101020
.
-
shumika #89287 Háát vászontetőt inkább ha lehet neee. Azért az tud szakadni. OK értem nem arra van kitalálva hogy szaggassák de elég egy élesebb tárgy... -
#89286 Astra G, nekünk is az van otthon, igaz nem cabrio. Nagyon szerethető autó, és ebbe az árkategóriába nem találsz olyat aminek jobb lenne az irányítása. Szervó 40 ig segít, onnantól teljesen direkt, nem akar leesni az útról ha gyorsan kanyarodsz. Ülések első osztályuak, oldalról is tartanak. Motorilag nem tudok nyilatkozni, mert a miénk csak 1.2 es, de ahhoz képest megy mint a vaddisznó(0-100 - 11 mp mérve, vége 178 leszabájozva). Baja eddig nem volt (8 éves). Egy valamit kell megszokni benne, a középső konzol, ami nem dizájnosan megdöntve ível, hanem egyenes és majdnem teljesen függőleges :)
(Ha lesz pénzem nekem is ilyen lesz csak a 190 lovas bertone cupe) -
#89285 http://auto.indavideo.hu/video/Mit_er_a_sokmillios_technika_1
:D
Kíváncsi lette volna, hogy egy rendes terepjáróval (Land Rover), vagy egy Audi Quattroval mire jutottak volna. Bár esélyes, hogy hólánc nélkül azok is elvéreztek volna. -
#89284 206cc-nél nagyobb homármobil szerintem a világon nincs. Ha lány vagy, akkor ez nem gond, amúgy viszont. A másik meg hátizé. Kérdezd W77D-et. :) -
gyikka #89283 Sziasztok!
Kabriót szeretnék vásárolni, jelenleg egy 1.6-os Peugeot 206cc és egy Opel Astra G Cabrio közt nem tudok választani. Az egyik keménytetős, de kicsi, a másik vászontetős, de nagy. Szerintetek? Milyen hátrányai vannak a vászontetőnek a keménytetővel szemben?
Előre is köszönöm!
gyikka -
#89282 No, emiatt utálom otthagyni a kocsit, bármilyen szerelőnél, akiben nem bízok :)
Mikor vittem műszakiztatni az autót, mondták, hogy hagyjam ott 2-3 napra. Erre azt válaszoltam, hogy felejtsék el, viszem máshova, főleg miután megláttam a szerelő hülye fiát is. -
#89281 nem vittem ki a lambot egy korre... sose irtam ilyet................. de egy kibaszott lambo es egy akarmilyen mazda kozott is van azert kulonbseg!
Magyaran kit erdekel egy mazda 323f???
A multkor egy bmw 325i-t vezettem. Arrol valoban irtam, node annak ketszer annyi loereje van ha nem haromszor tobb mint akarmelyikunk autojanak.
Es nem idiota modon vezettem csak kettesben nyomtam neki egy koveret. ENNYI. -
#89280 ... -
#89279 ezért a meghajtásért, azért én a saját autóm esetében megtekergetném a fejedet a nyakadon, az tuti... -
shumika #89278 Jól van le esett a Mazda a fárol :) -
#89277 Te nem autólopós szarságokat beszélsz, de ha nem esett le, hogy kire gondolok, akkor akár a tiédet is:D -
#89276 Szerintem még pár emberre ki lehetne terjeszteni ezt a scriptet. ^^ -
shumika #89275 mármint az én szarságaimat?????? -
#89274 :ÐÐÐÐÐÐ -
#89273 Modellautó topikban használnak valami scriptet, ami miatt schumika hozzászólásai csak akkor láthatóak, ha valaki rákattint direkt.
Alkalmazni kéne itt is a kis trollunkra, nem kéne olvasni az autólopós faszságait. -
shumika #89272 407 silhouette szebb -
#89271 az új 308-as.szerintem jobb az előző,az orra jobban tetszik -
#89270 -
shumika #89269 Raknék ha meglenne....a kutya az modell -
#89268 Véletlenül kiugrott eléd egy kutya? Vagy kutya a modellautós storyban volt? :D Akkor rakj már egy képet az összetört autóról, köszi. -
shumika #89267 Kurva rejtélyes mód.....elbasztam a kanyart azt csá -
#89266 Elvileg volt egy e30-ad amit rejtélyes módon összetörtél... -
shumika #89265 Mi? ezt nem értem -
#89264 Ez is annyira a tiéd mint az E30 volt? -
shumika #89263 Szar verda kép is régi de lekalább az enyém :)
-
#89262 Igaz, igaz már emlékszem! -
#89261 Arról volt szó, hogy vigyázva mint a hímes tojásra ki-be állt vele a műhelybe. Nagy különbség. :D -
#89260 csak 274 km :D -
#89259 Merre van ez a Zirc nevezetű falu? Ha közel van Mezőkövesdhez akkor talizunk és elviszünk pár autót amit bevisznek hozzátok!XDXDXDXDXD -
shumika #89258 XD "mert atommenő izmos, napszemüveges, vagány csajozós csávó" XD nah ez megy napiszarra XD -
#89257 ja takarodj freestyler freestyle tem aradj téged bírunk, mert atommenő izmos, napszemüveges, vagány csajozós csávó vagy! -
#89256 Hallod freestyler takarodjáááXDXDXD -
#89255 Takarodjatok már -
#89254 na jó azért ez durva volt....
csak viccnek szántam ezt a részt. -
#89253 ügyes :D:D
Én csak egyenes úton merem tolni, annyira meggondolatlan nemvok h bajunk legyen a dologból, bár nagyon ide se kéne ezeket leírni.. :D -
#89252 akkor 0 mert szépen mosolygok :D
így legalább nem kell kocsit vennem, de max teletankolom, meg lemosom azt annyi. mindenki boldog.
Ha amúgyse használod akkor akkor legalább nem áll feleslegesen. -
shumika #89251 Nem fél mert már adta oda csak jégen össze is törtem kicsit :( :) -
shumika #89250 Igaz, de ne kérjél elnézést mer szarul emlékeztél azt csá.
Én nem csak pofán basznám hanem adnék neki rendesen. A másik meg hogy fizetne rendesen ha megtudnám mert tulaj.képpen lopásnak számít a tulaj bele egyezése nélkül valamit elvinni/venni. 0-5 évig terjedőt kaphat érte. -
#89249 fél hogy elmész vele csajozni :) -
#89248 vmilyen szinten igazad van, legközelebb azért nem hajtom meg őket annyira, az írásod után elgondolkodtam rajta, h javítani kéne a kocsikat, nem meghajtani :))