101020
.
-
#90824 Jah, felviszem néha a mecsekbe, vacsorázunk, megnézzük a naplementét... -
Ambrus Gergely #90823 szoktátok túráztatni a motort? -
#90822 Jah, látszik, hogy nem fullba nyomja a kretént :D
Mert aki ténylegesen komolyan gondolja, az maradhatna, biztos szétszedi itt valaki, és fetrengek a röhögéstől, fasza dolog ez az sg... :D -
#90821 Az a baj, hogy amiatt, hogy az USA-ban laksz, sokszor épp alszol, amikor gyűlik a szar. :( -
#90820 :( ez a zen topikom :((((( but i guess lehetsz a hazigizda... ha ez azt jelenti hogy a szemet idoben lesz kitakaritva -
#90819 e-e. Terjeszkeggyen csak ! -
#90818 xDD -
#90817 Nem, eddig nem volt XD éljen a Rotary, a drag meg dögöljön -
#90816 +1 -
#90815 ez megvan?:)
-
#90814 szerencse hogy Liftback, ha kupé (2door) lenne, megvesznék érte -
#90813 +1 -
#90812 tudja a fene nála nem ismerem lehet megbántottam hogy véletlenül leütöttem egy spacet és így super b lett ugye hibásan:S:S:S:S
óriási trauma érhette lehet szal nem tom......... -
#90811 +1 :D -
#90810 +1 -
#90809 Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor te is megérdemled
Amúgy én is támogatom a ötletet. -
#90808 Vedd meg az Audit. Nem fogsz csalódni. A miénk 3 éve állja a sarat. Igaz a miénk kombi, de nagyon tágas. -
#90807 Azért nem elég vicces, mert nyilván való, hogy alreg. Maszkán azért tudtam nevetni, mert látszott, hogy tényleg egy ökör XDDDD -
#90806 ki ne toroljetek szerintem nagyon szorakoztato :DDDDDDD -
#90805 Neked nem egyértelmű, kire gondol? :DD -
#90804 most ugye nem rám értetted ?????? -
Ambrus Gergely #90803 ha gondoljátok én is lehetnék HG, kicsit feldobnánk a topikot
na ki mit szol?
-
#90802 Támogatlak. -
#90801 CSOCSO, ha gondolod leszek házigazda, és kigyomlálom a szemetet. -
Ambrus Gergely #90800 super bé nek kell ejteni hivatalosan -
#90799 szar élete lehet valakinek ha ilyeneken fenn tud akadni:D:D:DD:
nem irígyellek -
#90798 előszeretettel mondják hibásan szuper bé-nek. Ettől nekem meg ketté áll a fülem a "lambordzsinivel" együtt. -
#90797 bocsáss meg igazad van elírtam
superb természetesen, remélem megbocsájtassz -
#90796 super b az milyen autó? Én csak "szuperb"-et ismerek. "szuper bé"-t nem... -
#90795 -
Ambrus Gergely #90794 persze, hogy normális vagyok.
Audival még jobb, a pimpelt szarokat én sem szeretem.
Közben lehet ábrándozós tekinteteket is vágni, és mehet fel dzsátubéra (youtube)
amúgy jutyub
nem dzsátubé hanem jutyub
Nem ne okoskjodj
b+
Boccs csak néha összeveszek magammal -
#90793 Volvos s60-s80
vw passat 2,5 v6 tdi
super b
esetleg peugeot 607 -
#90792 Te normális vagy amúgy? Valószínű ha sedán nincs, egy kombi audit veszek vonóhoroggal, nem pimpmájrájdos rózsaszín lórájdert, hihetetlen kik járnak ide... Tényleg volt ilyenre időd hogy ezt megfogalmazd magadba és leírd? -
Ambrus Gergely #90791 majd készíts videót ahogy kihuzatod.
Én olyan videót akarok hogy a lábamat lássák ahogy bűvészkedem a pedálokkal, meg onboard egyben.
Csak nincs telefonom meg kamerám se.
vagyis telóm van csak nemjó videót készít.
Persze a terv megvan.
mert én mindig jól kihuzatom a verdámat!!!!
Meg jól meg is kapartatom, meg hát kéttő az egyben a legjobb.
Koreográfia1:
Jó muzsikával kedődik a videó, nagy aranylánc, lássák ki vagy te, kivel van dolguk az embreknk.
Aztán a kamera közelít a sötétitett ablakokra, az elektromos ablakemelővel lehúzod az ablakot, bólogatsz a zenére, kikönyökölsz, kicsit feszítel, és ott folytatódik a történt, hogy egy másik pörgős zenére állsz a lámpánál, bömböl a zene, mind2 ablak lehúzva, irigykedő tkintetek a másik 2 kocsiból, lenézően átnézel, hogy te vagy a jani, kicsit megtúráztatod, és sárgára!!! leugrassz a kuplungról, a kamera átvált a kerékre, látszik ahogy elkapar, és kiugrassz, többiek meg csak lesik.
Több ötletem most nincs igy hirtelen -
#90790 oké :) most még várok a megfelelőre, találtam egy tök jót, csak az a baj vele hogy kombi, azt meg annyira nem szeretnék... -
#90789 Hát azt le kéne szaggatni róla, aztán zsír! :D -
#90788 Venném. -
#90787 mibajod a féktárcsa optikás dísztárcsával?:D -
Szabi1991 #90786 jaj az a dísztárcsa :D -
B+