101020
.
  • pszihopata
    ez azért erős volt,még ha 7 évvel idősebb is

egyenlambót ami szinte a diabló óta ugyanaz nem kéne hozzá hasonlítani
  • Pepsi Twist
    belseje odabasz :D
  • Szabi1991
    hát nem tudom, nekem inkább kéne egy MC12 :D

vagy az MP4-12C re gondoltál ? az tényleg fos :D
  • DIESEL DOG #89684
    Egy ilyennel egész biztos hogy megbámulnának! :D
  • CSOCSO
    igy nez ki egy superauto!!!!
    mc12 elbujhat akar gyorsabb akar nem.
  • GregSB

• pszihopata
    az primitívség csúcsa mikor az emberi teljesítményt a vakmerőségben mérik
  • GregSB
    Azt hiszem, ez már a Rajságnak a legmagasabb szintje:

• Pepsi Twist
    2.2VTi prelude :D az a fasza
  • maffioso
    Nem, csak rosszul fogalmaztam, de írtam előtta hogy ez 1,5-ösöm. Örülnék vti-nek a fogyasztás ellenére is, de egy szavam sem lehet a mostanira sem.
  • desigo
    jah azt hittem VTI
  • maffioso
    Tudom, enyém olyan :) országúton nagyon meglepi az embert a fogyasztás ha rúgja ha nem
  • desigo
    Ha már Civic akkor 1.5i VTEC kellene nekem.
    Ha nincs forgatva ECOs gazdaságos ha meg pörgeti valaki akkor elindul szépen.
  • maffioso
    ez így van
  • SötétBarom
    Az én ismerettségi körömben nem tudok olyanról, aki kapott volna fizetésemelést 2006 óta (kivéve muteromat, aki pedagógus, ráadásul vezető, és így is nevetséges a fizetése). Olyanról viszont tudok, nem is egyről, aki kevesebbet keres.

Ez az átlagfizetés meg egy kapitális állatság. Egyetlen 3 millás vezetői bér felemeli egy cég átlagát 150-160 ezer forintos szintre. Közbe meg a melósok örülnek ha kapnak 100 rongyot. -.-
  • maffioso
    nem feltétlen nyel be annyit, ha azt vesszük hogy vti-vel 9-10 körül eljárszkálsz városban, és akkor nem kell stresszelni, hogy 2ezer fölé forog
    az én 1,5ösöm meg elmegy 6,5-7 literrel ugyanilyen vigyázgatás nélkül (országúton meg 6 alatt eszik és ez saját tapasztalat)
  • TomSolberg
    Jogos.
  • TomSolberg
    Meg az az előnye, hogy adómentesen lehet használni.
  • maffioso
    Az rendben van, én főleg a totalcaros dologra értettem. Az az átlagfizu amivel ők számolnak azért kicsit sántít valljuk be. Nem tudom, hogy Pesten laksz-e, vagy kisebb városban, de ha utóbbi, akkor mindenképpen átérzed, hogy egy átlagfizetés nem egészen annyi, amennyit ők ott írnak. Másik oldala az egészne, hogy azóta több mint 100 forinttal nőtt az üzemanyag, és a folyamatos drágulása szinte mindenre kihat, így minden ágazatban is nőttek az árak. Az pedig, hogy a te fizetésed 100%-át benzinre költöd a te dolgod, de arányaiban kevesebb %-ot tudsz benzinre költeni, ezért van szopás, és erről nem írnak tc-n, csak a népvakító hülyeségüket.
  • TomSolberg
    Az nem jelent semmit, augusztus környékén, úgyis vissza kell majd adnom.
    De örülök neki, hogy nem kell tovább lízingelni, mert jönnének ki rajta úgyis a hibák.

Amúgy meg a következő szerintem egy Octavia RS lesz.
    Havi költségre az se lesz több, ott több kedvezményt adnak cégautóra, meg az több helyet és kényelmet is ad majd.

Szóval a BMW nem jelent semmit.
  • GregSB
    De te legalább nem sirsz, hogyszarul élsz :)
  • shumika
    neked a fegyveres rablások valók bűnszövetkezetben :D

niggaescalade-l
  • Pepsi Twist
    sikkasztani én is tudok :D
  • Willi Betz
    Nekem 2.0-es autóm van és vígan eljárkálok vele 10 liter körül. Egy 1.6-os is benyel ennyit,mert kisebb köbcenti lévén nyomatékszegényebb. Persze ha 1.6-os turboról van szó akkor ez nem érvényes rá.
  • GregSB
    "Itt élünk szegénységbe szenvedésbe..."

Aláirás: "BMW 120d"

Oké.
  • desigo
    Be kell szerezni hatalmas méretű LUPO TDI-t 3 literes fogyasztással vagy Audi A2-est ami alu és legalább időtálló is aztán egyből fele/harmada lesz az üzemanyag költség.
  • TomSolberg
    hatásfok kérdése...
    én az 1.6-t venném.
  • SötétBarom
    2.0 nem feltétlenül eszik többet, mint egy 1.6os. Sőt.
  • gyikka
    Szerintetek érdemesebb lenne vennem egy 2 littyós benzinest, és beleszereltetni az lpg-t, vagy inkább kevesebbet fogyasztó 1.6os? Árban kb ugyanúgy jönnék ki belőle.
  • TomSolberg
    többit meg elviszi a lízingelés :D
  • TomSolberg
    Én csak annyit tudok tenni, hogy amióta a gázolajat 290 helyett 310 körül veszem, azóta nem forgatom ki annyira, így kijövök pont úgy mint a 290 forintossal.
  • TomSolberg
    Na jó kapok még egy kis segélyt is, de az nem sok annyira.
    Itt élünk szegénységbe szenvedésbe, ezek meg emelik a benzin árát szegény ember hogy fog közlekedni szörnyű.

A kamionosok meg majd megtankolnak a környező országokba, ennyi..
  • MikX
    Hát te sem az eszeddel keresed azt a hatalmas fizetésedet, úgylátom...
  • TomSolberg
    Mondjuk most se annyira érdekel.
  • TomSolberg
    Én 310 forintért tankolok.
    Az árak annyira nem érdekelnek egyelőre, amíg piti összegekről van szó, meg nem is annyira érint, annyira sokat nem fogyasztok.

A totalcaron leírták tényszerűen, nem kötelező elhinni, de ez van, szarul hangzik.
    De 340-350 forintnál többet sose fogok kiadni üzemanyagért, amíg a fizetésem 160 ezer forint.
    Majd ha lesz 250, akkor le fogom szarni az biztos.
  • maffioso
    Akkor te majd tankolsz 500 ft-ért ha már voltál ilyen okos és benyaltad ezt a kamurizsát totalcarról.
  • MikX
    Egyre jobban tetszik...
    Bár homlokegyenest megy annak, amit a leginkább szerettem a ferrariban, a tradíciót, hogy soha nem törte meg semmi gazdasági vonzatú dolog...
    Ennek ellenére ez az FF kezd bejövös lenni...
  • MikX
    Persze, nincs semmi gazdasági vonzata...
    Arról nem is beszélve, hogy pontosan csakis az inflációt követi az ár, egy fillérrel nem kerül többe... :D
  • SötétBarom
    Nyilván mert ugye az üzemanyag ár az csak azt befolyásolja, hogy mennyiért tankolsz...
  • Willi Betz
    Németekkel az a baj,hogy szeretik a viccet,csak nem értik. Így lehet megsértődnének ezen.