Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Van aki otthon van autósrádió bekötésében?Anno kiszedtem a Corollából, de képtelen vagyok visszarakni, semmilyen "elõzményt" (régebbi csatit a múszerfal alatt, kábelmaradványok) nem találok, egyedül a hangszóróké van meg.Nekem tanácsoltak olyat, hogy az ACC-t, és a +Batteryt tegyem az akksi "+" oldalára, míg a testkábelt a "-"ra. Kipróbáltam, nem igazán akart mûködni.Meglehetõsen suta vagyok a villamossághoz, remélem van aki tud segíten.Tuti marha egyszerû, csak nekem bonyolult😄.
Képek:
Itt!
Pioneer KEH P5400R

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akkorát satuzott az elõttem haladó, hogy lerántottam az útról a vasat. Esélyük nem volt becélozni a manõver után 😄

És mennyi lesz?
'szom se olvasgatja vissza a chateléseket itt 😊
cement

respect to the man in the ice cream van

Willi Betz
Ez az SLS durva egy darab. Kéne!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

be careful dudz!

korán reggel már kaptam is egy adag lézerdózist az arcomba.
fákkdöszisztem.

ilyen pedig ha visszanyal a fagyi

:o
TaRka0107
Tényleg nem... de olyan jó érzés amikor becsúszkálsz a kanyarba hóba. Csak úgy sípolt a computer amikor kézifékezett tesóm😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Nekem is az tûnt fel elõször!😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Csabesz6
😄D
Nagyon régen, egy Honda hátsó lökösén volt a matrinnya.Biztosan te voltál, emlékszem😊.Majd megkeresem, de kétlem hogy sikerrel járok.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez mikor volt? Szerintem összekeversz valakivel.

De persze lehet hogy igaza van a matricának 😄D
Csabesz6
Sejtettem hogy ez lesz a válasz, de emlékszem pl amikor a "drifting is gay" címû matricára is rágerjedtél, hogy kell neked egy<#zavart1>
Egyébként igazad van, nem itt a helye.

Én nem vagyok ellenséges a drifttel szemben, csak nem értem miért ebbe a topikba kell.. Akit érdekel, úgyis odamegy a saját topikjába.
Csabesz6
Amúgy honnan ered a drifttel szembeni ellenségeskedésed?😊

Használt-autó hirdetés, korbácsos dominálval! Próbáld ki, nem fog fájni 😄.

SZADO AUTÓ HIRDETÉS!
wrong topik
mycso

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

broman191
Yepp, csak vásárlás után tûnt fel... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kemszi2
örülök ,hogy ezt nem csak én látom így
Csabesz6

Love me Tender...<#buck>

Csabesz6
Divat lett, majd lelohad, mint az F&F korszak (bár egy két Kalost elnézve még csak most jön a java).
A divatmatyikat meg ki lehet szûrni😊

kemszi2
mondjuk én amúgy sem vagyok egy nagy drift rajongó.Évente egyszer kimegyek a Rabócsiringre az elég is nekem.
És most kövezzetek meg de nekem jelenleg kicsit olyan divat dolognak tûnik a drift,mármint az itthoni/európai berkeken belül.
Rally-t még mindig szívesebben nézek😄
Csabesz6
😊

cement
en a legjobban a kozvetitest szeretem, meg ahogy pl a nomura baromkodik, bar nem ertem, de marha jó 😄

kemszi2
Máriapócson nem volt rossz az EB-n ha jól emlékszem.Ott azt sajnáltam hogy Radírnak a gépe nem tudott indulni
Hassan B
Ezt akartam mondani... egy hacsit összerakni se léptékekkel drágább mint a bömös, persze egyértelmû hogy sokkal több munka, idõráfordítás és utánajárás kell.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

neevous
Sztem meg Tökölön nagyon szarul ment Niki, de azért sunáznátok, nem?😄

Hassan B
Az o-t alig hallani 😄 Különben is, az inkább ö <#banplz>

Csabesz6
Amennyibõl farag egy akármilyen "zsír" E30-at, annyibõl itthon van japánból egy full drift spec. JDM autó.Szóval csak szuttyos, csürhe banda, ennyi az egész<#ravasz1>

mycso
Ja a csajszi tavaly még valami lila e30-al ment. Akkor hallottam, hogy valami z bmw lesz neki. (mondjuk így könnyû, hogy apuci lapáttal tolja bele a lóvét...)

Hassan B: ja nekem is ez tûnt bénának, hogy csak bmw volt szinte...ezeket olcsó beszerezni, meg átépíteni...(nem a magyar drift kultúrával van a baj, hanem a magyar pénztárcával...)

Csabesz6
"dorifto"😛

Hassan B
Pedig az is fáin dolog, de ha drift mint driftooo akkor maradjunk meg a sportág otthonának autóinál. <#vigyor2>

A magyar driftkultúra - már ha egyáltalán van ilyen - az utóbbi idõben nemigazán szól másról, mint a bömösökról, az meg azért nem az igazi.

Csabesz6
Nem ad az semmit, olyan sután mozog mint egy darab kõ (kivéve mondjuk Niki Z4-ese, az tetszik).

mycso
Tavaly voltam a RabócsiRing-en DriftEB futamon, élõben eléggé beadja...(csak a sok japánból ismeretes driftgép hiányzot...).

Ha tudok idén is megyek.

Csabesz6
Így van, és sajnos nagy divat lett a "drift" mint kifejezés, minden szaros keresztbe csúszó mozdulatra rámondják már😞

Egyébként szerintem rossz embernek írsz errõl, Hassan B képben van azért szerintem.
"Bömbiket" meg inkább hagyjuk<#kuss><#nevetes1>

mycso
No azért valljuk be, hogy a között, hogy a bömbit elrúgod keresztbe 1-1 kanyarban, meg keresztezõdésben meg a drift között ég és föld a különbség...

MikX
Egész jól kezdõdött a video, de ez a zene... 😛
Am SLS még mindíg nagyon állat, nagyon bejön az egész úgy ahogy van.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cement

Hassan B
Nem. Nem kell. De ha normális vagy, azt teszed... <#banplz>

Hassan B
Aha... mondtam ezt én is amíg le nem esett az elsõ hó... <#idiota>
Három hónapos jogsival is ment keresztbe a szvift, úgy tûnik nem kell neki több... <#banplz>

cement
elbasztam volna?

R0zs0máK
férfias a rendszám <#eljen>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

cement

Csabesz6
egyelõre*

Máté94
Hát igen. Egyenlõre maradok a biciklinél.<#idiota>
Csabesz6
Naná hogy baja van, az lett volna a csoda, ha nincs😊.

Csabesz6
Az FWD dumát Maténak címeztem a Celicára, ez a Golf tök okés, és tényleg szép zöld😄DD.
És százszor mondtam már, hogy a hátul hajtásról nem kell egybõl a driftre asszociálni<#circling>

broman191
Köszi mindenkinek 😊 FWD de hát driftelgetni nem igen fogok friss jogsival... ;-D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Caby
látszik, hogy egyben van. grat hozzá 😊

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu