101020
.
-
#91696 igen :) -
Borg #91695 Te vetted meg?:) -
-
Mentol #91693 2 dolog:
1. Hűdeszidjátok a BMW, SuzySWift, GolfGti stb. uccaiharcosokat. TUDTAM ÉN, HOGY A CALIBRAFIKÁZÁS CSAK PILLANATNYI DIVAT!
2. #91690-re: valami hasonlóval szembesültem én is itt Kőbánya szívében (BP.X.Mázsa tér), csak ott KÍNAIAK vonultak lagzira... -
#91692 telefingott üléssel kell a francnak:D -
#91691 És minek volt ott ennyi ? Gondolom ezeket majd 2x -es áron fogják most eladni "Monakói Hercegi Esküvő Edition" :D -
#91690 Kétszáz darab 7-es BMW a monacói hercegi esküvőn
-
#91689 "Tető: Panoráma tető" - érdekes szinonima arra hogy nincs :D -
#91688 Értsd: fát lopni készült tezzsó'! -
#91687 a rakonca az a "kaloda" amibe a fa van bedobálva... -
#91686 Mi az a rakoncás kivitel? :DDD -
Borg #91685 A csövezést elnézve nem egy statikai zseni :D -
Szabi1991 #91684
link -
Borg #91683 Én is piros olaszon tanultam :)
Csak azt ritmonak hívták :( -
#91682 feladom...... -
#91681 tegnap mivel siettem, határozottan gyorsan mentem én is a keresztúrin kifele, tökre leszartam pl hogy ki megy 50el és ki 80al. (annyira hogy 130ezres fotó lett volnaha mérnek)
Én az írásaidból csak azt látom hogy téged nem zavar ha megelőznek, csak suzuki ne merje megtenni -
#91680 újraolvas és értelmez und come back after... -
#91679 nem azt mondtad hogy elengeded azokat akik sietnek?
Nagyon irritálnak a swiftesek, megerőszakolt kiskorodban egy távirányítós suzuki? :D -
#91678 Ti mivel tanultatok vezetni?
mert van aki 458 Italiával
-
#91677 tegnapi elmélkedéshez még annyit,hogy ma reggel munkába jövet /negyed 6 körül/ megint keresztúri út 60-as tábla, szépen haladósan ment 5 kocsi 70-80as tempóval na milyen autó előzte ki az egséz sort?
igen nyert őn nyert! SUZUKI SWIFT:P tunning volt,mert 16 colos könnyűfém kerekei is voltak:D röhögtem is egy jót a tegnapi vita fényében:D -
#91676 azért ha a szívedre teszed a kezed tisztában lehetsz vele te is,hogy egy tapasztalt autóvezető és gyakorlott sofőr a visszapillantóba nézve azért elég sok dolgot letud vonni a mögötte közlekedőről és ennek tudatában halad....
Én nap mint nap tapasztalom az előnyét ha indexelek egyből beengednek, illetve ha haladósabban megyek/nem száguldozásról beszélek/ még utat is engednek szolíd lehúzódással...
Mondjuk én is folyamatosan lesem a tükröket és ha valaki tempósabban akar haladni simán lehúzódom ezzel jelezve nyugodtan előzhet nemfogok neki betartani csak azért ,mert mondjuk egy MArutija van nekem meg BMW-m... -
#91675 ez hang
-
#91674 A hátsóját én máshogy oldottam volna meg, de am nem rossz.
-
#91673 te ilyen mazochista lehecc :DD -
#91672 Szerintem soha. ;DDD
Megmondom őszintén nagyon hozzám nőtt már. Együtt nőttünk fel. Nyelek egyet, aztán gyí tovább. :)
Viszont mellé lassan veszek valamit, mert melózni azért el kéne jutni valahogyan. :D:DD -
#91671 Ehh így már jártam én is Ford Fiestámmal a régi szar egysuer csak elkezdett befele csöpögni meg párolgott mint az ökör lehúztuk az ablakot az asszonynak meg mondtam hogy játsszon belső ablaktörlőset:D
úgy néztünk ki mint a Horrorra akadvában Kurta a füves kocsiban XD -
#91670 mikor adod már el végre? -
#91669 1:42 lol
-
#91668 mi forgalmazzuk a ledeket hozzá :) -
#91667 Hát... Van errefelé egy facelift előtti E65(nemtúljókép), teljesen feketén... reggelente csak az angeleyes van bekapcsolva, eléggé tiszteletet parancsoló arca van azért úgy -
#91666 Fárad a szentem. Bár ezt egyértelműen a vegyszer számlájára írom. :@ -
#91665 hát, nekem az angel eyera nem áll fel és nem mondanám hogy az ijedtség bármely fokát érezném magamon. Ami az emberekbe inkább félelmet kellt ha belemész a seggébe és a szélvédődről olvassák le a rendszámodat kb :D -
#91664 Ugyanmár.. Lerobban fiat az útszélén? mindennapos.. -
#91663 Valószínűleg igen. Elég loálos lehetett kívülről, ahogy két hülyegyerek kivetődik a kocsiból, amiből dől ki a gőz :DDD -
Borg #91662 Akkor gondolom a fűtő kasnál nyomott szét valamit :) Máshogy nemigen juthat az az utastérbe... -
#91661 Azt mondtam, hogy tegnap délután a hűtőrendszer tisztító cucc szétkapott valamit, és menet közben pofánvert nagyon durván a gőz? :DDD
Majd kb 10 sec alatt az autó kifosta az összes hűtővizet. Felét az utastérbe, felét meg maga alá.. -
#91660 ;D -
#91659 aki toyotát vezet az csak jóarc lehet
[toyotája van] -
#91658 És a tuning golfos gyerekek? -
#91657 Meg a Toyotát.