Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Valaki a múltkor egy ilyet akart...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Degec
háth érdekel valakit: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=2840029&submit=ugras&megjelenes=4

...egy amerikai álom...

HuAn82
Oks!Majd a privát vonalon!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
A gyárat kérdezd meg!
I.C.ram
Akkor biztos utcaseprõ! 😄
HuAn82
Kérdezd meg te!Én már #5027...

HuAn82

I.C.ram
Írj a BWMnek, és kérdezd meg, hogy kiknek szánták ezt az autót! Ha nekem volt igazam, akkor kimész a Moszkva térres és anyázol egy sort mindegyik melós román vendégmunkásnak személyesen (futni nem ér!).
HuAn82
Nem adócsaló.

I.C.ram
De abban nincs is TV!! Nem érted, hogy ezekbõl az A kategóriás limokból készül soffõrös meg sima változat is!
I.C.ram
Akkor szimplán gratulálni tudok neki, hogy kidobott egy valag a pénzt. ADÓCSALÓK RULZ! 😄
I.C.ram
Esély nincs rá, hogy ez családi autó!!! Az más kategória! aki ilyet vesz családi autónak, az maradjon inkább ottohn 😊
HuAn82
Jah a lényeget majdnem elfelejtettem.Láttam ilyen autót és a tulajt is ismerem ezért is szúrtam be és nincs sofõrje!!

HuAn82
Olyan élõlényekrõl hallottál,hogy gyerekek vagy család?Na szóval gazdagéknál azok is szeretnek tv-zni.Apu vagy anyu vezet a többiek meg nézik a DALLAS-t!:-)

I.C.ram
Szerinted miért van TV hátul?? Hogy majd a vezérigazgató bácsi bénázzon a navigációval, és az ügyfelei nézzék a Cartoon Networköt közben????????? CSAK SOFFÕRÖS AUTÓBA RAKNAK HÁTULRA TV-T!!! EZ ALAPSZABÁLY!!
HuAn82
AKCIÓ:Ha most megrendeli sofõrt is kap hozzá ajándékba!1 évig mi fizetjük!!!

HuAn82
"ez kifejeztten soffõrös autó!"

Ez hova van leírva?A BMW-nél nem.Jah,hogy szerinted...az más.

I.C.ram
LOLka!! Miért lenne elöl több kényelem, mikor ez kifejeztten soffõrös autó!
petee
wunderbar!😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Arch
Aarrrghh! Ilyet akarok...
Gyönyörû.

Taranov
ELÕL UGYANANNYI KÉNYELEM VAN, MINT HÁTUL, HA NEM TÖBB

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ez kívülrõl is gyönyörû

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RelakS
Én észrevettem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mindig is tudtam hogy tudnak az olaszok tervezni 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Alfa rulz! 😄

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Bazzeg!! nem tudom, hogy észrevettétek-e, de megvolt az 5000. hozzászólás!!! 😊
I.C.ram
Audi a végén móka! 😊
CSOCSO

CSOCSO
kultúralizálódjatok!😊))))))))))))))))))))))

CSOCSO
nyahjazért!
HuAn82

I.C.ram
Biztos nem, de ha vezetés öröméért vennék autót, akkor tuti nem ezt venném 😊
héjj nem kell durvulni én csak provokolálok kérem😄D

\"Life is around you and in you.\"

HuAn82
ÁÁÁ azért a vezetõnek sem olyan "rossz"!

CSOCSO
Huahaha de te vagy a fõdedós😛

I.C.ram
Az a baj ezzel a nagy dögökkel, hogy a vezetõnek alig jut ki valami extra, mert ezeket mind sofförös pénzeszsákoknak tervezik.
CSOCSO
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
HuAn82
Bocsi a méretért,de igy jobban láthatók a belsõn az apróbb részletek.Szerintem mûvészi kidolgozás.

I.C.ram
Kívülrõl ronda, de nagyon a régiekhez képest, belülrõl király! Móka, hogy ujjlenyomatos a baloldali TV 😊
HuAn82
BMW 750 Li Marine edition:

CSOCSO
a lényeghogy dög a lambo!!!!! akarok én isss!😊)))))))))))))
CSOCSO
lol.. icram neve van odakint pedig én írtam..LOL
CSOCSO
ÛÁRGHGGHRÛÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kuss!😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ne menjünk már nyelvtanilag bele.. volt hogy azt írtam oan.. ezt így kell írni.. vagy a nagyon helyett nadon.. stb..arghh..😊)))))
Taranov
ovoda = óvoda 😊)

CSOCSO
ezt mondom én is... belekötnek egy faszságba...
MUHAHAHAHHAHAH bazzeg mitnha valami ovisok vitatkoznának

CSOCSO
én nem is szidom?? mondtam hogy az faszság? nekem tetszik a futurika.. olyan szó sincs hogy faszányos.. mégis asználom...bazze sincsen.. öcsém.. ilyenekbe belekötni..persze ez is nem más mint icram lehet
Guest
A loál™-t (© Jano, 2003.) nem szidni!