Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem egyrõl beszélünk
-sós latyakban -10 fokban is,vajon hogy tapad a hightech pályagumi?
egyátalán van rá téli v. hólánc?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ha lenne egy ilyen sportautóm, lehet én is kipróbálnék vele egy jó kis szerpentines alpesi utat.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Érden nap mint nap elõfordul velem is, és hihetetlen mennyire buták az emberek... Komolyan, az esetek többségében a 2 sávos körforgalom belsõ sávja tök üres, és a külsõben meg áll a sor... Gratulálni tudok...
És a legnagyobb baj, hogy az a kevés, aki használná rendesen, az nem tudja, mert tuti h nem engedik ki...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
/mondjuk ha én csináltam volna a motort még dicsekednék is vele/
különben is csak azért nem égett még le mert hidegben használják<#vigyor1>#vigyor1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szépen nézhet ki az alufutómû az agyonsózott utakon,ezzel a tepsivel kinlódni a hóban <#wow3>#wow3>
Én már feladtam hogy megpróbáljam szabályosan használni itthon az ilyen 2 sávos körforgalmakat, mert mindig én szoptam be. Megyek én is a külsõ sávban, még ha a 3. kijáraton megyek ki akkor is. Ugyanis ha szabályosan besoroltam a belsõbe ez történt az esetek 90%-ban: a mögöttem jövõk bementek a külsõ sávba, kielõztek / bejöttek mellém / bejöttek a holtsávomba, és amikor soroltam volna ki a 2. vagy 3. kijártanál akkor basztak beengedni, szóval végül mehettem még egy kört. Gyász.
respect to the man in the ice cream van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Remélem jó lesz, ezek után már nem akarok hifire költeni többet
lehet hogy jobban szólna de végül ez árban is megfelelt teljesítményre is és a gyáritól csak jobb lehet minden,😊és nagyon megvagyok vele elégedve.tényleg jó összhangban van.egyedül majd talán valami komolyabb fejet szeretnék idõvel.de ez még a jövõ zenéje.
Szerintem egy kulturált szubcsõ vagy egy kisebb láda a plafon, abból is max 200 W. Aki hallott már annál nagyobbat, az nagyon jól tudja, hogy semmi értelme, csak rázza az autót.
][ ВАЗ ][
és igen a fej hajtja a mélyet😊
a fejen gyárilag csak egy rca kimenet van arra van mély
és egy kisjelnagyjel átalakítóval csináltunk még rca-t arra ment az erõsítõ és onnan vissza az elsõ szettre