Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Azota mar megtalaltam en is az autoblog.com on, hogy mizu. mindegyik allatul nez ki de a ket feher es a sarga tetszik a legjobban. Vagyis inkabb a lambo alattuk 😄😄

De tenyleg a lambo is zoralul nez ki kiveve a visszapillantot ami teljesen idiotan nez ki es az eleje az autonak ugy nez ki mint egy bullterrier es harcsa kevereke. GAZ! de ezek a szogletes formak es a hatulja bejon nagyon
MikX
Designer nagyon rajta van az s2000-es orrán 😄
Viccet félretéve állat, csakígy tovább Lotus! Lássuk ezeket majd utcán is.
Belterek:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

GregSB
5 különbözõ, csak elbasztam és az egyiket 2x linkeltem.

Itt a teljes cikk a galériákkal.

Magnumrolcsi

CSOCSO
erdekes... ez mind kulonbozo concept vagy mi? nekem a feher jon be
bency
IMADOM!<#law><#law>

:) Semmi okosság :P

bardocz
:-D
DJ RX7
kurvára szépek mind. szétszekszelném õket.

:3

SötétBarom
Gyönyörû mind 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Az új Lotusok viszont nagyob babák lettek!

GregSB
Úristen neeeee. Mi ütött a Lamborghini fõdizájnerébe? Olyan tökéletesen haladtak eddig. Murcialego - Gallardo - Reventon. Tökéletes úton haladtak. Erre kiadják ezt a förmedvényt. Mi ez? (Gallardo - Reventón hibrod, de iszonyatosan elcseszve)

Mi ez a segg? ezt komolyan gondolták? 😄D

Még szerencse hogy csak koncepció.

matthias92
kinek mi, mert végülis semmi bajom a RÉGI toyotákkal, de ha japán, akkor csak új toyotát ne <#sniffles>

bardocz
A kémia engem is érdekel, laborban kipufogógázt is fogunk majd mérni, meg kenõanyagokat is talán. Meg abból érettségiztem, szóval a jövõ heti zh-ra még nem is tanultam semmit. Info programozás meg nekem nem jön be nagyon, abból a kettes megfelelne.
I.C.ram
A mûszaki kémia pedig a legérdekesebb tárgy talán. Én szerettem nagyon. Az infó se volt rossz, de a papíron programozás, elég nagy faszság volt. Meg is húztak belõle. Szerencsére keresztféléven nem volt papíron progi, így 5ös lettem mindkét infóból 😊

Jövõre majd kell tanulnod mikró-, makroökonómiát is. Én még az osztatlanban voltam, szóval nem tudom, hogy módosult a tanterv.
bardocz
Az még nem, de adiabatikus középnyomás mérés polárplaniméterrel volt már!😄

Marci: Valóban nagyon sokan nem tudtak ülni, de nekem volt annyira érdekes, hogy végigálltam. A suli meg nagyon tetszik, bár nem gondoltam, hogy infot meg kémiát is kell majd tanulnom.

Matthias: Ízlés kérdése.
matthias92
minõségben tényleg, de szerintem formailag alulmulják az "egyenautókat"

I.C.ram
és hogy tetszik? Bár még ZHk elõtt nem nagyon lehet megmondani.
I.C.ram
Éppen arra jártam, benéztem. Fülledt, 30 fokos meleg, hónaljszag, kb 150 embernek nem volt ülõhelye.
Csabesz6
Adiabatikus állapotváltozás vót-e má?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Hogy ne legyen teljesen off, ma volt egy MAFC-os elõadás, ahol a motor tuningról beszéltek, hogy kell kinéznie egy szelepnek, meg hasonlók, nagyon érdekes volt. A következõ ilyen november 4.-én lesz majd elvileg. Akit érdekel az jöjjön nyugodtan, bárki benézhet. Most olyan 350-400 ember lehetett az elõadáson.
Csabesz6
Zsír😊
Én vágyok vissza az egyetemre mint állat, szakma végeztével húzok vissza Gyõrbe szerintem.
Na ne offoljunk mán😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Adaaam
+1 <#worship>

everything's better with music

bardocz
Azt ne mondta, vagy nem emlékszek rá. Amúgy igen, elsõ félév.
Csabesz: BME-KSK jármûmérnöki.
Csabesz6
Melyik schule?

