Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Errõl mesélj már, mert annyiszor hallottam itt, de ennél többet nemtudok, hogy negatív, nismo difi, volvo váltó, meg skorpió rúd 😄
Máá tényleg érdekel 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Mondjuk ez már valamivel pontosabb:

I.C.ram
Ez csak egy sima skicc. A Szabadlom se sokkal jobb. Sõt a világ összes szabadalma ilyen, mert csak a mûködési elv a lényeg.
pszihopata
precizitás sugárzik<#miaz>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
A Nagyfecske volt az elsõ gyûrõdési zónával tervezett autó a világon:

Csabesz6
Skorpio rúd basszameg, de örülök hogy anno kifejtette tudományát az a tanyasi marha😄DDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hassan B
Ja és volt ameiket NISMO diffivel, Volvo váltóval és skorpió rúddal szerelték gyárilag...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

I.C.ram
elvileg a 23-asnak az egész motortere gyûrõdési zóna. Hiszen a Mercedes találta ki a biztonságos utascellát, ami azt jelenti, hogy a kocsi középsõ része betonmerev, míg az eleje meg a hátulja "puhább, rugalmasabb". Ezt egyébként a magyar Barényi Béla találta ki (Mercedes egyik fõmérnöke volt) az 50-es években.

Hassan B
A Sprinter a JDM, a Corolla meg az EU, US és esetleg többi piacra készült.

Csabesz6
Ne higyjél Neevousnak, mert pozitívat tud gyárilag.És nem mindegyik Trueno volt bukólámpás.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Anyad😄

pszihopata
az én 929-esem is hiába 5 méter,nem hinném hogy jól járnék akár csak egy focussal csattanok

Hassan B
A Trueno is (~)Corolla, matyi... esetleg a Sprinterre gondolhatsz, de ez a kérdés kb. úgy hangzott, hogy mi a különbség a kovászos és az uborka között.

Amúgy meg ki mondta hogy jobb? Esetleg valakinek jobban tetszik...

skate00
ó ezt énis tudom.
Azért kérdem mert eddig még csak annyit találtam róla hogy felszereltségben más, de konkrétumokat nem.
#86207: kösz

pszihopata
naja,ez nehéz ügy-szinte reménytelen

Nem tom, ezen (#86174) a hsz -en volt az agyalás.

Csabesz6
A Trueno is Corolla.....
De mondok jobbat, van Levin is.
Meg Sprinter Trueno.Ja és Corolla GT. Meg GT-S.
<#nevetes2>

bardocz
Azt értem, de azért egy mai kocsinak videók alapján szerintem nagyobb a gyûrõdési zónája.
Csabesz6
Ki a fene keres biztonságot egy AE86-ban?

neevous
Gyárilag tudja a negatívat. Meg a bukólámpa.

I.C.ram
Ilyet vadászok már lassan 1 éve, de a magyar újgazdagok mind hülye fekete bõrrel rendelték ezeket. Németországból egy ilyen autó meg (regadóval) 2.5 millió alatt nem állna meg.
skate00
am megtudnád nekem mondani hogy a Trueno miben jobb a Corollánál?

Ma már egy pillanat alatt 100 fölé ér a mutató, az érzés meg mintha Trabantal mennél kb. 40 - 50 -el. Amikor meg gond van, számítanak az esélyek. Igaz, régi autóknál már más a helyzet, nehezebben megy 100 fölé a mutató, azt lehet biztonságosan vezetni mikor a szembejövõ elalszik, és rádhúzza a kormányt.

I.C.ram
Asszem. Csak arra próbáltam célozni, hogy a mai lassabb felvételeken úgy néz ki, mintha sokkal puhábban gyûrõdne a kocsi, míg ezeken a régieken látszik, hogy baromi gyorsan lassul nullára a kocsi, pedig itt sincs kisebb gyûrõdési zóna.
pszihopata
az a karamell belsõ tényleg baromi jól néz ki

I.C.ram
Árulnak hahun most egy elég jó amcsi dízelt. 1.5 körül van talán, és elég jónak néz ki.
bardocz
De ugyan olyan sebességgel tesztelték, mint ma, nem?
pszihopata
én egy w116-ot hoznék a mobile-rõl legszívesebben

talán ha kész a ház arra is jut

I.C.ram
Ne tévesszen meg, hogy sokkal gyorsabb a felvétel, mint manapság, és azért tûnik picinek. Akkoriban nem voltak még olyan profi lassítókamerák, mint most.
I.C.ram
szerencsére már kezdik levedleni õket. Bálnából se nagyon látok már sokat cigók kezében. Bimmer most divatosabb náluk.

Ez valami kegyetlen módon kéne! 😊 Wunderschöne Farbkombination 😊
bardocz
Az a 40 centis gyûrõdési zóna az elején elég kemény😄 Viszont a teteje jól bírja a kiképzést.
pszihopata
megnyugtató hogy legalább orsósék biztonságban vannak😊

I.C.ram
Tufa
jajne, mindjárt jönnek a 6 méteres sedanokkal a példálózás

bardocz
No nem mintha a hasonló korú autóknak olyan fasza lenne a töréstesztje.
R0zs0máK
A hacsi ütközésvédelme egyenes arányosságban áll a rajta található festékréteg vastagságával 😄DDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Aha, értem. <#eljen>

pszihopata
figyelj,ha fogást keresel rajtam akkor most szólok hogy állj!

nem érdekel a kötözködésed,mert ez értelmetlen mellébeszélés

fifi
engem a ZIL jobban vonz mint az a szecskavágó 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aham. Szerintem te is nézed a baleset topikot picivel arrébb. Gondolom pár év alatt láttál pár 100 gyûrödt autót a "mûanyag" alatt.

fifi
veled együtt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
senki nem mondta hogy biztonságos egy hacsi,én másra reagáltam ha jól emlékszem

pszihopata
zileztem eleget,speciel azon utáltam meg a v8 hangját😊

Nem nagyon találok crash testet, amit találtam az is törölve lett, de az az A oszlop egy 80 - 90 -es csattot hogy nem bírna ki egy átlag személyautóval, az is biztos. Merci, Audi, nagyobb BMW -vel való találkozást még fel se hoztam példaként. A képen látható baleset is jóval 100 k alatt történhetett, csodálkozom hogy az ipse túlélte egyáltalán, fõleg hogy légzsák 0.

I.C.ram
A-oszlopon látszik is, hogy becsúszott alá.
pszihopata
rohadtul nem mindegy mivel találkozik mikor a zil VAS lökhárítója egy méter magasan van

egy mai kamioné meg mûanyag tele púrhabbal 40 centivel a föld felett

Szerintem ha egy másik személyautóval találkozik frontálisan, a dolog vége akk is minimum egy életveszélyes sérülés. Csak mert qrwa biztonságos autó. <#eljen>

Csabesz6
Jó rég volt.

I.C.ram
Mindkettõ a zúzdába való, lehet ezért <#mf2>
R0zs0máK
Nem érzitek át a helyzet komolyságát...egy USDM Trueno ütközött egy billenõs Zil Diesel-el....mi esély volt rá, hogy ez a két iszonyú ritka géptörténeti csoda találkozzon? 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu