101020
.
-
#87319 sose cseszegettek
ha valami necces volt, beadtunk egy colát, vagy dobozos üdítőt, esetleg 5 márkát az útlevélbe...
tképpen 20kiló heroinnal is be lehetett volna jönni/képletesen/ -
#87318 anno szívó D golffal meg passattal megérte a gyulavári kanyar. jöhetett be legálisan tömény, meg cigi, naponta a gázolaj mellé. aztán egy csávó elmondta nekem a truvájt, hogy Gyulavárinál ki, Méhkeréknl vissza stb... na de ezt itt nem fogom elmondani, ha csabai vagy sztem ti is csináltátok -
#87317 10 liter, de nem baszkódnak a határon, az előző vassal jártam ki soha nem köcsögöltek, ezzel még nem voltam, nem is akarok román benzint bele -
#87316 plusz még az esetleges cseszegetést a határon.amúgy azt hiszem még plusz 10litert át lehet hozni csak legyen normális kanna -
#87315 200 forint volt mert ezeknél a tetveknél volt madárinfluenza vagy mi nálunk meg nem még akkor és odafele kellet nem felénk.
meg volt zöldkártya mikor jártunk cukorért,töményért meg cigiért 200 forintott bele kellet rakni a forgalmiba. később a cukorért 100 kilonként 500 forintot kellet jattolni a román vámosnak.
ám a tankolás még mindig rámpás megoldással megy kb 3-4 literrel több megy bele, csak nekem most nem éri meg kimenni van kb 35 forint külömbség, a határ oda visssza 40 km tehát 800 forintot nyerek 42 literen és elbaszok 1 órát vagy többet -
#87314 fillérbaszás powaaahh -
#87313 A kerékfertőtlenítő az még okés, de hullazsák mégis minek? Ha lenne valami halálos baleset akkor kihívja a rendőröket, a többit meg ők elintézik. -
#87312 nem urban legend...
anno Romániába pl. kerékfertőtlenítő kádon keresztül lehetett csak behajtani, asszem valami 5DM volt akkor, de lehet az árra rosszul emlékszem,... -
#87311 Régebben volt olyan urban legend hogy kell az autóba hullazsák is, mert az ukrán határőrök ellenőrzik a meglétét -
#87310 Gondolom így többet tudnak bele tankolni, mert kijön a tankból valamennyi levegő így. -
#87309 Én westcoast gyerek vagyok, nem nagyon értem, miért van megemelve a tütü... -
#87308 magyar rendszám+ bakolt kerék...
Régi szép időkben Romániába is így jártunk... -
#87307 ? -
#87306 ukrán benzinkút:D
-
#87305 van akinek megoldhatatlan feladat még ez is -
#87304 Láttam már olyat, aki tisztítás, és egyéb praktikus okokból csinált a tankra egy leeresztő csapot :) Nem olyan rossz elgondolás, amíg a benzintolvajok nem jönnek rá :) -
#87303 lehúzod a szivattyúról a csövet aztán hajtatod a motort :D vagy ha ügyesebb vagy akkumlátorról 2 kábellal dolgoztatod a szivattyút :D persze valószínűleg új kocsiknál nem olyan helyen van hogy benzinkúton majd nekiállunk :D emígy tankhoz hozzáférni megint csak fél kocsit szét kéne szedni, helyszínen szerszám nélkül királyság ilyesmit :D legtöbben ilyenkor csurdultig kérnek rá aztán benzint és hadd menjen :D -
#87302 vagy kivágja a tankot :D -
#87301 vagy oldalra borítja az autót :D -
#87300 kiszívod. -
#87299 Imádom az "autószerelők" tanácsait.
Le kellett volna ereszteni a francba, na de hogyan... -
Szabi1991 #87298 -
#87297 mx6? -
-
#87295 faszán elkoptatja a gyűrűket a koksz,nem szabad autózni vele
a nyáron egy hibátlan nagyrobogót kúrt szét a gazdája gázolajjal -
#87294 e85 nem gáz, csak lepucolja a tankból a ganét :D aztán a szürőd kuka aztán a gép megáll, szűrő csere után jó és má megy is (persze csak felesbe full e85be azé megadja magát a gép eléghamar) -
#87293 én mióta prolongot használok, azóta homokot töltök a kocsiba és hibátlan
-
#87292 Egyik tag e85-öt öntött 95-ös helyett a személygépjárművébe, és totál aggódtak, hogy hazatudnak-e menni. Megnyugtattam, hogy menni fog a kocsi, de nem ártana feltankolni felesbe. -
#87291 Ilyet nagyapám csinált..csak ő benzint tett dieselbe,de be is döglött a kocsi..és Renault Thalia volt. -
#87290 Anyum sikeresen beletankolt a Skodába 18 liter gázolajat, úgy hogy kb 2-3 liter benzin volt a tankban:DDDDDDD
Szépen jár, miután kapott még 20 liter 95-öst...
Más se hiányzott a 300k-s motornak. -
#87289 Te úgy tudod? Csak mert így lehet a leghamarabb szétbaszni a hajtásláncot :)) -
#87288 Azért ezzel vitatkoznék, nekem ugyanolyan nőies, mint a hatchback, még akkrois, ha ráaggattak mindenféle csicsát.
Valahogy inkább olyan vicces... Olyan, mint egy kis női zsebkutya, éles fogakkal, rózsaszín pulóverben, szöges nyakörvben. :D -
#87287 omg:D -
#87286 azért páran így kezdték... -
#87285 link.. -
#87284 fúúúúú....
na ezért műkedvelő jaszkari topik ez csak... -
#87283 Gondolom a hátsó kerekes kocsikat más vezetni, bár én csak egy Astra-hoz meg egy Movano-hoz tudok viszonyítani.:D -
#87282 Én úgy tudom, úgy kell hogy ha mész egy kanyarba, kuplung visszaváltassz, kibaszod a kuplungot és kormányzol, ellenkormányzol és már megy is:D:D G25-el így toltam az LFS-be, meg az NFS SHIFT-be:D:D -
#87281 Kell -
#87280 Ma is tanultam valamit, még automata váltósat nem vezettem:D