Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezután még a helyszínen rendszer úgyis megmondja nekik, hogy neked biza nincs jogsid, szal meg is basznak tejszínen.
Tehát nincs ilyen hogy ejnye bejnye, nem szabad ilyet és elengednek?!
Tudom elég érdekes kérdéseket tettem fel, de nem vagyok teljesen tisztában vele:D
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Készülget a gép lassan, de biztosan..
1,4-es moci 74kW ... +1 kategória
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A héten voltam szervízben (basszameg, 10ezer egy féklámpa kapcsoló, szereléssel), és ott mutogattak egy 1.4-es Octáviát, benyás, turbós, valami ilyen lóerõvel, és papíron nem eszik annyit, mint az 1.4-es Fabiám O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
.: mobilize.hu :.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy érdemes lenne csinálni egy statisztikát, hogy az elõzés közben bekövetkezõ baleseteket milyen arányban okozták erõs/gyenge autók.
a megment a lóerõ vagy hülyeségre csábít mindkettõ igaz,de az arányok az érdekesek
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy én azokat az elméleteket támogatom, ahol bebizonyították, hogy az erõseb autók kevésbé kockázatosak. Gondoljunk csak az elõzésekre.
Egy erõs autóval ripsz-ropsz megvan egy egész sor, vmi 1.0-s erõszakkal pedig okozhat meglepetéseket akár egy átlagos kamion is.
Engem is mentetett már meg a VTEC :D
Erõsebb autókhoz pedig általában jobb futómû és útfekvés is társul. Hiába szeretik a biztosítók a kisteljesítményû wagonR-t, ha egy átlagos kanyarban is képes felborulni...
bullshit az egész <#pardon1>#pardon1>

sure.
de csak júni közepétõl érek rá..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Esetleg egy ilyen szóbajöhet, de csak azér, mer mindig ezzel jön az efbíáj! :DD

all egy ilyen a munkahelyemnel is. (szvsz o ment neki az automnak de nem tudom bizonyitani)
egy dodge-nál viszont egybõl szempont:D
Ma mentem el az egyik ügyfelünk elõtt és neki is bent állt egy fehér ram, azt hittem õ az :)
OFF:
Szerzek egy boxot nyomunk elen wéket? :D
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
mögöttem saccra egy ilyen szénné emelt verzsön jött.
Bár gondolom õ is emel majd rajta, hisz úgy tûnik a srác komoly szándékot mutat az URALKODÁSRA :D