Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
MX-5 FTW<#law>#law>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mindenkinek jobb lesz így
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Skyline megtoszta EVO-X-et azt ez a csúfság született<#idiota>#idiota>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pedig próbálják bizonygatni állandóan😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Miért nem valami sportosabb kisautóban gondolkozol?
MX-5,Smart Roadster
Starletnek 6 sec se kell...omg<#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Szerintem ne ez alapján döntsön senki, hogy kemény vagy vászontetõs kabriót vesz-e.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
(Ha lesz pénzem nekem is ilyen lesz csak a 190 lovas bertone cupe)<#idiota>#idiota>
😄
Kíváncsi lette volna, hogy egy rendes terepjáróval (Land Rover), vagy egy Audi Quattroval mire jutottak volna. Bár esélyes, hogy hólánc nélkül azok is elvéreztek volna.
Kabriót szeretnék vásárolni, jelenleg egy 1.6-os Peugeot 206cc és egy Opel Astra G Cabrio közt nem tudok választani. Az egyik keménytetõs, de kicsi, a másik vászontetõs, de nagy. Szerintetek? Milyen hátrányai vannak a vászontetõnek a keménytetõvel szemben?
Elõre is köszönöm!
gyikka
Mikor vittem mûszakiztatni az autót, mondták, hogy hagyjam ott 2-3 napra. Erre azt válaszoltam, hogy felejtsék el, viszem máshova, fõleg miután megláttam a szerelõ hülye fiát is.
Magyaran kit erdekel egy mazda 323f???
A multkor egy bmw 325i-t vezettem. Arrol valoban irtam, node annak ketszer annyi loereje van ha nem haromszor tobb mint akarmelyikunk autojanak.
Es nem idiota modon vezettem csak kettesben nyomtam neki egy koveret. ENNYI.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...