Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Life is around you and in you.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én igazából nem Harrison Fordot emelném ki(õ csak 1,5percet ha szerepelt a filmben és nem is volt túl sok dolga a nagymenõ paraszt alakításán kívûl)
Aki igazán NAGYOT alakított az Richard Dreyfuss(Curt Anderson)Ron Howard(Steve Bolander)és Paul Le Mat(John Milner)nameg persze Charles Martin Smith(Tery 'Toad')
Szerintem már csak miattuk is érdmes megnézni,de ehhez még hozzá jönnek az oldies amcsi kocsik és Rock & Roll által teremtett utolérhetelen légkör(a legjobbak vannak összegyüjtve)
Nekem a mellékszereplõk alakítása is nagyon bejött(Pharaohs rullah😊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
???
"neked biztos nem küldöm el a videot"
huhahah majd elkérem valakitõl😛
"amugy venni kõ kábelt aztán indulhat a vágás stb..."
Hát vegyél!Elvégre Miler vagy!Na gyerünkj le a bótba
amugy venni kõ kábelt aztán indulhat a vágás stb...
Egyébként mikor lesz videó?😊
montam magamba ,h én nem fogok tolongani
...egy amerikai álom...

http://www.tar.hu/gio/kaposwar082.jpg
belinkelni nemtom😛 Van meg mit alakitani rajta, majd idovel😉
1) a festés miatt
2) azért át van rendesen alakítva az auto