Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tenyleg a lambo is zoralul nez ki kiveve a visszapillantot ami teljesen idiotan nez ki es az eleje az autonak ugy nez ki mint egy bullterrier es harcsa kevereke. GAZ! de ezek a szogletes formak es a hatulja bejon nagyon
Viccet félretéve állat, csakígy tovább Lotus! Lássuk ezeket majd utcán is.
Belterek:
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi ez a segg? ezt komolyan gondolták? 😄D
Még szerencse hogy csak koncepció.
Jövõre majd kell tanulnod mikró-, makroökonómiát is. Én még az osztatlanban voltam, szóval nem tudom, hogy módosult a tanterv.
Marci: Valóban nagyon sokan nem tudtak ülni, de nekem volt annyira érdekes, hogy végigálltam. A suli meg nagyon tetszik, bár nem gondoltam, hogy infot meg kémiát is kell majd tanulnom.
Matthias: Ízlés kérdése.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én vágyok vissza az egyetemre mint állat, szakma végeztével húzok vissza Gyõrbe szerintem.
Na ne offoljunk mán😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez az elsõ féléved amúgy, ugye?
ÁÉÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
fapfapfapfap
A3-A4-A5-A6-A7-A8 ugyanaz, csak mind egyre nagyobb
Polo-Golf-Passat szintén
Corsa-Astra-Insignia csekk
BMW 3-5-7 csekk (vagyis a 3-as még kilóg, mert az még nemesett át a frissítésen)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem hiába tanítják minõségügyön, hogy Japánban mit csinálnak, és hogy sehol máshol nem fognak olyan minõséget tudni gyártani.
ehhez a germánleszólós kommentárhoz meg annyit fûznék, hogy:
Me' talán a toyota yaris meg ilyenolyan japán autók jobbak? <#fejvakaras>#fejvakaras> szvsz mind undorító
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Faszéé erõltetik az egyenarculatot germániában ennyire...
Lehetne némi egyéniség, csak egy csöpp a formatervekben.
Az oda biggyesztett analóg óra<#zavart2>#zavart2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kínozni pedig egy autót sem szabad.
közútra lenne fõleg, ritkán nagyvárosban (kisvárosban, faluban persze lesz használva), idõnként (2-3 évente, vagy még ritkábban) külföldre - németország, svájc -.
alkatrészek mennyire drágák hozzá (Ha elromlana)