101020
.
-
irarref456 #89006 öreg csótány, és igénytelen autó :S -
shumika #89005 Szerintem még gyári mert csak a szemöldök a tuning.
-
#89004 na.. joccakat. remelem mindenkinek bejon az uj logo. -
#89003 Most komolyam... ezt minek kellett???????????????????
Nem akarok senkit se jelenteni, sajnos szerintem senki nem tanulna belole SEMMIT :(
De komolyan nem ertem, hogy ezt mikent hoztatok ossze. Latom, hogy a Borg irogatott az uzemanyag dolgokrol de ez USAMEN en kivul szvsz senkit nem zavart... nem tudom, hogy van-e uemanyag elternativa topik, de TUNING auto topik van. Ott jobban orulnenek a kemeny munkadnak ( kep es video linkelgeteseidnek). Es senki nem haborgatna. Szvsz magadnak keresed a bajt ahogy viselkedsz. Nem probal senki sem elnyomni, de kicsit nezz magadba es lasd mar be, hogy senki nem erdemli meg, hogy igy beszeljel vele.
Lathatoan fel akarod baszni BORG agyat ami eleg idegesito szal pls hagyd mar abba. Komolyan kell neked ez, hogy felbaszva legyen az agyad egesz nap egy ket ember miatt? Okosan kommenteljunk keremszepen.
Na.... oleljetek meg egymast de MOST :D -
USAMEN POWER #89002 Tuning felnis Mercedes !
-
#89001 Hagyjuk az újreget... -
#89000 ték -
#88995 tisztelt elvtársak
#88986 -
USAMEN POWER #88992 Nem érdekel mi az ellentéte, és ez ugyancsak a kötözködés egyik formája. Teljesen másra utaltam ezzel, és ez is bizonyítja mennyire nem látod át a dologokat, reflexből írod csak a hülyeséget. -
USAMEN POWER #88991 Nem érdekel hogy ki néz engem hülyének, lehet eddig nem esett le. :)
"egy részük mind a három topikot olvassa" - Egy részük, igen, lehet ebbe te nem tartozol bele.
Nem mellesleg egy vitában minden partnernek kell legyen egy érve, egy célja, amiért vitázik ebben az esetben pedig szóba hozhatjuk azt is hogy valakit pártolunk. Neked mi játszódik le az agyadban mikor megírsz nekem egy hszt ? Mi a célod, hogy írod meg felém az érveket mikor az előzményeket vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni, vagy utána se néztél ?! Ezek után te aztmondod nekem hogy nem szimpátia alapon megy a dolog ? :DD Mikor ebből az x emberből benéz ide egy, és aztmondja, jéé usa vitázik "na idézek neki én is egy sort, lássa még többen vannak ellene". ilyen alapon vitázni elég aljas dolog, nem érzed egy kicsit se ? -
#88990 Így van, tökéletesen igazad van, barátom. Pontosan ezért nyomatékosítanám benned ismételten, hogy pusztán segítségnyújtásból és kedvességből javaslom neked, hogy ne látogasd ezt a topikot...;)) -
#88989 Rejtettnek nem a közvetlen az ellentéte :( -
USAMEN POWER #88988 Indulat az lehet rejtett is, vagy közvetlen. A negatív érzelmek nem csak a káromkodásban nyílvánulnak meg. -
#88987 Érdekes, én a fent említett 3ból csak egyet olvasok. Arra nem gondoltál, hogy esetleg veled van a baj?
Gyakorlatilag egy embert nem tudsz ebben a topikban megnevezni, aki ne nézne teljesen hülyének téged. -
#88986 -
USAMEN POWER #88985 Ahha értem. Az a helyzet hogy van 2 bizonyos topik itt az sg -n, max 3.
TDU 2 topik, Tuning Autó topik, Autó Mánia topik.
Itt az sg -n nem csak ezt a 3 topikot olvasom, hanem jóval többet, mégis ezen 3 topikban van vita ugyanazon 7 - 8 emberrel, egy részük mind a három topikot olvassa(!). Én naponta ennél jóval több emberrel folytatok itt az sg -n eszmecserét, de mégis mindig ugyanazokkal van összetűzésem. Miért ?
Ezek után elsütöd itt nekem ezt az átgondolatlan fa..ságot ? Hagyjukmár, ha qrwára velem lenne a gond akkor nem csak ugyanazok jeleznék felém a negatívat hanem jóval többen itt a fórumon.
Minek járok ezek után ezen 3 topikba ? Csak ugyanazt tudom mondani neked mint Borgnak ! (olvass vissza)
Az "amerikai szarjaidat" meg gondolom failnak szántad nem ? Vagy egy autós topikba ezek nem tartoznak bele, csak a japán meg németről lehet társalogni, vagy hogy van ez meséld már el. Ennyire hülye vagy ? -
#88984 Indulat maximum akkor tükröződne belőle, ha azt írnám esetleg, hogy menj a picsába, esetleg baszódj meg, vagy mondjuk kapd be a faszt. De szándékosan nem írtam ilyet (tőlem szokatlan módon), nem szeretném ha esetleg úgy éreznéd, hogy idegesít a jelenléted. Nem, csak szánlak és a segítségedre próbálok lenni abban, hogy nehogy mégnagyobb hülyét csinálj magadból. Ilyen jószándék-féle...olyan kiskorúaknak, mint te vagy...;)) -
#88979 Látom nem veszed észre, hogy átmentél persona non grata titulusba...;)) -
#88978 köszi -
#88969 Vissza kellene venni a személyeskedésből...
