101020
.
  • Pepsi Twist
    btw ja :D
  • pszihopata
    itt nem arról van szó hogy minden segédjogsis felülhet 125-re,hanem B-vel vezethető lenne

B-vel miért ne?hol van egy autóvezetés egy 125-ös motorhoz,pláne hogy az is komoly lóerőkorláttal van mindenhol,ha jól emlékszem 15 lóerő ez benne is volt az előterjesztésben

ez nem máson bukott meg,mint megint a magyar hozzáálláson, de ez a viszonyulás az előző hsz-eken is pontosan látszik
  • pszihopata
    esetleg tarol a buszmegállóban.....
  • desigo
    Ha valaki megkeresi a Veyron árát akkor hajrá.
    125-ös robogóhoz könnyebben hozzá lehet jutni.
    Nyilván ha százezrek a kezdeményezés mögé álltak volna akkor mehetett volna.De ez így bukó lett.
  • Pepsi Twist
    sőt 3500kg-ig :D és azért az a 3500kg elég sok :D mondjuk aki átül az 1 tonnás suzukijából 1 furgonba
  • pszihopata
    igen B-s jogsival VEYRONT vezethetsz de 125-ös motort nem mert azzal veszélyes vagy :P
  • I.C.ram
    Létezik még mobil eredetvizsgálat?
  • zoliapu
    Szép a Saab PhoeniX, kicsit hosszabb orral jobban nézne ki.
  • fifi
    kemény vagy...
    miért?
  • Borg
    Én speciel kiállítanám az összes buzi zümmögős robogóját egy sorba, és áthajtanék rajtuk egy strandkorlátkék zillel. Oszt lehet járni bicajjal.
    Problem solved.
  • desigo
  • Hassan B
    Vagy inkább leveszi a plakettet, a rendszámot, és használja B-vel/M-mel. Inkább ez a magyar trend...
  • SötétBarom
    Veled értek egyet, bár psziho érvei sem rosszak.
  • desigo
    De ez itt nem Nyugat-Európa.Egyrészt az utak minősége sem olyan jó másrészt az emberek hozzá állása sem.Itt nincs tekintettel se a motoros az autósokra se fordítva.
    Így is tele vannak az utak a sok barom motorossal (tisztelet a kevés kivételnek).Az 50 köbcentis robogósok is agyba főbe tuningolják a motort akkor ha 125-ösig lehetne B-s jogsival menni mi lenne?
    Aki akar 125-öst használni az szépen lerakja az A1-et és kész.
  • skate00
  • GregSB

Illetve, , mert sajnos igaz amit írtsz ...
  • neevous
    Nem.
  • Pepsi Twist
    45 a végsebessége de max 40el mehet nem? :D
  • pszihopata
    autóban is ugyanaz a jogsi kell bármennyi lóerős

egy jó 50-es nyitott elmegy 80-at egy 125-ös 100-at

mit akarsz ezért külön oktatást?

akkor azt is oktasd hogyan kell egy 80-al száguldó autósorban kerülgetni egy lassabb robogóval a kátyúkat?
    mert egy 125-össel simán haladhatnál a sáv közepén veszélyforrás nélkül

nem véletlen hogy nyugateurópában engedik,ott miért nem kell külön vizsga?

látod pont te írsz le ilyet,én meg azt mondom 150 lóerő felett tegyél másik vizsgát autóra!

-jah az rögtön nem tetszik-látod erről beszéltem az előző hsz-ben

kismotor jelenleg a kressz szerint 45 km/h-jó 50 éves jogszabály de az így jó mi?
  • MikX
    ez igaz is lenne, de így is ez a helyzet, csak nem legálisan, hanem ismerősök egyebek által a 125ös 50-es papírokkal szaladgál.
    engem sem érint annyira a dolog, de azért ismét bebizonyítottuk, mint már annyiszor a történelem során, hogy képtelenek vagyunk összefogni...
  • Adaaam
    Ezt az egészet egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni úgy hogy még sikerült is volna.. csak találni kellett volna egy fideszes politikust akit meg lehet győzni hogy terjessze be.
  • neevous
    "A tudás, a szakmai tapasztalat, az valami. Ezért szeretnénk, ha a B125-öt nem vizsgához, hanem tréninghez kötnék. Egy egynapos tréninget, ahol aztán tényleg megtanítják az embert motorozni-robogózni, jobban, mint három-négy hét alatt bármely hivatalos intézményben, nem érdemes okosba' megcsinálni."
  • bardocz
    Jaa, azt hittem valami más miatt van felkiáltójelezve.
  • SötétBarom
    Amivel lehet 80-90-el menni, és két kereke van, ahhoz szerintem igenis jól jön egy külön képzés (most hagyjuk figyelmen kívül a tuningrobogós hülyegyerekeket).
  • neevous
    Rendszámos -» legális.
  • bardocz
    Miért lett volna jobb a rendszámos, mint a rendszám nélküli?
  • neevous
    Nekem speciel jól jött volna, ha a melegebb hónapokban ki tudtam volna váltani az autót egy 125-ös, automata váltós, rendszámos(!), 3litert fogyasztó robogóval.
  • fifi
    szívemből szóltál...
  • pszihopata
    egy könnyebbség lett volna és soha senki nem tudhatja mit hoz a jövő,lehet hogy egyszer még jól jött volna mert éppen robogózni támad kedve valakinek 10 év múlva

de nehogymár aláírjunk olyat ami másnak lesz jó ország vagyunk

nekem amúgy van nagy A-m engem nem érint,csak szomorú vagyok hogy ami egy nyugateurópainak alapból jár azért a magyarnak harcolnia kell és mégsem jön össze mert még ilyen dolgokban sem vagyunk képesek összefogni
  • SötétBarom
    Szerintem a legtöbb embert hozzám hasonlóan nem érinti. :)
  • desigo

• desigo
    Annyira azért nem jó,hogy ötvenezer ember a nevét adja hozzá
    Buktuk a B125-kampányt
  • Pepsi Twist
    alap
  • shumika
    tuknám de nagyon!
  • desigo
  • Szabi1991
    durca :D
  • CSOCSO

igen... az egeszet lematricaztam feketere!!! nagyon zorall lett!
  • shumika
    kábszeresvagy-e?
  • Csabesz6
    omfg-_-
  • Pepsi Twist
    gyári bose csak a mélyet cseréltem erősítővel 1 rendesre (Kicker S18X4)