Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzelem ahogy esetleg egy olcsókisautós belerongyolna egy veyronba, aztán a biztosító kiküldené neki a levelet hogy egyben rendezi-e a mondjuk 160 milliós kárt vagy visszasorolják 😄
az éves vagyonadót poénból kiszámoltam = 761 760 Ft
<#vigyor3>#vigyor3>
Más.
Az az arab csávó akinek itthon vannak luxusautói. Egyre többet látom a cabrio rolls royce ami neki van. Brutális az az autó, talán hosszabb mint a teherautó amivel szoktam járni és olyan magasan ül mint én 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
http://www.deluxecar.hu/cikk/20100118/bugatti-veyron-ar
Charade GTti
Melyik jobb gyorsulásban, kanyarban, pályán...
Az a kõgazdag sznob akirõl te beszélsz úgysem fog egy nissan-nal járni, még ha lenyomja a veyron-t akkor sem.
Viszont itt most csóró SG-sek szempontjai számítanak és én súlyozottan veszem figyelembe a cucc árát, így az a 345 milla különbség az én összehasonlításomban igenis számít.
Azt se felejsd el, hogy nem mindenki olyan mint te, aki kizárólag egy merciben találja meg az önbecsülését.
Ha nyernék a lottón 2 milliárdot, én is felesleges pózolásnak tartanék egy veyron-t, és inkább elkölteném hasznosabb dolgokra azt a +345 millát ami marad a GTR után.
ossze se lehet hasonlitani hogy melyikben mi menni munka es anyag van azert a masfel millioert
csak gondolj bele... hany tonnya anyag van egy hazban meg minden es akkor itt van egy kis auto es mennyibe kerul... hihetetlen.
Charade GTti
Szóval azért a gazdagok közt is vannak szintek és nem csak böszme sejkek léteznek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
engem se érdekelne.A gtr bevásárló autónak jó lenne a veyron meg a templomba járós XD
345 millió FT-tal drágább a veyron..
Ja és érdemes megfigyelni, hogy a GTR a nürburgringes listában milyen árkategóriás autókat nyomott le, mindezt 15 milláért...
Egyszóval ár/érték arányban a legjobb jelenleg a piacon.
Persze ha Montecarloban akarsz pózolni akkor inkább vegyél ferkát.
Egy Californiát kivénnél pályára? Nem.
Ki tudod használni utcán teljesen, amit tud? Nem.
Kéne? Jóhogy.
Mirõl beszélünk?
Meglepõen jó helyen van a GTR (nekem ez fura). A veyron ugyan úgy 7:40-et ment, mint a Murcielago LP640, vagy egy SLR..
Neked ez a véleményed, nekem meg nem...
Valakinek meg van lóvéja és megveszi, és magasról lefossa, hogy mi min vitatkozunk... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
:) Semmi okosság :P
Lambok, köenigsegg, Ferrari, Pagani, etc. Ezeket pl simán pályára... De veyront egy pályán...
csak magam elõtt... meg alatt... 😄
"Gyári GT-R 1,740 kg, Bugatti 1,888 kg" Mé, pehelysúlyúak? 😄
Veyron semmire nem jó, csak hype vagy presztízs okokból, az 1000 meg röhely, csak arra van, hogy néccázzaaa tudjon menni, persze azt is csak pár mp-ig, úgy tudom a gumik nem bírják tovább...
Visszatõrve, azért pár meglepetést okozott már ez a GT-R, fõleg ez a P800. Bármennyire is bírom a GT-R eket, ez az R35 má nem bejövõs amúgy... elõzõek se voltak épp pehelysúlyúak, de... nemtom... nem egy szépség, R33-at megse közelíti... bár ez saját vélemény...

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Gyári GT-R 1,740 kg. Ez egy 730 lóra felkokszozott darab, nem tudom a súlyán csökkentettek -e. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy a Bugatti 1,888 kg, viszont 270 lóval többet tud. Papíron tehát esélye nem lesz a GT-R-nek dragben. (csak akkor ha jelentõsen tudták csökkenteni a súlyát)
Bugatti gyorsulási adatai:
0–100 km/h - 2.5 seconds
0–160 km/h - 5.5 seconds
0–240 km/h - 9.8 seconds
Ha lennének kanyarok nem lenne kérdés melyik érne elõbb körbe, de mivel ez egy nyílegyenes gyorsulás lesz én nem adok sok esélyt a GT-R-nek.
Amúgy meg sok eszük van... belenézel a motortérbe és látod hogy hátul hajt.
][ ВАЗ ][
Video kéne, mikor elindítják, aztán 0HP, és hátul füstöl... 😄