értelme
-nídforszípdbõl vesznek egy bodykitet, ami arra jó, hogy a sok él miatt szarabb lesz az aerodinamika, és max süvít nagy sebességnél, meg egy ütközésnél eltûnik a kocsi árának nagyrésze, és még szarul is néz ki
-ráraknak egy sportdobot a kocsira, aminek olyan hangja van, mintha átszúrták volna kétszázas szöggel a dobot, és attól még ugyan úgy szégyenteljesen gyorsul a 60 lóval a kocsi.
tejóég! :D
REPS0L
haveré, elég nagyot szól xD
2 RMS 3000W asszem :D

MikX
Áh, abból csak a dísztárcsa jó, te! <#idiota>

GregSB
Áhh ezek gagyik, az a tuti aminek dollárjel pörög a közepén :D

MikX
Ennyi...
Azt' majd veszel gy jót rá késõbb...
Bár lemezzel is elfutogat :D

Csabesz6
Gönyörûek<#vomit>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Na, szerintem is nagyon tuti, de még mindig nem látok 5 ezerért ilyen szettet, de még 10ért sem.15 körül már lehet használtan oldschool Mitsubishi meg hasonló felniket (ez is tök jó ár), de most már nincs rá keret.

Elsõsorban az ára miatt vettem ezt meg, ráadásul szerintem esztétikusak is.Ha esetleg semmire sem lesz jó, akkor meg továbbadom.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
sztem ezek közül válassz

respect to the man in the ice cream van

MikX
óóóhogy...

akkor így

MikX
Valami ilyesmi jól állna

Csabesz6
Egyszer mondtad, és kétlem hogy ilyesmi áron adnád, mint amennyiben ezek voltak.
#82788:
Szerintem is, de mutatnál egyet ilyesmi áron? Szerintem kurva jól jártam ezekkel, nem a ke30on lesz az már szinte biztos (nincs pogi).

MikX
Sztem is jobban állna valami korhû felni rajta...

R0zs0máK
Hányszor ugattam neked, hogy van nekem gyári Toyota alufelnim amit szívesen eladok olcsón...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
Azért a "visszataszítóan ocsmány" szerintem elég erõs kifejezés, de szólj ha találsz szebbet ilyen áron.

REPS0L
ahogy látom az izzók neméppen benzinkúton cserélhetõk.

pszihopata
nem mintha számítana a véleményem,de nekem gyári felnivel és gyári krómkupakkal tetszik egyedül a géped
ha mégis alufelni,akkor csakis 70'-es évekbeli azok meg nem ilyenek

de természetesen azt raksz rá amit akarsz<#miaz>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

autoszimulator
járhat, de ha rendszeresen, huzamos ideig akar, akkor fizessen vámot. és ez a vám dolog még csak nem is unikum :D

.: mobilize.hu :.

neevous
Vmi oldszkúlabb felniben nagyobb fantáziát látok, de te tudod:)

CSOCSO
eztet en se baszki
R0zs0máK
1. nem fog rámenni pogácsák nélkül, ez 1000%
2. ha rá is megy pogácsákkal, akkor is visszataszítóan ocsmány felnik ezek...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

És nyilván becsületes adófizetõ.