101020
.
  • Hassan B
    Jaja, végre megjött az esze. Remélem most már megveszi azt az E30-at ami régóta tervben van...
  • USAMEN POWER
    Félreérted, a GT 500 csak egy magamról vetített példa volt, és a hsz másik fele.
  • maffioso
    csak a majom corollásokkal nem:D
  • Csabesz6
    Egy madár hondás egyetért?
  • cement
    stilusod megnyilvanul az escaladeben meg a gt500-ban is? mi a kozos bennuk azon kivul hogy amerikaiak?
  • maffioso
    járnék!
    de amúgy +1
  • I.C.ram
    Ettől függetlenül én még soha nem láttam fehér embert Escalade-ben.
  • USAMEN POWER
    A cigány és a feka a rajságra hajt (már amelyik), az agyiszint mindegyiknél egyforma és megy a picsajátszás a semmire. Attól függetlenül az embereknek van ízlésük, vagy spontán szeretnek valamit, és ha ez egy Escaladeben nyílvánul meg... Mondjuk én nem feltétlenül azért járnák (ha tehetném) Shelby Gt 500 Kr -el mert hú de gizda leszek tőle, hanem a stílusom abban nyílvánul meg, meg egyfajta tiszteletet érzek a verda iránt. Azért vannak különböző szemszögek is.
  • Pepsi Twist
    fehér ember is van escaladeben :D én vagyok az élő példa
  • I.C.ram
    Két fajta ember láttam eddig Escalade-ben. Cigányt és fekát. :)
  • USAMEN POWER
    Háth másnak a cuccait nem sértegetem, de "semlegesen" ez alap.
  • Csabesz6
  • Pepsi Twist
    ja... XD
  • Pepsi Twist
    hát inkább jelenek meg bárhol escalade-el mint rozsdahalmaz hacsival :D
  • USAMEN POWER
    :DDD Balhét !
  • bardocz
    Még mindig jobb, mint szart venni kilóra
  • Csabesz6
    Fos vagy te meg az eszköléded.
  • Pepsi Twist
    ki vesz rozsdát kilóra? :D
  • Borg
    Elvitték kilóra a maradványait :)
  • Pepsi Twist
    azt a fost? ki vette meg? :D
  • Csabesz6
    eladta
  • DJ RX7
    hacsid állapotáról mikor kapunk fotókat?
  • I.C.ram
  • Pepsi Twist
    ja escalade zura verda :D atom jó gép semmit nem csináltam még vele csak kitaposom a belét :D megnézem meddig bírja
  • Pepsi Twist
    a földön mind a 6 milliárd ember hülye :D jól tanuld meg :)
  • R0zs0máK
    Nekünk XC90 T6 volt, baj nem volt vele sosem, csak az isten faszát is megitta városban. Főleg télen nem volt ritka a 19-20 literes fogyi. Meg szerintem szar mellé a 4 sebességes autómata, nagyon nagyon lefogja a motort, nem érződik 272 lóerőnek vele az autó.
  • pszihopata
    170 van benne-'Most lett ráköltve 400 ezer forint.What? Bioetanolra átalakítva tökéletes üzem nagy teljesítmény, motor kímélés. Fogyasztás 11-12 átlag."

etanolból a 300 lovas biturbó 11-12 -őt eszik hogyne

amúgy a gugli segít hogy ki ez a mókus csak kutakodni kell kicsit:)

ugyanaz a szám
  • pszihopata
    86837-olvasd már el még egyszer ember!

aki most árulja az már rég egy műkedvelő csóró lúzer és valószínűleg nem az utolsó
    akik a sor végén állnak azoknak marad a szopó része
  • Caby
    Amíg nem ismersz, ne hülyézz le senkit. Nem mellesleg az eszmefuttatás során tőled egy értelmes kommentet nem olvastam míg a többiek észérvekkel támasztották alá, miért nem lenne jó üzlet megvenni egy ilyen autót és remélem azt sem gondolod, hogy egy autóvásárlás előtt bedobom a fórumba a témát és ha valaki pozitívumot mond róla, rögtön rohanok is érte. Ez is egy információ szerzési forrás aztán vagy ad rá az ember vagy nem. A többieknek pedig köszönöm, hogy próbáltak segíteni.
  • I.C.ram
    Mondjuk igaz... végül is te is vettél egy Escalade-t :D
  • Pepsi Twist
    srác, vannak még hülye emberek, lásd vitát kiváltó emberke :D ha bemagyarázzuk neki hogy fasza autó, megveszi... :D ennyi
  • I.C.ram
    Akkor sem kell túlmisztifikálni a dolgokat.

gondolkodj már kicsit ésszel. Ha ennyit foglalkoznál vele, hogy kicseréled a belsőt, ami egy ilyen agony elektronikázott, lufis autónál nem olyan, mint a faék Mazdádnál, akkor te ilyen olcsón adnád, hogy még gyanakodjanak is az emberek? Semmi értelme nem lenne az egésznek. Inkább adnám kiszakadt bőrrel, de akkor a vevők legalább merészebbek lesznek, mert árában lesz a kocsi.
  • Pepsi Twist
    köhömm, leírtam már, maffia :D
  • pszihopata
    a lopott autókat nem lehet forgalomba helyezni ez logikus

akkor miért lopják őket?

csak megsúgom hogy 'melegen' 200-300 ezerért mennek a lopott luxusautók a piacon
  • pszihopata
    'Egy olyan csere-bere, amit te vázoltál az előbb alsó hangon is 500k-ba kerül"

-keveset láttál még az van

tudod mi fogy el a leghamarabb a lopott autókból?-a belső cuccok kárpitok kormány légzsákok stb.

te el sem tudod képzelni,hogy a kereskedő gépezet hogy működik
  • Pepsi Twist
    kitudja :D lehet
  • I.C.ram
    De most a belső térről beszélünk. Egy olyan csere-bere, amit te vázoltál az előbb alsó hangon is 500k-ba kerül. Ki az a buta paraszt, aki 500kt beledob egy autóba, csak azért, hogy jónak tűnjön, és utána 900kért árulja?

Értsétek már meg, nem azt mondom, hogy tuti jó az autó, hanem azt, hogy a belsejéhez tuti nem nyúltak. Jó, hogy nem azt mondjátok, hogy bogár alvázra építették újra a kocsit...
  • Pepsi Twist
    lehet céges autó volt valami fejesnek :D az meg még többet vágott bele sztem
  • pszihopata
    logikus hogy aki leszurkolt egy valag pénzt egy csúcs volvóért az nem a garázsban pihentette

beletekert a német 300-at,megtörte aztán bekerült hozzánk és két hónap múlva a piacon virított kijavítva 120-al az órában

azóta meg ki ki tudja ,bár jobb ha nem tudjuk a többit
  • Pepsi Twist
    itt maffia van, minden kivan találva hogy sózzanak el szar autót :) amiből az eladónak csak haszna van (legyen az 1 ember vagy akár 1 komplett cég)