I.C.ram
Akkor nyilván azt is mondta, hogy a legtöbb QM, ami Japánban van, az általában amerikai találmány. 😊

Ez az elsõ féléved amúgy, ugye?
bardocz
Igen, õ tanítja.
I.C.ram
Stukovszky?
Csabesz6

ÁÉÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
fapfapfapfap

MikX
Igen, mivel én azt írtam, hogy mind ugyanúgy néz ki.
A3-A4-A5-A6-A7-A8 ugyanaz, csak mind egyre nagyobb
Polo-Golf-Passat szintén
Corsa-Astra-Insignia csekk
BMW 3-5-7 csekk (vagyis a 3-as még kilóg, mert az még nemesett át a frissítésen)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bardocz
+1

Nem hiába tanítják minõségügyön, hogy Japánban mit csinálnak, és hogy sehol máshol nem fognak olyan minõséget tudni gyártani.
Csabesz6
Rosszul fogalmaztam.Kiforgattad a szavait, ezt akartam mondani.

maffioso
jobbak..tudatlanvagy

\"If in doubt, flat out!\"

matthias92
igen? bocsi <#wilting>

Csabesz6
Ezt szépen félreértetted😊

matthias92
mér, sztem az opelnek egész jó kis formatervei vannak. bár lehet, hogy csak szerintem.
ehhez a germánleszólós kommentárhoz meg annyit fûznék, hogy:
Me' talán a toyota yaris meg ilyenolyan japán autók jobbak? <#fejvakaras> szvsz mind undorító

kemszi2
jaja ott a cchez képest a klímavezérlés változott meg a fedélzeti comp.
Willi Betz
Az elõzõ Passatnak is ugyanilyen a bele,kivéve az órát😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Van itt arról is😄

MikX
Mégjóhogy nemraktál képet a sedan seggérõl, mert itt mindenki sugárban hányna... 😄
Faszéé erõltetik az egyenarculatot germániában ennyire...
Lehetne némi egyéniség, csak egy csöpp a formatervekben.

kemszi2
hát nem feszítették meg magukat<#idiota>átdobták a cc-rõl a visszapillantót meg a belteret kivéve az órát.külsõ meg egy polo/golf sedan 😄
Willi Betz
Furcsán ronda az új Basszát😄

Az oda biggyesztett analóg óra<#zavart2>

matthias92
1.4-re gondoltunk mindenféleképpen. 😊))

Máté94
Ha 1.4 akkor bírja, de 1.2-es az már lomha. 😄
Csabesz6
ezt pofázom😄

matthias92
vezettem már, extrát nem ad, ez tény. de olcsó, és szerintem jobb üzlet, mint egy 5 éves h astra, amiben van 160-200ezer kilóméter, ugyanannyi pénzért, azt is beleszámolva hogy évente 40ezer fölötti kilómétert megyünk az autóval. (a jelenlegiben is visszapörgetve 260ezer van <#szomoru2>)

Csabesz6
Szerintem olcsón fenntartható darab, amit "öröm" használni.
Kínozni pedig egy autót sem szabad.

matthias92
mi a véleményetek a szedán Chevrolet Aveoról? mennyire bírja a kínzást? azon kívül hogy hülye ócó kóreaji autó, vmi extra?
közútra lenne fõleg, ritkán nagyvárosban (kisvárosban, faluban persze lesz használva), idõnként (2-3 évente, vagy még ritkábban) külföldre - németország, svájc -.
alkatrészek mennyire drágák hozzá (Ha elromlana)

Csabesz6
igen

skate00
valaki megtudná nekem mondani hogy Nissan Silvia (s13 tól )készült valaha is Bal kormányos verzióban??

Mert mindig ezt a béna oldalt reklámozod...