Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok autós noob beáll 100-al a belsõ sávba és kényelmesen autókáznak.
Nehogy lehessen haladni.Három csepp esõ esetén ez a sebesség drasztikusan csökken de ki nem mennének belülrõl.
Kamionosokkal nincs annyi bajom,inkább fõutakon akarnak néha letolni az útról :/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
arról nem is beszélve, hogy sokkal pörgõsebb a C motorja (85-nél 3ezres fordulat, a másikon 105 körül volt annyin). de állítólag kevesebbet fogyaszt. namegnézem én azt. <#mf1>#mf1> egyedül talán a lábtér a több az anyósülésen, de csak azért, mert a C-ben olyan kicsi kesztyûtartó van, és nincsen "polc" alatta, mint a B-ben (a miénkben legalábbis van). Úgyhogy egyelõre ott tartok, hogy: SZAR az egész. <#nemtudom>#nemtudom><#wow3>#wow3>
Más: azért szeretem az autómat, mert fél óra alatt el tudok költeni rá 70 ezrest, különösebben látványos eredmény nélkül.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nevem kuss😊
C corsába vettem Tungsram Megalight Plus izzót. Az a kérdésem, hogy bízzak az eladós srácban, és higyjem el neki, hogy H7-es izzó kell bele, vagy honnan tudom meg, hogy mien kell bele?
/orulet mikor a gatya-lent aranyfogu kocsog kiszall az autobol es az auto hatuljan meg jazmin virit az aladdin mesebol................... WTF?!?!?!/
jameg hat azok a kis gagyi beomlok az elso kerek felett.. hat az minden nigger autora kell
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Volna egy kérdésem!
Hogy lehet a Skoda Racer-Esetern Road GP-ben a 26. pályában megverni a zöld Skoda Rapiddal a szürke Skoda Rapidot???
A szürke gyorsabb mint én csak nem tudom hogy mit tegyek....
Üdv: Skoda_130_GL
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csak a mondat lett volna úgy picit fail... na mind1.
ok, várjuk...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Höhh, Lui...áj tink disz iz dö biggining of, BJUTIFUL frendsip..."
nagy kerekekkel ugyanugy latok whiggereket mint fekakat.. sot az egyik fonokomnek 300c je van nagy 20-22 es krom felnikkel.. kozben a csako meg spanyol. Az a szerencseje hogy imadom, meg o is engem.