101020
.
-
#89127 az egész ember úgy néz ki kb mint amit leírtál, nem csak az autói.
látszik rajta hogy igénytelen -
#89126 Bazsó kb pont ugyanannyit szerel, mint én. Ismerem őt is látásból. Itt lakott pár házzal arrébb. -
#89125 Aha.. oké.
Veled ellentétben én már találkoztam személyesen is a "Mesterrel". Nála beképzeltebb újságírót még nem láttam soha. Folyamatosan nyomja a szöveget, hogy mennyire jól oldja meg a dolgait, meg milyen hülyeség, amit más csinál. Közben folyamatosan átkúrják azt a szerencsétlen barmot. A Ponton is egy akkora baklövés volt, hogy olyat leírni sem lehet, de persze úgy könnyű belemászni ilyenekbe, ha mindig kikönyörögjük boci szemekkel a pénzt másoktól. Meg ugye milyen jó kis cikkeket lehet kanyaríntani a folyamatos panaszkodásokból és önsajnálatból.
ERA is úgy néz ki, hogy abba max hányni járnék. Ennyire rohadt igénytelen legyen valaki, hogy egy ilyen mocskos, szétgányolt szarba beleüljön, sőt a családját belerakja... Kb 1 napot kéne rááldozni, és kipucolni, rendbe rakni a belsőt. Cigányok nem járnak ilyen dzsuvában. -
#89124 talán mert neked sincsen sokat villáskulcs a kezedben,ezért jönnek be az elméleti szakemberek:D
Bazsó egyértelműen jó,de ő szerel is
a Top gear egy elkényesztetett idióta bagázs -
#89123 Ezerszer szívesebben olvasok egy Winkler, Bazsó cikket, mint egy Csikós-féle okoskodást, pedig az előbbieknek nem sűrűn van villáskulcs a kezében.
Pl. a Top Gear-es gárda sem hiszem, hogy valaha is tovább jutott volna az olajcserélnél. -
#89122 Kendács Csikós pont olyan mint a magyar autósok 1/3-a,de még mindíg jobb mint a 2/3-ad mert az meg úgy okoskodik hogy villáskulcs még életében nem volt a kezében
ők pl. internet nélkül meg sem tudnának szólalni
ez az újságírókra hatványozottan érvényes -
#89121 *Csikós -
#89120 Megeshet. -
#89119 Nem kell semmilyen szakirányú végzettség itthon. Max előny.
TC-ben kb senkinek nincs újságírói végzettsége. Szerintem még az extra igénytelen, irritáló, beképzelt Csikósnak "ami az én gányolásomnál olcsóbb az fillérbaszás, ami drágább az sznoboskodás" Zsótinak sincs. -
#89118 -
#89117 Baglyokat nevelt a kesztyűtartóban, illetve női alkalmazottakat szállított az autókban -
#89116 Az igen!
Miért mit csinált azokkal az autókkal? :D
Vagy valami más oka volt? -
#89115 weed majd elmeséli,hogy megy az autós újságírás
pár autót megkapott amíg ki nem utálták -
#89114 -
#89113 stipistopi volvo v50 -
#89112 Mondjuk egy cikket simán össze lehet hozni szerintem, ha az ember kellő mennyiséget olvasott már, + ragadt rá egy kis kultúra. A végzettség más téma. -
#89111 "kapartatás, farolás"
ajajj:DD -
#89110 Persze én megírom, igen van jogsim nemrég szereztem. -
irarref456 #89109 HOppácska!
Nem is vagy te annyira hülye, elég jó játéknak tűnik most, de mire a cikkem felénél járnék, ami már eleve felemésztene fél napot tuti ráunnék.
De ha TE megcsinálod meg még páran akkor én benne lennék, de én nem tudok egy normális írást csinálni, ami áttekinthető, ettől eltekintve tetszik az ötlet, mert szívesen jellemzem az autómat, mert azért van egy-2 hibája, ami kijött pár""százezer km alatt rajta. :)
De te miről is írnál ennyi idősen? Egyáltalán van jogsid? :) -
#89108 Itt a lényeg az lenne, hogy bizonyos szempontok szerint felépíts egy cikket. pl.: ahogy a totalcaron látod, csak saját elképzeléseidet írod le, de a felépítés ugyanaz mindig!
Pl nem kezdünk sose a motor jellemzőivel-itt ilyenekre gondolok.
Ha újságíró leszel, biztos kezed közé fog kerülni egy olyan gép is, ami a mostani autód utódja, vagy frissítése, azt se dicsérheted agyon, csak ha tényleg jó.
Ez a játék pedig csak egy ötlet volt, úgyse tudnánk összerakni egy értelmes cikket végzettség nélkül. :)
-
#89107 És ennek mi értelme volna? Főleg hogy valszeg mindenki agyon dicsérné a saját lovát. -
#89106 megvan az Autós-újságírói szak?
Irigyellek. :) -
#89105 azért nem egyszerű ennyire sajnos.
Lehetne mondjuk olyat "játszani", hogy mindenki az általa preferált, vagy netán a saját autójáról ír egy tesztet, és feltölti weboldalára, vagy egyéb úton-módon beteszi ide, és kiválasszuk ki írta a legjobb tesztet.
Lehetne képekkel is gazdagítani a tesztet, hogy hiteles legyen, elvégre nem kitalált alapokon állna a cikk.
Valaki? :D -
#89104 akkor én mehetek, mert megvan a suli!
Zsír!
:DDDDD -
#89103 :D! -
#89102 Mert ennyi az egész... megvan a suli, és mehetsz is a Top Gearhez ferrarival csapatni :D -
#89101 Elég egyszerűnek tünteted fel a dolgot:DD -
#89100 erre gondoltam, oké...
köszi! -
#89099 1-2 Nyelvet nem árt tudni. Angol kötelező.
Ez nekem már megvan.
Egyetem elvégzése:
Ez nincs, de ez lesz a legnehezebb.
Leírni egy autó tulajdonságait:
Hát talán
De az, hogy elsők között próbálhatod ki kedvelt márkád vadonatúj típusait, egy fél napos tesztúton, mindent feledtet. -
#89098 És az eszetekbe sem jut, hogy mire odagurulsz, addigra jöhet a zöld?:D -
#89097 Gondolom valamilyen újságírói felsőfokú végzettség kell, azon belül nyilván vannak irányzatok.Szakma után ilyesmit tervezek. -
#89096 Ez engem is fel tud baszni...Anyjával gurulgasson otthon az ágyban! :DD -
#89095 Valaki tudja mi a menete annak, hogy valaki autós újságírónak mennyen el, és tesztelhesse a kocsikat?
Itt lényegében arra gondolok, hogy (iskolák elvégzése, nyelvtudás, stb)
-
#89094 itt autováltóval nehéz is :) ez a benyomom a kuplung dolgot :D én mindig csutkázom aztán a végén kicentizem a fékezéseket :D -
#89093 szerintem sosem "felesleges" ugy lassitani akarhova is, hogy csak hagyod sebessegben es fekezel avagy lassulsz ameddig tuti kuplungonzni kell, hogy ne fulladjon le az auto.
Neha nem lehet csak ugy lassulni. Engem azonnal felbasz az ideg, mikor valaki elottem elkezd gurulni mar szazmeterekkel a lampa elott es meg mindig van 50 meter de mar csak 20al gurulunk............... ARGH
-
#89092 jah közben eszembe jutott ha nincsen betöltősapka a hűtőn akkor melegedhet a kiegyenlítő,mert akkor nincsen közbeiktatva nyomásazelep és eleve két cső köti össze őket
újabban inkább ezt a rendszert használják
hogy télen hideg az nem csoda,dízeleken télen a fűtés is lehűti a motort,sokszor ki sem nyit a termosztát így hideg a hűtő is,persze a motor ettől még üzemmeleg csak a belső körre dolgozik -
#89091 -
#89090 -
#89089 Gyártásának huszonegyedik évében, két modellváltást követően elkészült a kilencszáz ezredik Mazda MX-5
-
#89088 ha oda melegít akkor már hengerfejes:D