Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autom bal elolrol erdekes hangot ad. Szerintem a fek de az erdekesseg hogy a csicsergo, eles hang 40mph folott jon elo es ha eltekerem a kormanyt kozeprol fel cm re jobbra akkor jon elo a csicserges es ha tovabbtekerem meg 1 cm et akkor abbahagyja.
Ja es egyebkent a csicserges sebessege is valtozik attol fuggoen mennyire tekerem a kormanyt abban az 1cm ben. kurva idegesito a hang. Mas mint amikor a fekpofa elfogyott es fekezeskor nyikorog. Ez inkabb amolyan csicsergo, cincogo hang es a fekezeskor is abba hagyja a hangot.
De ami jobban kiakaszt hogy kormany mozgatasakor is elojon meg elmegy.
A héten elmegyek tesztelni valamelyik nap :>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem irigykedtem hanem csak jelezni szerettem volna,hogy pont nekünk írja amikor itthon sokkal rosszabb életkörülmények vannak
mindenem megvan amire csak valamikor vágyhattam
jó munkahely,saját lakás,autó(hitel nélkül),egészség,nyugalom
semmire sincs szükségem,panaszkodni sem szoktam soha...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
tõlem már többmilliót loptak volt pl. 3 hetes 600-as motor is köztük
nehéz megemészteni az biztos,hogy egy évig ingyen dolgozol
szóval ez még nem is olyan vészes
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
1500 ert felgyujtottam volna a helyet!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
respect to the man in the ice cream van
egy ilyenrol lenne szo...
szal leraktuk a kerites melle mert a shoppunk elott nem fer el. Masnap elvontattak sajnos. Felhivtuk oket; megis mennyibe kerulne visszakapni a kocsit.... szerintetek mennyibe kerul majd reggel elhozni????
Még a wiki is egyetért velem😄
Opel Movano 2.8DTi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...