Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ki a faszt érdekel hogy nincs ilyen szó vazz???????
mé van oylan név hogy icram? nincs? te kitaláltad azt én kitaláltam ezt..jol hangzik és kész.. mivan veletek, ne legyetek már nevetségesek? az nevetséges ha én kitalálok valami faszságt de ha kitalálják hogy loál akkor az valami isteni dolog?...öcsém....mint az ovodában..
Taranov
futurisztika van, tényleg 😊)
akkor Csocso megint beégett 😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ilyen szó nincs a magyarban, hogy Futurika, max. a lengyelben 😊
CSOCSO
nekemigy tetszik.. nem futurisztikus hanem futurika... ez van😊 ehh
CSOCSO
olyan fasza😊))))))))))) 4 bit ben látom a szineket😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Taranov
mi a gond?
Ezt így mondják

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
futurika!! 😄DDD LOL!!! Ezeket a szavakat hol tanulod???? 😄 Ez olyan mint a Klasszikusokkal 😄 KÉSZ!!!! LEESEK A SZÉKRÕL!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL LOL LOL!!!!
CSOCSO
nemtod miért beszéltünk relaksrol 3. személyben...
RelakSfromhome
Meg amit beraktam nénist, annak úgylátom plexi motorháza van. Valamit ua. látni a motorból.

Egyébként mér beszélsz rólam 3. személyben?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
szárnyt megnézve én nem ezt láttam itthon.. annak a szárnya 3 szögû volt.. hasonló mint amit lent lespeckózott relaks
RelakSfromhome
Nekem teccik 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Zehehehh

CSOCSO
nem olyan speckó az a szárny😊 hasonló az itthonié is
RelakSfromhome

Taranov
inkább mondjuk úgy, hogy lehetnének mellei

Taranov
ááááááá 😊)

RelakSfromhome
Ráadásul speckó tuning! Nézd meg a szárnyat! DÖGÖS!!! Már csak a néninek lehetnének nagyobb mellei

RelakSfromhome
WÁÁÁÁ!!!
Tényleg létezik Lambo Limousine

CSOCSO
gyönyörû auto. odaver minden más ilyen nemû autot (ferrari, porsche stb) mint egy repülõ..tiszta futurika-....
Taranov
szép

RelakSfromhome

RelakSfromhome
Nomég1:

RelakSfromhome
KRRVAÉLET!!!

Mellesleg Diablo 6.0 Special Edition

RelakSfromhome
Valami diablo special

Taranov
ki mondta, hogy a gyereké? A gyerek odaállt a kocsi mellé

HuAn82
Kötve hiszem,hogy az övé a járgány.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Én a csávóra gondoltam...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal
az a helyzet hogy az elsikasztott 900 milliobol nekem is futná 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Nem hinném! 1. Árnyékok teljesen okésak. Csávó nadrágja tükrözõdik a kocsin. 3. Valaki írta, hogy már látta elõben is.
HuAn82
Szerintem az autó eredeti,csak a kép hamis.

Tikal
ha faternak ilyen verdája lenne biztos nem a nyolckerbe járnék suliba, sõt nem is járnék.

tényleg bemondták fokuszban? elég ciki 😊 amugy vagy 100 millio biztos volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha ez replika akkor nagyon faszányos, bár amit belinkeltem képet az egy kicsit frisseb modell lehet ( index lámpa, beömlõk)

I.C.ram
Most adták el az elsõ Lamborghinit a napokban Magyarországon!! Most mondta a Fókusz. És ha már régebben is láttátok, akkor ez tuti nem az! Külföldrõl behozni egy ilyen verdát!!!!! Tisztában vagytok ti a vámokkal??? !HA! Netán még ez is belefért volna, nem hinném, hogy a faterja a gyereknek odadja ezt az autót, hogy járj a nyóckerbe vele. Gondolkozzatok józanul már!
Tikal
mifelénk is van egy replika, ferrari dino, egyik legritkább tipus, szoval tuti hogy replika, márcsak a hangja miatt is, elég borzaszto, nem is értem hogy cvan pofája a csávonak vezetni azt a szart, ráadásul belülrõl is elég gány munka, no meg a felnik, hányadék.... ha kiadot érte 5 millát akkor nagyon tudom sajnálni....

HuAn82
Skoda-Ferrari!!!

I.C.ram
Változó... 100k-tól 500-600ezerig.
I.C.ram
UAZ-t felejtsd el. 😊 Az csa ktuningolás után életképes. UAZ-t nem is durva terepre tervezték, hanem fõldútra, dagonyára, mint minden katonai szállítóeszközt.
Pyx
mindjárt 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
mikor?

Pyx
nézzétek a fokusot, lesz benne replika 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
Diablo VT 149000€
lambocars

Multkor már kérdeztem ,de most megin!Mennyi egy 80-as Coupe?😊

\"Life is around you and in you.\"

" Ország Osztályzat
1. Németország 10
2. Finnország 9,8
3. Új-Zéland 9,4
4. Svédország 9,4
5. Kanada 9,2
6. Izland 9,2
7. Szingapúr 9,1
8. Hollandia 9,0
9. Norvégia 8,9
10. Svájc 8,9

29. Belgium 5,3
30. Namíbia 5,3
31. Magyarország 5,2
32. Costa Rica 5,1
33. Malajzia 5,1

83. Oroszország 2,4
84. Albánia 2,3
86. Kazahsztán 2,3
87. Kirgízia 2,2
88. Pakisztán 2,2
92. Jugoszlávia 2,0
98. Nigéria 1,6
99. Kamerun 1,5

10 a legjobb pontszám!"

Loál jól nyomjuk😊

\"Life is around you and in you.\"

Arch
Egy középmotoros fiero is öléééég "szééééép"... 😊)))

CSOCSO
én tettem be😊 emléxemmirõl beszélek.. 5 milla egy jo replika...
RelakSfromhome
kb 3 milla a burkolás, plus az alap autó!
Valahol párezer hozzászólással ezelõtt volt egy link replikákhoz, tessék csekkolni!

Taranov
nekem a business class kocsik jobban bejönnek 😊))

Audi A6, A8, Volkswagen Phaeton, Saab 9-5, Range Rover, (de még a Freelander is, pedig nem olyan elegáns), Lancia Thesis, stb.

CSOCSO
hja.. elérhetõbb?😊))))))
attól függ😊...egy régi taláén elérhetõ de nem egy uj 911 vagy hasonló.. amugy nekem porscheknál a porsche gt ami nagyon begyün...
Taranov
mondjuk nekem is. a porsche meg azért elérhetõbb

CSOCSO
50-70 milla.. attól függ... 70 milla egy null kilométeresz szalon murciélago...
egy diablo kb 40-50 lehet..elöbb vennék olyat mint porsche vagy ferrarit.. valahogy sokkal komolyabban tetszik egy lamborghini mint egy ferrari...