Üzemanyaggal kapcsolatos posztokat meg örömmel olvasta itt mindenki ezek szerint rajtad kívül. -
Borg #88963
Nem veszem át a színvonalad, hiába próbálkozol. -
Borg #88961 Zavar mi, hogy értelmes téma van?
Rakj még be pár off videót, azzal jól ellensúlyozod. -
Borg #88960 Igen, csak a tórium is véges erőforrás, még ha több is van belőle, mint urániumból. Az is csak addig oldaná meg a gondokat, amíg minden ország nyakra főre el nem kezdene tórium reaktorokat építeni, aztán onnan arra is rá lehet mondani mint az olajra, hogy 50 év aztán off.
Átmeneti megoldás, csak úgy mint a baktérium benzin. -
#88958 Vagy atomerőművet tóriummal használni, és akkor faszaság van. Csak ugye abból nem lehetett atombombát csinálni \m/ -
Borg #88956 Vicces dolog ez, de amúgy az antianyag reaktorhoz is fényévekkel közelebb került már a technika, mint az a StarTrek epizódok megírásakor volt :)
A fúziós reaktorok irányába is komoly előrelépések vannak, 20 éven belül megépülhetnek az első termelő egységek. És ekkor megoldódhat az energia válság is - kérdés, hogy mit kezdünk a megoldással, mert ha ész nélkül pazaroljuk, és túlnépesedünk miatta, meg elpusztítjuk a környezetünket, akkor megint csak adtunk a szarnak egy pofont. És máris kilyukadtunk oda, hogy nem az energiaválság a legfőbb problémánk. -
Borg #88955 Hasonlít a hidroponikus kertészetre, itt is nagy átlátszó bugyrokban vannak a baktériumok, amelyek vízből felvett tápanyagokból napfény segítségével szerves olajat állítanak elő. A technológia készen van, a kérdés ugye a szokásos: kinek a kezében van, neki érdeke-e befektetni abba, és persze továbbadja e mások számára, és milyen feltételekkel...
Vagy megveszi az arab, stb befektető, ahogy pepsi is írta, és elteszi a jobb farzsebébe, azzal hogy (NEKI) nem gazdaságos... -
#88954 valamikor a 90es évekbe minket is riogattak már ezzel :), am mondta hogy nincs alternatíva, hogyne lenne csak az arabok megveszik a technologiát aztán majd ő tovább adja ha nem bír az olajból élni :) -
#88953 Dyson gömb!! :DD -
#88952 Baktérium benzin? Erről nem is hallottam. :o -
#88951 a faszt, nekem van katapultom :D -
Borg #88950 Elég baj az, ha ez téged csak most sokkolt, de jobb későn mint soha.
Amúgy a faszi régóta benne van a témában ahhoz, hogy ne beszéljen hülyeségeket (ő nem is mondott olyat, hogy elfogy az olaj), csak ugye a mainstream médiában ez az első alkalom, hogy szóhoz jutott. De ahogy majd szépen kúszik 500ft felé a benzin ára, úgy kapnak egyre nagyobb teret az ilyen infók, amiket amúgy évek óta lehet tudni már. Csak kinek előbb, kinek később nyílik fel a szeme.
Ahogy egyébként utal is rá, az olaj problémája amúgy sem a legnagyobb gondunk, ez csak egy része a rendszer betegségeinek. Nem az olaj hiánya lesz az, ami összedönti a gazdaságunkat, arra sokkal előbb is sor kerülhet.
Alternatíva meg VAN az olajra. Pl ott a baktérium benzin, amit már most be lehetne vetni, csak mivel túl széles körben túl gyorsan elterjedhetne, ez veszélyezteti az olajlobbi jelenlegi struktúráját, és így azzal söprik az asztal alá, hogy ez nem old meg minden gondot (pl az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását - holott azt fejlett motor technikákkal is jócskán csökkenteni tudjuk már most is)
Vagy ott a hidrogén, amihez viszont infrastruktúrát kéne fejleszteni. Viszont ebben nagy pénzek vannak, nagy befektetéseket igényel, tehát maradhatna a gazdag lobbik kezében, ezért is valószínűbb, hogy 10-20 éven belül ebbe az irányba megy el a téma. -
#88949 az a félelmetes számomra, hogy semmi alternatíva sincs, még zsebben sem, hogy "majd elővesszük szépen ha ez elfogy" -
#88947 hagyd, nem kell foglalkozni vele -
#88946 Hónapok óta érlelődik bennem a gondolota, hogy lecserélem a kocsit egy félmillás bringára :D Az az egy baj, hogy ilyenkor, amikor röködnek a mínuszok elveszik a motiváció :D -
Borg #88945 Lesz dolgod újra és újra, ahogy elnézem.
Tipp: talán ha nem a tuning autó topikba készült banner lenne fent, akkor az egységsugarú user is könnyebben felfogná, mit rakhat be ide, és mit nem :) -
#88944 Miért vagy bunkó? -
#88943 ja mint józsef attila, befekszek a sinekre azt megoldódik minden problémám xD -
#88942 te mit keresel itt? :D -
#88941 azért a cikk erősen ijesztő, engem kissé sokkolt is -
USAMEN POWER #88940 Kiábrándultál ebből a világból, és meg fogsz halni ? :D