101020
.
-
#92757 vén geci :P :D -
Borg #92756 B10, 6500Ft lesz az éves díjam :D -
#92755 én most fogok b2be lépni, tavaly nem volt károkozásom meg semmi, szal egyszerűen csak a célcsoportjukon kívül esek valószínűleg és ezért irreális árat ajánlanak, nem érdekük megtartani. volt erről szó vmelyik műsorban, hogy általában a biztosítók kialakítanak egy portfoliót, és egy bizonyos közönséget szeretnének megszerezni. még nem néztem meg de biztos, hogy valamelyik másik társaságnál az ideinél jóval kedvezőbb díjat fognak ajánlani -
#92754 Nem értem amúgy, hogy én hogy fizetek ilyen alacsony díjat B2ben. 30k a 740-esre... 25 éves budai hülyegerekként. -
#92753 -
#92752 idén allianzos voltam, küldtek egy ajánlatot a jövő évre. 36720 helyett fizessek 37680-at. normálisak ezek? :DDDDDD -
#92751 95 -
#92750 Mikori a kocsid? -
#92749 Nekem sajnos még nem lehet veterán/youngtimer, szóval nekem ez a sima. :(
Mondjuk márciusban van a váltás, megnézem, akkor mit dob majd. -
#92748 Nekem idén Union lett, évi 15 rugó...és ez a veterán biztosítás...dúúúrva -
#92747 Nekem még mindig az Allianz dobja a legalacsonyabb árat, mondjuk semmivel sem lett olcsóbb. 30k évente a 7-esre. -
#92746 Két éve náluk vagyok,eddig semmi probléma nem volt velük. -
#92745 jaja ettől fosok...
annyira nem ijesztenek azért be, de letutizva felmegyek, és akkor fog nekiállni alkudozni..
jó, köszi az infot! -
#92744 felejtsd el őket,várd ki a vevőt
felviszed leszarozzák 5-en,beijesztenek, aztán otthagyod féláron -
#92743 feltettem a verdámat egy olyan oldalra, ami autófelvásárlással foglalkozik...
mi a garancia, hogy ki is fizet az ember, akihez irányítanak? mert írta, hogy x ft , de x ft + 30E ha budapesti az átadás...
felmegyek Pestre, mi a garancia, hogy nem b@sznak át? -
#92742 magyar posta kgfb mennyire gázos, necces? irreálisan alacsony összeget ajánlottak meg, amiért már megéri meggondolnom hogy váltsak allianzról -
Szabi1991 #92741 pfúú de utálom ezeket a neonzöld tabardokat :D -
#92740 Hát megkell hagyni hogy már nem a régi,az oldalon rengeteg faszságot irnak,és tényleg kurva unalmas ez a sok autóvásárlási cikk,meg a fél oldal blogoktól összeszedett cikkekből ál és belsőséggel.... -
#92739 Néha már kezdem úgy érezni, hogy csak nekem tetszik ez a műsor ebben az országban... -
#92738 Ez a mostani TC ritka gyenge volt. Kicsit már unom ezt a sok, vegyünk autót x millióból dolgot. Hányadik ilyen cikk/videó van már TCn? Vályi Pista meg kicsit idegesítő, de legalább nem az istenbarma Csikóst rakták be. -
#92737 höh, 0:50-nél ott állunk a pályán zöldbe :) -
#92736 -
#92735 japán autó nap kecskeméten
-
#92734 Nagyon kösz a segítséget! Majd autósboltban megnézem őket! -
#92733 poliészter gyanta,vagy epoxigyanta az utóbbi a jobb minőségű
sokan dolgoznak vele,én is használom néha,ha több kiló kell akkor egy medencefelszerelési boltban veszem
további kérdés hogy mivel sűrítik szinezik,milyen alapra viszik fel,üvegszál v karbonháló stb.
ha csak kevés kell akkor vannak kis kiszerelésű javítószettek
-
#92732 Bus Driver Knows How to Drive on Icy Roads -
#92731 Erre mar ugranek is.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2011-Hyundai-Genesis-Coupe-RED-ONLY-6813-miles-/280761508597?pt=US_Cars_Trucks&hash=item415eb0a2f5
23500 ert elhoznam szivesen. Max 24 -
#92730 Majd meglatjuk mi lesz. Egy alig hasznalt genesis coupe is eselyes. 2 ezres turbos.
Foleg ha 10 ezerrel olcsobban kapom mint az frs-t.... -
#92729 Mi biztos veszünk majd FT86-ot, csak hogy páromnak is hacsija legyen :DDDDD -
#92728 huhhh... hirtelen feltunt tobb hir, teszt es uj kepek a toyota ft86 azaz scio frs rol.
Meglatjuk mi lesz de lehet, hogy cserelem a tC-t :D -
#92727 a fiberglass resin nem csak autok javitasara hasznaljak hanem barhol ahol fiberglasst csinalnak. Legyen az hajo vagy csak siman egy dobozhoz amit a dokkra tesznek ki. Ez egy atlatszo anyag amit az uvegszallra ontenek es megszarad. A bondo meg ket kulon anyag osszekeveresevel kapjak.
Ha ezt elmondod a vkinek ahol autokat javitanak tuti megmondjak a nevuket.... -
#92726 -
#92725 De lehet köszi:) -
#92724 -
#92723 nem üvegszálas gitt? -
#92722 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy láttam egy videóban a "fiberglass resin" és a "bondo" kifejezést. Rákerestem gugliba, meg is találtam mindkettőt, de fogalmam sincs hogy hol vehetnék ilyet Magyarországon, és hogy egyáltalán milyen néven árulják az ilyet. Tudom hogy mindkettő anyagot az autók javítására használják, ezért gondoltam megkérdezem itt. Nem autók javításához kellene, de ezen anyagok nélkül nem tudok továbbhaladni a munkámban. A válaszokat előre is kösz, a két anyagot pedig ebben a videóban láttam. -
#92721 -
#92720 Télen meg kihoznád a garázsból, és rojtosra csapatnád:DDDDD -
#92719 Szerintem is :) Lenne egy full gyári, nagyon kevés kilóméteres hacsim, azt kurva élet, hogy garázsban tartanám és a mostanival járnék :))))) -
#92718 Szerintem egy ilyen teljesen gyári (a rádió csere is hiba volt :) ), jól karban tartott autó ezerszer többet ér, mint egy tuning "csoda"...