Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez
Nemis értem, hogy hogymerték a Charger nevet felhasználni egy ilyen sedan-ra. <#falbav>#falbav> S még az eleje is ilyen bumfordi lett, talán a hátulja, ami kinéz valahogy, de rontja a képet a 4 ajtó.
Egyik Hondás srác hobbi autója 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
amúgy nemhiszem, mert 90 körül kezdõdnek a kombik. 😊)
ezek összesen egy 1.1-es trabanthoz saccra mennyibe fájhatnak? és idõben?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
baszki az 180 lovas volt és 270 nm ez 204 ló és 500nm aktív motorfelfüggesztéssel
én meg azt nem értem aki ezekután 6 hengeres benzinmotorral fogja venni
oké én még gondolkodhatok hülyén,de a mercedes piackutatói és mérnökei szerintem tudják mit csinálnak
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
nezd meg melyikbol van tobb? s500-bol vagy s320bol... szinte csak 320-at latni az utakon
respect to the man in the ice cream van
Mikor kijött a W116-os (Jockey Merci), abból is vitték a 280-asokat mint a cukrot, sõt magának Jockeynak is 280-asa volt, pedig amerikai volt.
Aztán kijött a 126-os. Eleinte 280-as volt abból is a legkisebb, de aztán kicserélték egy 260-as motorra, és azt is vitték, mint a cukrot.
Bálnából is volt 320-as, ami "alig bírta" mozgatni a 2 tonnás bódét, mégis vették az emberek.
és akkor a fillérbaszó dízelekrõl nem is szóltam.
Nem rég láttam angol ebayen egy W126-ost, ami úgy fel volt extrázva, hogy olyat még a fullos 560-asokban sem láttam, csak egy bökkenõ volt: 260-as motor, ami nevetséges ahhoz a bódéhoz.
Szóval veszik ezeket az emberek, ne izgulj. Fõleg azokban az országokban, ahol a luxus nem mutogatni kell, hanem használni, kényelmesen utazni.
Bár ahogy elnézem hogy mennyi panelház elõtt parkol ilyen kocsi, lehet van benne valami 😄
4 henger lolmá'
Oké,hogy régebben volt S280,de az is 6 hengeres volt baszki😄DDD
Ez a kocsi viszont durván nézhet ki élõben. Tisztára mint egy Batmobil 😊

Lotusok belsõje meg 458 képet megnézve kicsit Italia-i stílusú, bár attól még ütõs...