101020
.
-
#86879 Jaja, végre megjött az esze. Remélem most már megveszi azt az E30-at ami régóta tervben van... -
USAMEN POWER #86878 Félreérted, a GT 500 csak egy magamról vetített példa volt, és a hsz másik fele. -
#86877 csak a majom corollásokkal nem:D -
#86876 Egy madár hondás egyetért? -
#86875 stilusod megnyilvanul az escaladeben meg a gt500-ban is? mi a kozos bennuk azon kivul hogy amerikaiak? -
#86874 járnék!
de amúgy +1 -
#86873 Ettől függetlenül én még soha nem láttam fehér embert Escalade-ben. -
USAMEN POWER #86872 A cigány és a feka a rajságra hajt (már amelyik), az agyiszint mindegyiknél egyforma és megy a picsajátszás a semmire. Attól függetlenül az embereknek van ízlésük, vagy spontán szeretnek valamit, és ha ez egy Escaladeben nyílvánul meg... Mondjuk én nem feltétlenül azért járnák (ha tehetném) Shelby Gt 500 Kr -el mert hú de gizda leszek tőle, hanem a stílusom abban nyílvánul meg, meg egyfajta tiszteletet érzek a verda iránt. Azért vannak különböző szemszögek is. -
#86871 fehér ember is van escaladeben :D én vagyok az élő példa -
#86870 Két fajta ember láttam eddig Escalade-ben. Cigányt és fekát. :) -
USAMEN POWER #86869 Háth másnak a cuccait nem sértegetem, de "semlegesen" ez alap. -
#86868 -
#86867 ja... XD -
#86866 hát inkább jelenek meg bárhol escalade-el mint rozsdahalmaz hacsival :D -
USAMEN POWER #86865 :DDD Balhét ! -
#86864 Még mindig jobb, mint szart venni kilóra -
#86863 Fos vagy te meg az eszköléded. -
#86862 ki vesz rozsdát kilóra? :D -
Borg #86861 Elvitték kilóra a maradványait :) -
#86860 azt a fost? ki vette meg? :D -
#86859 eladta -
#86858 hacsid állapotáról mikor kapunk fotókat? -
#86857 -
#86856 ja escalade zura verda :D atom jó gép semmit nem csináltam még vele csak kitaposom a belét :D megnézem meddig bírja -
#86855 a földön mind a 6 milliárd ember hülye :D jól tanuld meg :) -
#86854 Nekünk XC90 T6 volt, baj nem volt vele sosem, csak az isten faszát is megitta városban. Főleg télen nem volt ritka a 19-20 literes fogyi. Meg szerintem szar mellé a 4 sebességes autómata, nagyon nagyon lefogja a motort, nem érződik 272 lóerőnek vele az autó. -
#86853 170 van benne-'Most lett ráköltve 400 ezer forint.What? Bioetanolra átalakítva tökéletes üzem nagy teljesítmény, motor kímélés. Fogyasztás 11-12 átlag."
etanolból a 300 lovas biturbó 11-12 -őt eszik hogyne
amúgy a gugli segít hogy ki ez a mókus csak kutakodni kell kicsit:)
ugyanaz a szám -
#86852 86837-olvasd már el még egyszer ember!
aki most árulja az már rég egy műkedvelő csóró lúzer és valószínűleg nem az utolsó
akik a sor végén állnak azoknak marad a szopó része -
#86851 Amíg nem ismersz, ne hülyézz le senkit. Nem mellesleg az eszmefuttatás során tőled egy értelmes kommentet nem olvastam míg a többiek észérvekkel támasztották alá, miért nem lenne jó üzlet megvenni egy ilyen autót és remélem azt sem gondolod, hogy egy autóvásárlás előtt bedobom a fórumba a témát és ha valaki pozitívumot mond róla, rögtön rohanok is érte. Ez is egy információ szerzési forrás aztán vagy ad rá az ember vagy nem. A többieknek pedig köszönöm, hogy próbáltak segíteni. -
#86850 Mondjuk igaz... végül is te is vettél egy Escalade-t :D -
#86849 srác, vannak még hülye emberek, lásd vitát kiváltó emberke :D ha bemagyarázzuk neki hogy fasza autó, megveszi... :D ennyi -
#86848 Akkor sem kell túlmisztifikálni a dolgokat.
gondolkodj már kicsit ésszel. Ha ennyit foglalkoznál vele, hogy kicseréled a belsőt, ami egy ilyen agony elektronikázott, lufis autónál nem olyan, mint a faék Mazdádnál, akkor te ilyen olcsón adnád, hogy még gyanakodjanak is az emberek? Semmi értelme nem lenne az egésznek. Inkább adnám kiszakadt bőrrel, de akkor a vevők legalább merészebbek lesznek, mert árában lesz a kocsi. -
#86847 köhömm, leírtam már, maffia :D -
#86846 a lopott autókat nem lehet forgalomba helyezni ez logikus
akkor miért lopják őket?
csak megsúgom hogy 'melegen' 200-300 ezerért mennek a lopott luxusautók a piacon -
#86845 'Egy olyan csere-bere, amit te vázoltál az előbb alsó hangon is 500k-ba kerül"
-keveset láttál még az van
tudod mi fogy el a leghamarabb a lopott autókból?-a belső cuccok kárpitok kormány légzsákok stb.
te el sem tudod képzelni,hogy a kereskedő gépezet hogy működik -
#86844 kitudja :D lehet -
#86843 De most a belső térről beszélünk. Egy olyan csere-bere, amit te vázoltál az előbb alsó hangon is 500k-ba kerül. Ki az a buta paraszt, aki 500kt beledob egy autóba, csak azért, hogy jónak tűnjön, és utána 900kért árulja?
Értsétek már meg, nem azt mondom, hogy tuti jó az autó, hanem azt, hogy a belsejéhez tuti nem nyúltak. Jó, hogy nem azt mondjátok, hogy bogár alvázra építették újra a kocsit... -
#86842 lehet céges autó volt valami fejesnek :D az meg még többet vágott bele sztem -
#86841 logikus hogy aki leszurkolt egy valag pénzt egy csúcs volvóért az nem a garázsban pihentette
beletekert a német 300-at,megtörte aztán bekerült hozzánk és két hónap múlva a piacon virított kijavítva 120-al az órában
azóta meg ki ki tudja ,bár jobb ha nem tudjuk a többit -
#86840 itt maffia van, minden kivan találva hogy sózzanak el szar autót :) amiből az eladónak csak haszna van (legyen az 1 ember vagy akár 1 komplett cég)