Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
5 millája van a görcsnek erre 😞((
I.C.ram
LOL kurvaéletbe!!! Kiderült, hogy elbaszták az oldalon az árát, és egy nullával kevesebbet írtak 😞( 2000 helyett 20000 euró!! Kurva életbe már!! Olyan boldog voltam, erre most tökre le vagyok törve! 😞
Degec
szutykokat minek? 😄

...egy amerikai álom...

CSOCSO
noh mi ezzel voltunk... ezt nem fényképezte le Degec..nemtom hogy csinálta:

I.C.ram
Nem kell kipofozni. Hisz már kivan. Hasznánli fogom majd, hisz egy marha jó kabrió is egyben. Környékünkön volt egy fazon ugyanilyen autóval, õ mindenapi közlekedésre használta. Bogárhátú motor van benne, tehát a motorját is kilehet cserélni egy 1200-as bogár motorjára simán. Mondjuk szerintem a mostani is tök jó (motor).
Punker
Ha nem kéne a pénz lakásra simán vennék egyet én is, szereznék hozzá egy mg42-t és kipucolnám a városból a sok senkiházit

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
Ha meglesz,akkor mit akarsz majd vele kezdeni?
Jó gondolom kipofozod meg ilyenek,de utána.A garázsban fog állni néha lopiban kiviszed az útra?Vagy pedig befektetésnek szánod?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Aha és az esti Planetsideozás helyett majd beülsz a mûszerfal nélküli volánhoz és a mûanyag játék AK-el a valládon tekergeted a garázsban a kormányt!
Hmmm ez télleg megéri😊

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
Egy 25 lóerõs 1100-as Kübelwagenért?? Simán! 😄
Képes lennél miatta eladni a gépedet?Most nagyot csalódtam

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
Következõ héten küld képeket az autóról 😊
I.C.ram
Most válaszólt a svájci csávó, és mondja, hogy tök fasza állapotban van minden restaurálva van rajta A-Zig. Rengeteg ajánlatot kapott USAból, Japánból, de nem akarja, hogy kivigyék az öreg kontinensrõl. Szóval nagy esélyekkel indulok a beszerzésében 😊 90-es években lett restaurálva.
I.C.ram
Hát nem szívesen adom ki az infót, mivel már évek óta egy ilyet keresek! Félek, hogy megveszed elõlem, mert nekem most nincs pénzem rá 😊
Punker
hol?????????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
LOL ráadásul eredeti AfrikaKorps festésslel. Kicsit ütött kopott, de a tulaj szerint teljesen mûködõképes! Csak a mûszerfal hiányzik róla, meg a benzintank.
I.C.ram
Eladom a gépem, akkor sima megtudodm megvenni+apám tuti kisegít, mert õs is vevõ az ilyen autókra 😄
I.C.ram
Lehet lesz Kubelwagenem!!! EREDETI!!!!!!!!! 350,000 HUF-ért áruljak egy Kubelwagen fansiteon!! Van egy fél milláért is!!!
CSOCSO
ehh.. megvan videon az amikor a béci meg a norbi húzzák egymást a két döggel😊 és a barom béci meg kiszálla kocsibol és kézzel nyomja a gáázt😊)))))))))) állat barom😊 széjjel röögtema fejem..már akkor amikor csak kilépett az autobol és még lábbal taposta...
CSOCSO
köszike itt is
CSOCSO
mi??? hja!! igen!😊))))))))))))
HuAn82
Nekem Skoda Fabia,de kb:1év és lecserélhetem egy Octavia RS-re.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Ugye CSOCSO? 😄DDD
Degec
mail ment a [email protected]

...egy amerikai álom...

[Walaki]D`Lair
Hát még jó hogy nem vesz...mindenki dolgozzon meg érte!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
alakul az oldal.. már többszáz kép van fent.. de még lesz párszáz...

http://kep.tar.hu/csocso-supra
CSOCSO
nekem egy merci persze nem akarok felvágni vele.. egy suzuki is többe kerül mint ez a merci... az már egy dolog hogy nincs olyan suzuki ami komolyabban nézne ki mint ez a 124 es merci...meg azért ott van az az elektromos napfénytetõtõl elkezdve az ülésfûtésen át stb stb stb😊...
hogy mi lesz?.. majd Supra!!😊
I.C.ram
Nekem még nincs 😊 Édssapa nem vesz!!!!! 😄
azt latom, hogy linkelgetitek a tuti autokat, de ezeknek zome csak alom, legalabbis nekem:} .... hogyalltok sajattal?

CSOCSO
degec amugy mit szoltál a két el caminorol? amibõl csak kettõt csináltak a világon?...szvsz jol nézne ki ha értelmesen összeragták volna..belûlrõl trabant is zsebben néz ki.. eskü csak a pokháló hiányzott az autastérbõl..kívûlrõl meg igazi sufnituning minõség.. csak messzirõ nagyon zoral!!
CSOCSO
DEGEC!!! vhogy nem lehetne megoldani hogy oda adod a kép.tar.hu ra a jelszavadat hogy leszedjek minden képet?? mert autos képeket sajna nem nagyon csináltam😞(( és nincs kedvem mindegyikjre jobb klikk sava ass-t nyomni..... szal lehetséges lenne??? amugy van képem a szõrös autorol...meg a L.A.P.D.-s autorol is..
Punker

I.C.ram
Ok, ha kapok választ, akkor szólok.
I.C.ram
Én is láttam egy ausztriában, de egy irdatlanronda csicsás felni volt rajta 😞(

60.000 darabot gyárottak belõle, ami azért nem kevés, és mégsincs egy darab sem ebayen, más aukció házakban.
Punker
hogy valakit innen idézzek: "szabvány téligumi" 😊

Punker
unokatesóm azt mondta látott egyet ausztriában autókereskedésben valami iszonyat hippi festéssel megcsukva 😊

HuAn82
Ez az a Kubelwagen?Érdekes egy konstrukció.Fõleg a futómû ami tetszik!!

Astaroth
A japánok a legmegbízhatóbb autók a világon.Az összes felmérés ezt mutatja.(Lexus,Mazda,Toyota)

Az viszont igaz,(ezt Volvo szerelõktõl hallottam)hogy a svéd hidegben csak a Volvo-k indulnak pöccre.A németek meg a Japánok elõbb utóbb beadják a kulcsot.

Punker
majd tudasd az árajánlatot plz.

I.C.ram
Már írtam is mailt 😊
I.C.ram
Na már megtaláltam az oldalt! www.auto-tuning.hu
Punker
a kis kedvencem:

traXion
pass? 😛

I.C.ram
Majd eldugom csomagtartóban! 😄
Punker
ezen én is gondolkodtam már de mg42-vel úgyse engednek ki az útra anélkülmeg nem az igazi 😊

I.C.ram
Pls ebben segítsetek!! Egyre jobban gondolkodom egy Kubelwagen Type 82-es replika rendelésében. Pont ma akartam megvenni az original manualját 65 dolcsiért, de egy régiség gyüjtõ elhappolta elõlem 😞(
I.C.ram
Nem ezt mondtam én is? 😄
HuAn82
Ez igen!Bírom az ilyen mocikat...

traXion
hot rod sztem típusát tekintve hot rod

I.C.ram
Nem lehet, hogy azért, mert Hot Rodnak a régi autók (20-30-as évek) tuningváltozatát hívják, és a PT is egy ilyen régi autónak a "mása"? 😊
Degec
a totalcar.hu-n egy f@szkalap írt egy cikket amiben ír a komáromi USA AUTÓstaliról

a festett PT-re azt írta ,h Hot-Rod!!

...egy amerikai álom...