101020
.
-
#87279 Minden automata visszavált, ha lepadlózod... -
#87278 :D -
#87277 Nekem is.Annyira a mániám hogy övem is van róla xDDD na de ne offoljunk. -
#87276 Értem. (Kedvenc szereplőm a familyguyból aki az avatarképed):D:D -
#87275 Jelen esetben olyan automata váltós kocsikra gondoltam, amikben vagy a váltókarnál tudsz D+ illetve D- felé "húzni" vagy a pillangós váltós változatra. -
#87274 kickdown, vagy, ahogy a németek hívják übergas. -
#87273 Vagyis automata váltós kocsinál* -
#87272 Automata kocsinál hogy váltasz vissza?:O -
#87271 Gondolom egy automata kocsival nehezebb sodródni. Vagy ott annyi hogy vissza váltasz és padlógáz? -
#87270 Persze.
Úgy is el lehet kezdeni egy csúszást, hogy rárúgsz a kuplungra. Nameg a váltásoknál ugyan úgy kell kuplungolni, hacsak a váltót nem cserélted ki az autóban. -
#87269 Amúgy most lenne hozzátok egy teljesen amatőr kérdésem.Bár vezettem már autót, nem is egyet(bár csak első kerék meghajtásúakat és jogsim sincs még kocsira) a driftelésben kell kuplungolni? Bocs a láma kérdésért de érdekel a téma. -
#87268 0.27nél megállítod le lehet olvasni a rendszámot -
#87267 jó te sem vagy éppen normális, neked az nem is kocsi aminek a legalabb a 40%-át nem ette meg még a rozsda :D -
#87266 Gondolom ugyanolyan "puha" mint a mai egyedek többsége, ami nem feltétlenül gond, de férfias darabnak koránt sem nevezném.
De tőlem más választ nem is lehetne várni, szal...:-D -
#87265 egy viszonylag konnyu, 340 loeros, hatsokerekes, manualis autorol beszelunk, abba mi a noies? raadasul vaddisznoul nez ki -
#87264 Most igaza van:D -
#87263 Eöüüüüüüüüüüüü -
#87262 Van, az Acura -
#87261 van olyan auto amit te nem fikazol le a hondan kivul? -
#87260 -
#87259 Vidéki kisvárosokba, meg budapest külső kerületeibe biztos elég az 50cc, de próbálj meg kikanyarodni a Vácira, és mondjuk lekanyarodni róla balra 2 kereszteződés után. Nem fogsz tudni eléggé kigyorsítani hogy felvedd a hátulról jövő kocsik sebességét, ott fogsz szerencsétlenkedni, mert vagy beengednek vagy nem. -
#87258 én 180as runnerral jártam XD 50esként és simán jó volt :D csutkagázon mentem mindig XD -
#87257 Nekem is ötvenesem van, és tényleg nem elég... -
#87256 Kurvára nem elég az 50cc városi közlekedésre. -
#87255 hasonlót akartam megfogalmazni én is.ha tényleg motorozni akarok akkor megcsinálom az A-s jogsit.a hat órás gyakorlati képzés kb lófasz,főleg olyannak aki sosem motorozott -
#87254 Örülök hogy zavar a hangja, de ha ezt bevezetnék én már tavasszal vennék egyet, mert relative sokat közlekedem a belvárosban, és fog a fene kocsival benenni oda, hogy álljak fél órákat-órákat a dugóban.
És nem, nincs se kedvem, se időm letenni a jogsit egy olyan eszközre, ami lényegében alig különbözik egy 50cc-s motortól (pont csak annyiban hogy dinamikusabban lehet vezetni, jobban fel lehet venni vele a közlekedés ritmusát), amit meg vígan vezethetnék a mostani jogsimmal. -
Borg #87253 Pontosan. -
#87252 én sem támogatom. Akinek csak közlekedésre kell a motor, arra elég az 50 ccm is. Aki viszont komolyabban gondolja, az tegye le a motoros jogsit... -
#87251 Attól, hogy máshol faszán működik, az nem jelenti azt, hogy itthon is fog. -
#87250 Ajánlom a cikk alján linkelt 2 másik cikk elolvasását is.
"Már megint egy valóságtól elrugaszkodott újságírói lázálom? Szó sincs róla, az Európai Unió ajánlásában már régóta szerepel ez a szabályozás, és több országban már régóta be is vezették.
Például a szomszédos Ausztriában, ahol – a biztonságért izgulókat megnyugtatandó – hat órás gyakorlati képzés (vizsga nincs) után ütik be a B111 kategóriát a jogsiba, amivel már 125-öst is lehet vezetni. Az olaszok lazábbak, náluk semmiféle megkötés nincs, a franciák két év autós gyakorlat után ülhetnek 125-ösre B kategóriával, és a luxemburgiak is vígan nyomulhatnak autójogsival a nyolcadlitereseken." -
#87249 én egyáltalán nem támogatom... -
#87248 Majd ha nem lesz gecihangos az összes kismotor, akkor esetleg. Addig viszont inkább zúzzák be a kis szarokat. -
#87247 Ezt mindenkinek kötelező lesz aláírni! :) -
Borg #87246 Nőknek és egyéb töketleneknek biztos kényelmes lehet :) -
#87245 Első pillantásra a DTM/WTCC jutott eszembe. -
#87244 Olyan disznó lett hogy már fáj! -
#87243 BMW 1M
-
#87242 Ha BMW-re gondolsz hárma alatt, akkor én inkább venném ezt a Lexust. -
#87241 Nagyságrendileg kb ugyan annyiba kerül, mint egy hasonló korú 3-as.. -