Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
?? te mirõl beszélsz drága? ott kezdõdik hogy venni kell egy autot mert a saját suzukidbol, ford, honda stb bõl nem biztos hogy meg lehet ezt csinálni.... általában egy pontiac fierobol nyomatják..aztán az hogy 1 millio az eléggé durva tévhitt.. 1 millioért max a vázat meg az alapot csinálják meg..még ennyi munka az hogy jo is legyen és a belsõ is.. 2-3 millio lesz az hidd el.. és még a fiero.. mennyi egy fiero? 500ezer-1 milla? lényegtelen az ár sztem..és akkor is 1-2 év mire kész van..és mondtam hogy ez nem nézki replikának...belsõ is meg van csinálva..hja igen és az árba még hozzájön 500ezerért egy olyan motor ami illik az egészhez.. hisz fura lenne 100 lovas szar mocival mászkálni ... ehh.. 200-300 kilos mocit meg veszel fél milláért... szal árban nem jösz ki 1 millábol.. ha akarsz egy ilyet ami azért jó munka az kb 3-4-5 milla is akár...
[Walaki]D`Lair
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

IMÁÁÁÁÁÁDÓÓÓÓÓÓÓM!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
dehogynem van....UAZ....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
mi más? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Tudtad te, hogy Magyarország a világ harmadik legkorruptabb országa?

(csak úgy érdekességképpen: Oroszország az elsõ 😊

Taranov
Gondolom Rolls-Royce árban van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
be kell vallanom, csak annyit tuudok, drága.
De azt is, hogy a replikák nem túl népszerûek Magyarországon.

Taranov
mer ... vagy 😊)

I.C.ram
Tudod te mennyi egy ilyen verda???
I.C.ram
Mert 3 autó létezik számomra!! Lancia Delta HR, Audi 80 GT COUPÉ, Land Rover Defender!!!!!!!!!!!!!!!! Többi szar! 😄
Taranov
Nem tudom miért hiszed mindenrõl, hogy vagy replika vagy szar vagy magasított luxusautó 😊)
Mostanság mindent fikázol. Kezdted a Rover 25-tel, utána a Freelanderrel, most meg azzal jössz, hogy ez replika.

GregSB
Tuti hogy nem replika. Többször láttam mint mondtam, és a hangja nagyon brutális.

I.C.ram
egy ilyen replika kb. 1milla forint.
CSOCSO
nem tudom pontosan de sztem már fél milláért lehet kapni egy 200 lovas motort.. amit lehet chipezni és mittom én..50*100 ezerért turboval ellátni...
CSOCSO
általában aki 2 évet vár és vagy 5-6 milliot kõlt arra hogy egy ilyen autoja legyen annak nem 50 lovas kis sar van a motorjában.. elég vicces lenne.. általában éretlesebb mocikat szoktak behelyezni egy ilyenbe és még azt is általában turbozzák és chippezik...amugy amit én láttam lambot az nem replika.. és valszeg ez az a lambo.. mivel nemsk ilyen autocska van itthon..
I.C.ram
Nem lenék meglepve, ha a seggében egy 1.3-as 50 LE-s bogármotor lenne.
I.C.ram
Tuti, hogy replika!
RelakS
Mindenesetre lehet, hogy hamisítvány 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GregSB
Ezt a kocsit már többször körbenyálaztam. A József körúton szokott parkolni.

RelakS
"Itt egy olvasónk látható sulibajáró verdájával"
www.vicclap.hu

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pyx
ez nagyon szép. 😊)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Vörös az Isten és fekete lovon jár!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Igen!

GregSB
Állat!!!

I.C.ram
XxFÉRFI+YxNÕ=16 ember. XeZ+ YeZ+

így már érthetõ? 😊
HuAn82
Most 16 nõ és 16 férfi?Vagy 8 nõ és 8 férfi és igy 16?

I.C.ram
egy Defenderben nem ültem még! Az UN-es páncélozottakban. 😊
I.C.ram
csak ott 😄
Astaroth
terepen is próbáltad?

I.C.ram
Freelander tuti nem ér fel vele!

Egyszer ültem Freelanderben... azon kívül, hogy belül full extrás, nem több mint egy megemelt luxusautó.

Defenderben viszont ültem annyiszor, hogy csak na. Ültem régi kiugró elejúben is, ültem elözõ generációs vadõrös defenderben is, meg még jóõár fajtában. Nincs ellenfele a terepen!!
Astaroth
fel nem ér vele sztem de lehet vele dagonyázni!

[Walaki]D`Lair
Tévedés...a Freelander is felér egy Defenderrel....

Az XC90 is jó terepen...saját tapasztalat....

I.C.ram
Nekem beszélsz a Land Roverrõl? 😊) Freelander akkor is gagyi. Defender a jó, meg a Range Rover.
Astaroth
áááhhh te el vagy tévedve a Land Rover nem kispályázik!Az hogy szabadidõautó, az nem azt jelenti hogy nem igazi Land Rover!
MOndjuk a minõség állítólag marha rossz!

Astaroth
azé a hangja se semmi!

I.C.ram
kb olyan mint a Volvo XC90-es magyarul nem nagyon vágja a terepet.
Taranov
igen, vmennyire biztos tud az menni, de én valóban Defenderre gondoltam 😊)

Taranov
Freelandert írtam 😊)
lol, ez figyelmetlenség volt, de komolyan. Defenderre gondoltam.
Tehát nem feltétlenül Range Rover, hanem Defender.

[Walaki]D`Lair
azért ez nem egészen igaz...

I.C.ram
LOL! Freelanderrel még a Gellérthegyre sem mész fel! 😊
Taranov
ha mehetnék 16 nõ közé szép tájakra, akkor kérnék anyucitól egy Land Rovert. Akár Freelander is jó 😊)

I.C.ram
Mivel? UAZ-zal vagy Nivával? 😊
Taranov
és lehet erre menni? Én akarok 😊)

Pyx
ja az jo 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tikal
hm, kösz 😊 pedig de jo lett volna egy kis verseny a két gép között 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
A Land Rover G4 Challenge

A Land Rover G4 Challenge egy világméretû kalandtúra. Elképesztõ természeti szépségek és a város kihívásainak felfedezése a lényege ennek az életre szóló kalandnak, amelyet 16 nõ, illetve férfi élhet át a 2003-as verseny során.

Tikal
uff, lehet hulyeséget irtam jobban belegondolva, hirtelen a g sorozat jutott eszembe, szoval mi ez a g4?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

landrover honlapján van egy link: landrover vs g4, de nem jön be, tud errol vki vmit? érdekes lehet