101020
.
  • freestyle666
    falunkba polgárőrség működik, rendőrök csak akkor jönnek ha már baleset vagy baj van, de nagyon nem merészkedek ki :D
  • Pepsi Twist
    srácok (remélem mostmár felfogjátok)

• freestyle666
    még nincs jogosítványom.
  • Borg
    Már nem először lesz bannolva trollkodásért...
  • Csabesz6
    Szuperlicence is van, ismerem személyesen! Atom a csávó.
  • Firerock
    felét ne hidd el amit mond:)
    szerintem apa ölében vezetett max.
  • TaRka0107
    Friss jogsid van? Csak mert látom hogy 14-18 van írva az életkorodhoz. Nyáron már remélem hogy én is kocsikázok, akkor már leteszem a jogsit, nem érdekel bárki bármit is mond:D
  • TaRka0107
    Te kis sunyi...:D
  • Csabesz6
  • freestyle666
    most az az új célom hogy v6 tdi-t vigyenek hozzá, vagy vmi 150 ló fölötti dízelt kézi váltóval.
    Persze ezt apának nem mondhatom mert egyből szagot fogna.
    De ha teljesül az álmom, (mert már a benzineseket unom, bármely márkáról legyen szó) esküszöm, hogy egy gyorsulásos vidit csinálok.

addig is hajrá nyomatéééék
  • Csabesz6
  • freestyle666
    fúú ma akkorát sportoskodtam egy mazda 323f el.
    Volt rajta tuningolt vez.tengely.
    Apámnak hozták bütykölni, mikor nem volt most otthon, elvittem egy kb fél órás útra.
    Kicsit eszi az olajat, mikor hidegen mikor leforgatom 4 ezer fölé... de attól eltekintve kiraaaaaaa.
    Csajoknak sportsokodtam is egy kicsit..- megálok mikr kiakarok hajtani főútra, ottvanak az ábícénél.
    Rámnéznek és nevetnek, godoltam tetszek nekik, fogtam jól megtúráztattam, leugrok a kuplungról, a kanyarbelső kerék elkapar mint állat közbe motor még alig ment a hőmérséklete szintjelző fölé, az is füstölt, és 50-60 nál toltam neki a kettest.
    Kuplung is dermedt lehetett mert kicsit megcsúszott mikor már vittem haza a vasat.

Volt már mikor 2007 es mercit vittem egy körre.

Még jó hogy apa nemtudja meg a kosci gazdija
  • Smicy2
    dugnám, de --------.---------
  • Pepsi Twist
    dugnátok?

• Csabesz6
    Tuti:DDDD
  • Smicy2
  • TaRka0107
  • Pepsi Twist
    ez így igaz :)
  • bardocz
    És ha ez megnyugtat, vezethetsz te még bármennyit, az is maradsz
  • Pepsi Twist
    én má sokadik éve vezetek és még mindig hülye vagyok :D
  • maffioso
    van benne igazság de azért ez is komplikáltabb annál hogy 18-9 valaki akkor hülye és nem kaphat jogsit
    szerintem a te korosztályodban is rengeteg olyan van aki felelőtlenségből csinál hülyeséget, maximum a kezdő korosztályban arányosan több, mert kevesebb 17 évesnek van jogsija mint 27nek
  • TaRka0107
    total car=totálkár!:D:D
  • TaRka0107
    Nekem a haverom szokta mondani, amikor meglát egy összenyomott kocsit, hogy: Ügyes, szép volt! Az ilyet utálom! Honnan tudja hogy ő volt a hibás? Tesóm keresztapjáék kocsija is total car lett, de nem ő volt a hibás, mert egy f*sszopó nem figyelt és telibe verte hátulról.
  • MikX
    Én meg a felelötlenséget utálom, mert ez a mindenki a maga hibájából tanul szöveg mindaddíg érvényes, míg a saját kocsiddal és életeddel játszol, nemtudom mit mondanál, ha neadjisten ottlett volna valaki, és telibevered. Lehet közhely, de ez van. Ennyi idösen személyszerint max robogóra adnék jogsit. Most ez nem ellened irányul feltétlen.
  • maffioso
    le lehet szállni a témáról...
  • R0zs0máK
    friss jogsival jaszkarizott...
  • Pepsi Twist
    hogy törted össze? XD
  • maffioso
    én törtem suzukit, de utálom amikor valaki beköhögi hogy majd eztis összetöröd mint az xy-t...ilyenkor elgondolkozom hogy rosszindulatú vagy gyerekes-e inkább az illető
    (mindenki a saját hibájából tanul a legjobban, így én is)
  • REPS0L
    biztos :)
    előtte egy 4es Golfom volt
  • R0zs0máK
    lehet :DD
  • REPS0L
    keversz valakivel szerintem
  • R0zs0máK
    Majd ezt is összecsukod, mint a suzukit...
  • REPS0L
  • MikX
    Nemtom, merthogy nem shooting brake az is tuti, ahoz nem túl sportkombiszerü... 612 utódjaként granturismonak kéne legyen.
    Fene tudja már...
    De az is tény, hogy nem veszélyeztet, hogy ilyet vennék... :D
    Csak arra akartam rávilágítani, hogy a ferrari különbözö tipusainak van evolúciója, mindíg tudatosan az elözöböl indulnak ki egy új modellnél, és általában az felül is múlja az elözöt. Ami jelen esetben nem igaz.
  • Pepsi Twist
    újat mondj
  • SötétBarom
    Nem, akkor mostantól te nem vagy normális
  • SötétBarom
    V12, 660 lóerő, 3.7es százas sprint, négykerék hajtás, 2.7 kg/le, 47/53% súlyelosztás, és szerinted ez nem sport. Se nem granturismo. Hát akkor mi a kisfaszom úgy mégis?
  • Pepsi Twist
    mé ha nekem a trabantról a versenygép jut eszembe akkor mostantól minden trabant versenyautó? :D
  • MikX
    Nem értem, ez hogy kapcsolódik ahoz, amit mondtam róla.
    Különösebben a formával sincs bajom, csak azzal, hogy ez nem ferrari, nem illik oda, merthogy senem sport, senem verseny, de mégcsak nemis gran turismo. Nekem ennél nem fér el több a név alatt...
  • SötétBarom
    Az, hogy hivatalosan mi a megjelölése, az téged miért érdekel? Ha ránézel az jut eszedbe, hogy családi autó? LOL.