101020
.
-
#89167 Mitöl? Mert egy ferrariról az elmúlt 60 évben soha senkinek nem jutott eszébe egy összkerekes családi autó? Csakmert hivatalosan is így jelölik ezt a kocsit. És mi miatt készült ez el? Gondolom a nagyobb profit miatt. Sajnos itt tartunk... Ott az iq aston változata is... -
#89166 Enzo bácsi személyesen vágná le az összes ember kezét, aki ebben részt vett. -
#89165 Nesze
-
#89164 Ezt magyarázd már el nekem, hogy egy shooting brake mitől van elkurvulva... -
#89163 Tudod mit látok én ezen? Az elkurvulást, ami lassan az egész autóiparra igaz. Mi lesz ezután, lesz egy dízelverzió is? -
#89162 Basszus sajnálom... De ha úgyvan, és a futómünek semmi baja, talán nem lesz parás... -
#89161 :((((((((((((((((((((( -
Mathiasse #89160 ígyvan, szokatlan.. -
#89159 Már úgyérted, hogy nem egy fiatal anyu/apu fizette kis köcsög száll ki? -
Mathiasse #89158 enyhén van széthúzva, milyen hétköznapi csávó száll ki belőle baszod :DD:D -
#89157 Két új gumival talán kéne:D -
#89156 Nekem kompresszor nélkül kéne, új gumival. -
#89155 nem tom hogy vagytok vele de nekem kéne a gép :D
-
#89154 Rohadtul bejön! -
Borg #89153
-
#89152 Ha nagy erővel csapja meg(ami a képből nem jön át, hogy igen vagy nem), akkor simán elmászhat az egész orr geometriája. De szerencse, ha nem. -
#89151 50??? nekem csak az ajtómat tolatták le és 110ezer volt festéssel munkadíjjal eggyütt, igaz vadiúj ajtót kaptam.
Borg: Szakszervízben kell csináltatni, had' fizessen a fószer!! -
Borg #89150 A képen nem csálé a kerék :) Csak a karosszéria elem torzulása miatt tűnik úgy. -
Borg #89149 Na, azért hülyeségeket ne beszéljünk, a nyúlvány ugyan mit sérült volna?
Már átnéztük, a következő dolgok sérültek:
karosszéria elem
index
fényszóró (fül)
oldalindex
kormányösszekötő
dobbetét
Az indexet meg a fényszórót lehet ragasztani, a többi cserés. Amúgy a faszi "vezette" az autóját, hiszen benne ült, és ő tolatott ki vele. Hogy nem járó motorral, az csak egy dolog. -
#89148 De látszik, hogy totál csálé lett a kerék. -
#89147 Ejjjjj bazmeg :/
Nem lesz para abból, hogy az autót nem "vezette" senki, és nem is "üzemelt"? Csak mert a biztosító egy igen patkány fajta... -
shumika #89146 Ha nem sérült a futómű abban az esetben mondtam nem vészes. -
#89145 Mondjuk úgy, hogy Csikós azt HISZI magáról, hogy ért hozzájuk. Nem egyszer írt le bődületes faszságokat a cikkeiben, amit ha valaki kicsit is ért a Mercikhez, rögtön kiszúrja.
Aki meg igénytelen az életben, az igénytelen a munkáinál is, és ez látszik is Csikóson. -
#89144 Igen, egy nyúlvány + futómű meg a karosszéria elemek, biztos nem vészes...
Kár érte, igen kellemetlen eset... :/ -
#89143 nem adta ki:
lol
miaz a Toyota? bwahaha :DD
-
shumika #89142 Ja biztosító fizesse ki a csináltatást. -
#89141 ki kell fizettetni az öregemberrel. -
shumika #89140 Hát ha sérült akkor szívás. Ha jól látom ez prelude. Hondákhoz alkatrész drága... -
shumika #89139 Nem azt mondtam hogy jó érzés!!! Hanem javítási költség ha csak így kívülröl sérült és a futómű nem sérült akkor 50-ből kijön.
Borg bocs bunkóságom miatt: Résztvétem a kocsid miatt! -
#89138 Nem vészes? Ha már összetörik, nem lesz olyan mint új korában... jó mondjuk gondolom hogy nem egy mostani autó, de akkor is:D -
#89137 Ja, tényleg, csak picit lett szétbaszva a futómű. -
#89136 Ha a te autódat így összetörnék, hogy éreznéd magad? -
#89135 részvét :/
jól elcseszte a hétvégédet... -
shumika #89134 Hát ha csak ennyi a baja ami a képen látszik akkor nem vészes. -
#89133 Őszintén sajnálom! Szegény autó... -
Borg #89132 Nem tudott... a vénfasznak lemerült az akksija, ezért a sok eszével úgy gurította ki az autót a garázsából. Csak a lelkem nem vette számításba a komoly lejtőt ami a garázsa előtt van. Ami után kb 10 méterrel az én autóm parkolt keresztben... Persze hogy nem tudta megfogni...
-
#89131 teljesen mindegy ki hogy nézki és milyen igénytelen nem erről beszéltünk!
Bazsó és Csikós ért az autókhoz a többiek nem-pont!
ezt csak az nem veszi észre aki olyan szinten van mint Winkler,ő pl.egy szimpatikus langyosvíz aki szórakoztatóan ír meg egy kellemes jó dumás fickó
lehet szeretni,nekem sincsen semmi bajom vele de tök hülye az autókhoz
ja és kellemes a megjelenése:xD -
shumika #89130 KÉPT! -
#89129 "Legalább" lelépett? -
Borg #89128 Az előbb nagy csattanás, riasztó... kinézek az ablakon:
Összetörték a parkoló autómat.