101020
.
-
#91738 LOL -
#91735 -
#91734 finnncssiiiiii -
#91733 -
Mentol #91732 Pedig a képeken nem néz ki rosszul. -
#91731 ha ismered főleg szólni kell:D akkor talán meg is fogják hallgatni :D -
#91730 Sziasztok,
szeretnék tanácsot kérni tőletek.Múlthéten szervízben volt a
családi autónk.Ma épp mosni akartam és észrevettem a következőt: az első lökhárítóban van két takaró műanyag és az idióta szerelő nem tudta hogy ki lehet pattintani ezért egy csavarhúzóval szétbarmolta,aztán nagyvonalúan egy facsavarral rakta vissza hogy ki ne essen.
Elég tanácstalan vagyok mert a főnököt vmennyire ismerjük és amíg csak ő meg egy segédje javított nem volt minőségi gond.De egy ideje felfutott és már vagy 3-4 "autószerelője" van akik szarnak arra amit csinálnak.
Most mit mondjak neki hogy figyelj ez a balfék szétbarmolta a lökhárítót igaz hogy le kell hozzáhajolni vagy messzíről nézni és úgy látszik,mondd már neki ejnye bejnye..
A javításra mondjuk egy hónap garanciát adott -
#91729 tegnap éppen ezt néztem az asszonynak,hát 2 kilót nem adtam volna érte akkora gitthalom lógókárpitos kitaposott hulladék -
#91728 mindenki aki autókkal foglalkozik tud okos műszakit okos eredetiségvizsgát
ezentúl is megmaradnak ezek a helyek-semmi sem fog változni max több dologra kell odafigyelniük
3 hete autót vadászok mert eladtam az ivecót és másik kell,meg az asszonynak is kell valami kisebb hurcolni a gyereket,eddig kb. 10-et néztem meg de egy fülest lezavartam volna az eladóknak az első 3 percben kivétel nélkül,olyan pofátlanul hazudnak az ember képébe
mikor mondom hogy pörgetve az óra visszaszól hogy persze mindegyik vissza van
-
Borg #91727 3 + regisztrációs adót az új órára! :D (már vezetik is be) -
#91726 Nem értem, hogy miért nem lehet minden műszaki vizsgán rögzíteni vagy inkább kötelező szervizen (lejárta után, műszakin) a cuccot, ahogy a németeknél is, és szépen rögzíteni egy központi adatbázisban. -
#91725 1-a külföldről behozott autóknál ezután is fog menni,mert jó magyar szokás szerint ahhoz balfaszok hogy kintről lekérjenek bármit
2-új autón az első 4 éves műszaki végén majd megy a tekergetés ugyanúgy
3-itthon meg ezentúl minden második autóban hibás-cserélt óra lesz,aztán azzal megint mit csinálnak?
közjegyzővel cseréltetik,kiszámítják a diferenciát aztán azzal vezetik tovább-ugyanmár
milyen adatbázisban rögzít a rendőr az út szélén?-vicc
/amúgy egyetértek hogy csináljanak már valamit,csak szkeptikus vagyok mert bármit csinálnak sosem működik/ -
#91724 Na nekem két hete a fordítottja történt meg. Fél óra alatt bele ugrott 80 ezer km az órába :D (órát cseréltem) -
#91723 Nincs több csalás a kilométerórával?
"A parlament által elfogadott törvénymódosítás az első arra irányuló állami kezdeményezés, hogy a ma már szinte kötelező óra-visszatekerést megnehezítsék. Aki csalni akar, annak a jövőben jóval nehezebb dolga lesz.
A javaslat lényege, hogy a külföldről behozott autók forgalomba helyezésekor, tulajdonosváltáskor, illetve az időszakos műszaki vizsgálatok alkalmával feljegyzik majd a kilométeróra állását, és ez is bekerül az autóról szóló központi nyilvántartásba. Az igazi újdonság azonban nem is ez, hanem hogy a nyilvántartás egyes adatait - így a bejegyzett óraállásokat is - bárki egyszerűen lekérheti majd, így könnyen kibukhat, hogy manipulálták-e az órát a legutóbbi vizsga óta, vagy sem. Ráadásul rendőrségi ellenőrzések alkalmával is leolvashatják az óraállást, így a két vizsga közti időszakban is kockázatosabb lesz csalni a futásteljesítménnyel, mint eddig.
Az utóbbi években szinte kötelező trükké vált a használtautó-piacon az óra visszatekerése, és mivel a gyakorlatban senki nem ellenőrizte az óraállásokat, ezt bárki, következmények nélkül megtehette. Az új törvényszöveg persze nem zárja ki teljesen a csalást, de alaposan megnehezíti azt, így várható, hogy a következő években sokkal kevesebben élnek majd ezzel a lehetőséggel." -
gretike #91722 há me az jó méret nekemsenagyobb -
#91721 Hahahaha biztos a tulajéról van mintázva, azért kellett ekkora bímer neki XDDD -
#91720 Legjobb védekezés a támadás mi ? Ne terelj, inkább bólogass. Homokosnak lenni manapság úgy is divat, de lehet hogy inkább felhagyok a sértegetéssel, a végén még beperel az amnesty international.. lol -
#91719 Te alapjáraton vagy fogyatékos vagy a sok KFC kaja tett azzá? -
#91718 Én meg már azthittem hogy akkora gay vagy hogy nem látsz a kukitól. De ami késik nem múlik. -
#91717 pl ilyesmi:
-
#91716 te meg tanulj meg olvasni. sörnyító az, de a nyele olyan (vagy az), mint egy fasz. -
#91715 Felismerek, csak ez egy elég...khömm félreérthető kivitele. :D -
#91714 Akkor nagyítsd fel a képet, vagy szúrd ki a szemed mert az egy sörnyitó. -
#91713 Nem ismersz fel egy sörnyitót, most lebuktál:D -
#91712 sörnyító fasznyéllel... -
#91711 Majdnem. Ha jól látom az inkább egy sörnyitó mint az amire gondolsz. -
#91710 Ez optikai csalódás, vagy a 4. képen az az amire gondolok? -
#91709 ahahaaaa XDD -
#91708 :DD -
#91707 bezzeg a fasza gyári akár 10 évet is kibír:)
azért én ránéznék a hengerfejedre is,hátha nem véletlen -
#91706 -
#91705 failed:D -
#91704 soká van már
újra: -
#91703 http://noriyaro.com/wp-content/uploads/2011/06/noriyaro_tec_arts_kp61_starlet_001.jpg
-
#91702 Ha csak a felni volna jóféle:DDDDD -
#91701 HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ=DDDDDDDDDDD a DROG!!! -
#91700 Ma beszéltem az arcokkal, a kb 1 éve behelyezett utángyártott szemét fűtőradiátor durrant el. -.-
GG. -
#91699 Nagyon cucc! -
Borg #91698 Gondolkodtam rajta, hogy megveszem az asszonynak :) -
Szabi1991 #91697 felni jóféle