101020
.
  • Pepsi Twist
    ráugranánk 1 vastagság mérővel egyből viszont látásra lenne az üzlet :D
  • I.C.ram
    Ja, nem értem.
  • pszihopata
    hagyjál már az árával,ez a kocsi mikor bekerült hozzánk még jó 4-5 milla volt,akkor barbrálták ha babrálták
    simán cserélhették a kormányt is mert eldurranhatott a légzsák,de elég megnézni az elemek színét

sérülésmentes keveset futott autót nem hoznak be mert nem éri meg-ennyi!

• I.C.ram
    A régebbi BMW-knél is (10 év körüliek) a bézs belsőhöz fekete kormány járt.
  • Pepsi Twist
    nem érted te ezt :D
  • I.C.ram
    meg, ha megnézed a kormányoszlop is fekete színű. Baromi hülyén nézne ki, ha bézs lenne a kormány egy fekete kormányoszlopon. Tuti ez a gyári konfiguráció. Inkább a motorjával lehet valami zűr, ami kikamuztak addig, hogy a próbaúton ne tűnjön fel.
  • I.C.ram
    Tehát nem az a logikus, hogy kormányt cserélték ki, hanem, hogy újrabőrözték az egész autót, flokkolással, oldalkárpittal minden szarral együtt... Egy ilyen móka legalább 500k forint. Ezt se gondolod komolyan. Beszerezni mindenből a bézs színűt a sötét helyett... ez egy horror projekt lenne. Max, egy bontott kocsiból átpakolták a belsőt, de ez is totál abszurdnak tűnik nekem. Egy 1 milliós kocsinál nem fogsz ennyit szarakodni.

De szerintem simán a fakormányt csak feketében lehetett rendelni.
  • Pepsi Twist
    sztem ez eladásra összetákolt fos :D megy vele 100km-t azt előjön az összes hibája :D kopog a féltengely, lukas a hűtő, fékek is szarok stb stb stb :D
  • pszihopata
    a rendszáma magyar zászlós tehát itt fut jót 5 éve biztos bármikor újrahúzhatták

a kormány miért nem fehér?
  • Pepsi Twist
    hagyjad :D próbálja belemagyarázni hogy kifordul a kereskedésből és nem esik szét :D
  • I.C.ram
    meg amúgy is... te a fazonnal magyaráztad, hogy tuuuuuuti újrabőrözték. Közben nem is nézted meg rendesen, hogy létezik-e a másik fajta fazon is.
  • I.C.ram
    Azért ennél jóval igényesebb munka lenne a belinkelt kocsi, ha tényleg bőrözve lenne, de tuti nincs bőrözve. Ki az a hülye, aki egy 1 méterért kínált kocsira ráköltene kb 100kt csak a bőrözésre? Meg a kocsi többi belső része egyáltalán nem le harcolt, pedig ezek általában együtt szoktak kopni.
  • pszihopata
    ez sincsen újrabőrőzve hisz nem lenne értelme
  • pszihopata
    minek nem lenne értelme?na ne vakíts!

3 al lejjebb a listán:
  • pszihopata
    a sérülésmentes is lemaradt,bár elég megnézni a szinét:)

• I.C.ram
    Gondolom, attól függ a minta, hogy milyen ülésextrákat kértek bele. Pl ortopédülés, ülésfűtés, stb. De az is lehet, hogy alapból 2 fazonú bőr kárpittal lehetett rendelni.
  • I.C.ram
    Kurvára nem volt az újrabőrözve. Nem is lenne semmi értelme.
  • I.C.ram
    de itt egy másik 99-es is.

• I.C.ram
    szar kép, de a lényeg ezen is látszik:
  • I.C.ram
    Van ilyen meg olyan fazonú bőr belső is...
  • Pepsi Twist
    nem kell megnézni az ülést meg ezeket, csak szimplán az árát :D
  • Caby
    igen ez az. Ki nem szeretnék menni érte nomeg csak egy próbálkozás volt mert ennyire régi autót nem szivesen vennék. Köszi a segítséget.
  • pszihopata
    a száz magyar s80-ból az egy normálissal max a nepper nője jár,te azt nem fogod tapogatni nyugi

vagy kimész érte vagy szposz,de a kibaszott állam annyit ráver hogy felejtős ez a kategória

2 literesig megúszod 500 regdíjjal ha jó az emisszió,egyedül annak van értelme persze az nem 98'-as
  • Caby
    újra lett bőrözve??? azért néz ki teljesen máshogy az ülés mi??? áhh istenem megint majdnem bepaliztak pedig már kezdtem örülni...
  • Borg
    Lekopott a fa a kormányról? :D
  • pszihopata
    löttem neked egy 340 ezres belsőt:

képzeld mennyi lehet a magyarban ha újra lett bőrőzve!
  • pszihopata
    170 ezernél újrabőrőzve mi?

linked:

meg így kellene kinéznie:
  • Csabesz6
    Plusz mi az, hogy öreg?:DDDDDDDDDDDDDDD

Talán rá lehet mondani, hogy idős
  • Csabesz6
    Pszicho leírta:)
  • Caby
    azon kívül, hogy 20litert zabál rohadt drága rá a biztosítás/adó kombó és öreg :DD Van valami épkézláb érved? :) ne értsd félre nem kötekszem csak érdekel :) Nagyon régi álmom egy S80 és az sem biztos, hogy ebben a motorizáltságban csak ez így első blikkre szimpinek tűnt. Második autónak lenne... bár ki tudja :) lehet beülök egy ilyenbe és már pattintom is el a puncikabrijjót :D
  • pszihopata
    én is félnék egy 12 éves biturbó volvótól,a kilóméter meg felejtsd el vicc:)

különben is sorhat keresztben noormális......?
  • Csabesz6
    Én óvakodnék tőle. Ne kérdezd miért:)
  • pszihopata
    ehhh.........
  • Caby
    Sziasztok!
    Nagyon régóta szemezgetek a Volvókkal és kinéztem egy ilyet. Aránylag jó áron van viszont a volvo autómata váltókról elég sok rémhírt hallani. Küzd valaki közületek ilyen autóval az utakon? Esetleg ismertek olyat akinek van? Minden tapasztalat érdekelne. Köszi.
  • USAMEN POWER
    Ez így van.
  • USAMEN POWER
  • I.C.ram
    az új jobb, de a kabrió egyikből sem néz ki jól.
  • DIESEL DOG #86802
    A régi jobban tetszik. Az újnál ez "Volvósan" előre nyúló orr rész nem lett túl szép... de hát izlések és...
  • Borg
    Egyik sem tetszik, de az új szebb lett.
  • Csabesz6
    Szerintem az "öreg" egy ormótlanabb vaddisznó volt, nekem jobban bejön.
    Érdekesség, hogy az ötösből viszont az újabb tetszik jobban:)