Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"If in doubt, flat out!\"
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Komoly lesz a vasad töki.Jöhetnek projekt elképzelés képek?<#zavart1>#zavart1><#vigyor1>#vigyor1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Itt tart jelenleg a kocsim:

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Így jobb volt:

Balyy?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És az a legcinkesebb mikor a gazdája teljesen meg van róla gyõzõdve hogy ez tök király.
Szóval nem kéne lenézni a másikat.<#mf1>#mf1>Tervben egy calibra projekt, azzal majd mindenkit legyorsulok, bár a swifftel is lenyomtam már egy 5ös bökõt.
az nem tetszik hogy ha van vkinek egy ilyen autója (az sima közlekedésre való, meg elmenni vele tejér a boltba ) és akkor összeaggatja minden lommal "mert akkor tuning, meg mert jobban fog kinézni" és nem értem miért nem jó úgy ahogy van, az nem arra való. Azt meg megértem hogy ha vkinek van egy "igazi, rendes" autóka, és akkor azt alagítgatja (persze nem ilyen idétlenségekkel, hanem ráragaszt egy Trd matricát, mert van benne egy trd gátló szett. És azt nem értem még mikor a Swift-eket teleaggatják szintén ilyen hulladékokkal, meg "spoiler"ekkel , meg rátesznek egy fos végdobot, és nyomják neki mint a hülye, persze nem megy 40 nél többet, de azért azthiszi magáról hogy a Need for Speed ben van. De közben meg fele annyi áron vett volna már egy rendes autót, amibe 200Le min.
Ez olyan mint a Nonfiguratív tetoválls, aminek semmi jelentõsége , és még nemis néz ki jól .

Starletben ott figyel a pushrod:Ð
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Végeredmény
Ezt nyáron követtem el az enyémmel.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--