Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
majd készíts videót is ahogy falhoz csapjátok a lambót<#idiota>#idiota>
behoztak egy lambot hogy wrappoljuk le feherre ( szurkerol ).... meg nem csapattam de ultem benne es ki be vezettem a garaszba parszor.
A hangja "ohbazmeg" tipusu. At akarom cserelni a windows indito hangjat az engine inditasera, mert valami hihetetlen!! Sajna nem ferek el benne, kurva keves a hely. De remelem megtephetem miutan befejeztuk.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kit akartál megijeszteni ? <#hehe>#hehe>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
utólag a hidrogént elégetve töredék energia nyerhetõ vissza a befektetetthez képest
innentõl lehet bárhogy magyarázni
a hidrogént szinte sehol sem vízbõl állítják elõ mert az a legdrágább módszer hanem földgázból v. szénbõl
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
akár egy tartóstesztnek is alávetném mielõtt beszereltetem.
Mercedes E320 kaszinó rójál
][ ВАЗ ][
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Motor teljesitmeny novelo hatas!"
én innentõl kezdve nem is olvasom tovább 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
errõl mi a véleményetek, szerintetek tényleg mûködik?
állítólag vízzel üzemel a gépjármû és csökken a fogyasztás, és nõ a lóerõ, csak nagyon drága.
Kár hogy videó nincs én nemtudom elhinni ezt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régebben néztem street racer videókat, és némelyik alatt hallottam hardcoreosabb jellegût, ütõsebb, gyorsabb zene, és agresszív hangulat. Na ilyeneket kerestem is utána, de egyet nem találtam...
Félig angol, de nekem csak ez jön be kúrvára: