101020
.
-
shumika #89247 Csak észre ne vegye KM álláson :) fater észrevenné mer az mindig megjegyzi nemtom hogy XD -
#89246 Akkor is ha új alkatrész kell bele, szerintem kicsit drágább mint az a mazdáé! De mind1 mert a tulaj adta oda neki, én kérek elnézést még egyszer! freestyle666: Mondjuk így jobban belegondolva lehet hogy én is pofán vernélek ha meg tudnám hogy az autómmal mész az engedélyem nélkül főleg jogsi nélkül. -
shumika #89245 hát ha csak kipróbálnád nem meghajtanád nem bánnám. Meg ezeket az automata szarokat felesleges hajtani úgyse kapar XD -
shumika #89244 Hát nem újonnan de az se volt új. -
#89243 nem fog belehalni h 5 km-t beletettem -.-
te se haragudnál sdztem ha apád bmw jét elvinném egy körre
ezek csak autók, apa is mindig cserélgeti a haverjaival. most volvoja van. azt érdekes modon nem adja nekem egy körre -
#89242 Nem baszom meg! 25-ért kapsz egy lambot??? Újonnan???:O Azt nem tudtam hogy a tulaj adta oda neki, akkor én kérek elnézést! -
shumika #89241 Lekalább neki van jogsi-ja meg a tulaj adta oda neki egy körre bazdmeg. -
shumika #89240 Te miről beszélsz?? Milyen 100 milla???? nagyon el vagy tévedve árakkal.
25-ért mér kapsz Gallardo-t sőt még Murcielago-t is. -
#89239 Ennyi erővel őt is lebaszhatnátok, azért mégis többe van egy nem tudom hány 100 millás ótó elbaszása:D -
shumika #89238 CSOCSO volt az xDD -
#89237 Hagyjátok már tényleg! Ha ő ezt csinálja akkor csinálja! Amúgy nem tudom melyik topikba volt, vagy ebbe vagy a tuning-ba vagy a milyen autót láttál ma topikba, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy lamborgini-t vittek festeni vagy már nem tudom és ki vitte az egyik srác egy körre, és nem baszták le ennyire mint ti! -
#89236 Kussoljatok már. -
#89235 nembaj nem a ti kocsitok nemkel irigykedni a sportosságomra, és kocsikázásra való kedvemre/hajlamomra.
-
#89234 csak te barom is vagy -
#89233 Neked is hasonlókat kívánok tiszta szívből :D -
#89232 1. szted tényleg nem tűnne fel senkinek hogy a szervízre leadott kocsiból hiányzik fél tank benzin?
2. hideg motort 2,5 fölé nem pörgetünk, nemhogy 4 ig
3. ha ezeket komolyan írtad, akkor remélem egyszer alá szaladsz a 30 tonnásnak, és akkor apádék sírhatnak miattad is, meg amiatt is hogy fölnyomják őket, és akkor már nem csak polgárőr lesz ... -
#89231 az ilyen típusú idétlen hsz-eket meg figyelembe se kell venni, buta ember butasága. -
#89230 attól még nrm baszódik szét, vagy ha igen akkor gyári hibás, volt már rá példa.
-
#89229 Troll, alreg. Most komolyan. Ráadásul annyira szarul csinálja, hogy borzalom. :D -
#89228 ne nyissunk topicot Zirci autójavítók címmel?
kifejthetnénk benne hogy kell büszkén szétbaszni egy javításra vitt autót!
/elvégre a net arra való hogy eldicsekedjünk vele milyen faszán basszuk szét a másét/
csak remélem hogy az egész egy hülyegyerek fantáziálása és nem is igaz -
#89227 Majd bevetjük ezt:
Addígis olyan jókat röhögök rajta. Komolyan, néha jól jönnek az ilyen ...kalapok. :D -
#89226 Nem értem, mi vesz rá egy céget arra, hogy leszedesse az egyik reklámját a világ legnépszerűbb videómegosztójáról... Inkább fizetnek dollármilliókat, hogy eljuttassák az emberekhez? -
Mentol #89225 Majd akkor lesz ideges apa, amikor valamelyik autó gazdája kifizetteti vele a hengerfej, és egyebek árát, amit vérpistike a hidegmotorralfullgázon akció közben elbaxott... -
#89224 nem is vagy rajta... -
#89223 béka+majom:DDDDD -
#89222 hdr ftw -
-
#89220 istenem ez hosszú lesz-.- -
#89219 te szerencsétlen -
-
#89217 lehet ideges lenne, párszor már volt is bűntudatom :D -
#89216 Akkor így érthető hogy apukád ideges lenne hogy jogsi nélkül vezettél! Értem én hogy faluban de akkor is:D -
#89215 Ezzel a "festéssel" jöhet. -
#89214 Lamborghini Aventador LP700-4
-
#89213 ja biztos, mert az autó jogosítvánnyal működik.
nem pedig tapasztalattal.....
miért lenne nagy szám hogy egy falusi hülyegyerek (én)
megy egy kört.... nem si értem...
max azért mert a mostani 30 éveseknek nemhogy vezetésük kocsijuk se volt, és ez most nekik nagydolog és értetlenkednek.
-
#89212 Akkor csak hazudgáltál összevissza? -
#89211 nyomjad apa:DDD -
#89210 hát igen ennyire tellett :D
ilyen képet vágsz akkor is mikor kiderül, hogy elnézted a benzin/gázolaj töltőcsövét? :D -
#89209 -
#89208 miért lennék én veszélyesebb vezető mint te?? semmivel se vagy tapasztaltabb :P :D
ugyanúgy érzem a kocsit, már volt alattam határhelyzetbe sokszor.
gyorsulni ótómata eszköléddel midenki tud