101020
.
-
#88939 Azért ez a hamarosan elfogy dolog túlzás. Gyakorlatilag már most, eddig nem látott méretű olajmezők vannak kiaknázatlanul, csak egyelőre drága a kitermelésük, mint ahogy egy számítógép is az volt 30 évvel ezelőtt. Itt nem azzal van a gond, hogy elfogy. Hanem azzal, hogy a felhasználás mértéke sokkal gyorsabban nő, mint ahogy azt a kitermelési technológia lehetővé tenné. Nem hiszem, hogy a mi életünkben el fog fogyni... Meg ugye tudnak szénből is csinálni kőolajat, krakkolással, ahogy azt a németek csinálták a 2. vh idején, vagy a dél-afrikaiak az Apartheid miatti embargó idején. Szénből meg iszonyat mennyiség áll még rendelkezésre. A műanyagok is olajszármazékokból készülnek. Ezek újrahasznosításából olaj nyerhető, csak eléggé energia igényes dolog, viszont egyes országok már régóta kísérleteznek ezzel is. -
#88938 a faszt, addigra én má rég meghalok, hidd el :) -
USAMEN POWER #88937 Nehogy egy nap reggel az Escalade úgy szóljon hozzád: "Nyomj a konnektorba, lemerültem !" -
#88936 hol leszek én már akkor mikor elfogy ugyanmár XD rég alulról fogom szagulni az ibolyát :D -
USAMEN POWER #88935 A folytatásban pedig: Dragtimes.Info
-
USAMEN POWER #88934 Van egy két kamu a cikkben. A globális felmelegedésért nem az ember a felelős, sok más tényező az oka a nem lineáris rendszerben amiben élünk, ez a globális felmelegedés duma csak butítás, mindenesetre a környezetet akkor sem célszerű szennyezni.
Ha a kocsog japófanok elhasználnak minden benzint, az európaiakkal együtt, akkor már az én Mustangomba már nem marad. :/ Repceolajos Shelbyé a jövő ! -
#88933 Az kurvaélet, hogy az utolsó tank benzinemet kiélvezem majd az utolsó cseppig :))) -
#88932 We are going to hell. -
#88931 és 4 embernek is kényelmes :D -
#88930 Persze nem is erről van szó.
Csak amíg az Italia egy totál lekönnyített (1380 kg) méregdrága (70 milla )kétszemélyes sportkupé addig az RS6 Et egy nehéz (2025 kg) "családi autó" ami a felébe kerül.
Lehet,hogy valóban nem kanyarodik olyan jól de legalább nem gyullad ki és ég porig -
USAMEN POWER #88929 Azt is megmerem kockáztatni, hogy innen a fórumból x emberből az összes hatalmasat esett volna.
-
USAMEN POWER #88928 Kb. annyira értelmetlen mint a drift. Nagyon tévedésben vagy hogyha azthiszed hogy a dragnak nincs semmi technikája, csak nyomjuk a gázt mint az ökör. A lovak a másodperc töredéke alatt irányíthatatlanná tudnak válni, ha nem vagy elég faszagyerek. Továbbá a látványosabbakhoz mint pl. a Wheelie kell némi gyakorlat, nem hiszem hogy bárki megcsinálja egy dragracer után qrwa nagy esés nélkül. De ne menjünk a videótól messzire. Amint látod nem 70-80 -al mennek, nem Ladaracer van. Kemény 2 - 3 kilóval mennek, elég egy apró hiba és baszhatod még ha full egyenesen is mész. Továbbá a drag két autó erejének az összehasonlításáról szól, igenis van értelme. Az hogy más körülmények között máshogy alakulnak az eredmények, egy dolog, az autósport nem is egy osztályból áll. -
#88927 ez meg akkora baromsag hogy nemigaz! -
#88926 na tehat akkor a topikot megtisztitottam amennyire tudtam es innentol akkor lehet a gumiban anyazni mert okoskodni. Ferrari, audi drag, mustang meg r8 videokat lehet ide linkelgetni a tuningos autokat meg a tuningos topikba.
-
#88925 van.. van... a 6 ora kulonbseg dereng? Nomeg azt hogy tegnap este dolgoztam tehat a topikot nem lattam mar vagy 18 oraja?!?!? -
#88923 :D -
#88922 csak beszopták:D
'Svédországban már régóta ismerjük őt. Tudjuk, hogy hívják, tudjuk, hol lakik, tudjuk, mi a felesége neve. Sok mindent tudunk róla, és az a poén, hogy a rendőrségnek is legalább ennyi információja van Patrikról. Ám a svéd törvények szerint csak akkor tudnák elítélni a fickót, ha rajtacsapással fogják el. Mint tudjuk, az utóbbi 10 évben ez még senkinek nem sikerült." -
Borg #88919 Azért fasza, hogy van házigazda is a topikban... -
#88918 Nem ott kezdődött. -
USAMEN POWER #88917 Ezt meg az előző videó miatt, mert túl nyálas volt:
-
USAMEN POWER #88916 Egy kis szerelmes:
-
USAMEN POWER #88915 Újabb videó !
-
#88913 Az összes drag race értelmetlen, azoknak a balfaszoknak való, akik félnek kanyarodni. -
#88912 -
#88911 570 hp vs 750, és mégis fej-fej mellett gyorsulnak (Ferka jóval könnyebb).
Ha ugyanezt egy kanyargós útszakaszon nyomnák egymás ellen, az Audi lemaradna a mint a borravaló. Kcisit ezért is tartom értelmetlennek ezeket a "drag raceket". -
#88910 -
#88909 -
#88907 Hmm... -
#88905 látom nincs elég bajod :D -
#88904 egyszer akarok egy ilyet, persze nem pont evoluzione-t, vagy valami régebbi alfát :) -
#88903 :) -
#88902 -
#88901 Amúgy itt is láthatod...
http://en.wikipedia.org/wiki/Weight_to_power_ratio -
#88900 Gyökér újságírók...
Hivatalosan mindig teljesítmény/tömegként van megadva. -
#88899 höhh? -
#88898 DJ RX7, köszi a segítséget.
I.C.ram, így jobban hangzik, köszi neked is! -
#88897 Általában pont fordítva szokták, és tonnára kerekítve. Tehát LE/1 tonna, és itt nyilván minél nagyobb, annál jobb. -
#88896 igen. -
#88895 Én is így tudtam.
Akkor ezek szerint minél kisebb, annál jobb? -
#88894 kg osztva le-vel és megkapod a súly/teljesítmény arányt