Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenki cuccát én vittem,volt bent 3 triálmotor,babakocsik biciklik gumicsónak stb.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Amúgy a legújabb dodge ram (2010) is 19 litert eszik hivatalos adatok szerint a városban. Azért ekkora fogyasztással már lehet értelmesebb mókaautót is venni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Néha én is elgondolkodok rajta viszont, hogy kéne vegyek valami baszott terepjárót, már csak az úthibák miatt is.. néha jólesne úgy végigmenni a városon, hogy nem kell kerülgessek, meg lassítsak folyton ilyenek miatt. Szóval a 12cm-es hasmagasság meg a veseleverés 10 méterenként ellenkezõjét 😊
respect to the man in the ice cream van

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez kemény lesz, ha kész lesz😊))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy, ha jól emlékszem a terepraliban sok egyed csak hátul hajt.
Vicces amúgy, a primitívségét az autónak jól jellemzi, hogy hátsókerekes xDD
már kb 1 hónapja is láttam egyet.
Szép nyugodtan csorogtam a várkeren, egyszercsak a zenémet elnyomta vmi lágy morajlás, belenézek a visszapillantóba és minden amit láttam az egy kiba nagy lökhárító volt 😄DD mondom wtf??
Amúgy ajánlom neki a történelmi belváros szûk utcáit, vagy akár a mélygarázst 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Egy érdekes dolog jutott eszembe az éjszakai netezés folyamán 😄
szóval olvastam hogy rokkantnyugdíjasoknak nem kell reg adót fizetniük, nah most akkor mi van akkor ha én veszek egy autót egy rokkantnyugdíjas nevére akkor megkapja a regisztrációt és papíron megveszem tõle akkor ezzel elvileg kijátszottam volna a regadót? 😄
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Mellette van amúgy egy kombi a6-osa. 😊
Mindenesetre nekem 8, sikerüljön neki valamit elérni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#lama>#lama>
Audi újdonságok
pedig akkor épp mûködött rendesen...😄
Csak azért poénos nekindulni felkészületlenül, plusz még a kocsi sincs kész, tesztelés??
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
full nagy élmény lesz neki
akár értelmetlenül el is tapsolhatná az árát butaságokra
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem nagyon bejön,szívesen elfogadnám
õ azért nem venne soha
Bár az igaz, hogy egy igazi vérsznob nem veszi meg, mert azt se tudja mi az a Nissan
Ha azokon az üvegeken is ez a cucc volt, akkor annyira nem szar. 15 percet szenvedtek vele legalább..