Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Itt van egy 1.9-es P 205 GTi, de sajna borzalmas a szine!

Peugeot
Ár 560.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Peugeot Gyártási év 1989
Modell 205 Mûszaki érvényesség 2005. Július
Hengerûrtartalom 1900 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 160 LE Szín kék
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Bõr kárpitozás
Elektromos ablakemelõk elöl
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Rádiósmagnó
Színezett üveg
Szervókormány

Leírás:

16V, 160LE, 1989, friss vizsga, bõr, elekt.ablak, kp.zár, szervó korm., sport korm., napfénytetõ, alufelni, színezett üveg, felújított futómû eladó! Csere érdekel.
HuAn82
Ezt nem is tudtam:

Fanatikusoknak:Lamborghini

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Én meg se nézném a Suprát!
I.C.ram
Elég hasonló az izlésünk a csávóval, mert engem is nagyon érdekelne egy Peugeot 205 GTi.
Manta
Imádom, de soha nem vennék ilyet.
I.C.ram
Itt van a Delta, amirõl beszéltem.

Extrafelszerelés

ABS
Elektromos ablakemelõk elöl
Ködfényszóró
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Szervókormány
CD
Immobiliser

Leírás:

Lancia delta HF Integrale EVO2 monza piros, kívül-belül szép esztétikai állapotban. 2 literes 16 szelepes, kapcsolható turbóval. Sz. kormány, ABS, el.ablak elõl, kp.zár, alufelni, új gumik. Syntech motorsport tuning 230Le, 4x4 (nem állandó). Csere érdekel (Punto GT, Peugeot 205 1.9 GTI) Irányár 1.390.000.- Telefon: 06-20-929-3634
Manta
Én egy Integralét elõbb nézek meg, mint egy régi Suprát.
I.C.ram
Szegény Fiat... Utálom mikor egy angol/olasz gyár a szaros firtzek kezére jut, akik elbasznak mindent formailag.
HuAn82
1998 nyarától a Lamborghini a VW-csoport része lett.Ebben az évben sikerült a gyárnak elõszõr nyereséget termelnie.Eddig mindig veszteséges volt,ezzel indokolható a sûrû tulajdonos csere.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Ja meg láttam egy durva Lancia HF Intergale-t... Hát izomdurva volt! 250 lóerõ, 4x4 meghajtás. 1,5 milláért. Akkor már inkább ezt venném meg mint egy Suprat. Ja tudom CSOCSOnak az számít, hogy megforduljanak utána az emberek 😄D
I.C.ram
Nem kell ezt így hangoztatni 😊
Manta
Trabantból is tudok olyat, ami 6-ot gyorsul, ennyit az audidról 😄
I.C.ram
Audiklubnak van egy csávónak egy olyan GT-jet, amit én akarok. 2.2-es motor 6sec gyorsulás. 220 lóerõ.

Ennyit a Suprádról 😊 Ja és az alap autó 20 éves 😄
I.C.ram
Tudtommal a Lambo a Fiat leányvállalata akárcsak a Ferrari.
Arch
Ha valaki tud eladó '96 körüli Cadillac Seville-t, megtenné, hogy szól?
Használtautó, stb hirdetéseken kívül persze 😊

Thx.

AZTA!

CSOCSO
amugy meg ha belenéznék egy képes autos expresszbe tuti találnék 350 olyan autokát ami 2 milla alatt van és akármikor betenném seggem...
CSOCSO
Toyota Supra mk3😊)))))))))))
3ezres moci turbo, 200lovas, 6mp gyorsulás....ehh😊)))))
és csak 1.5 milla. a fentmarado fél millábol még csinosítom vagy valami zenecuccot préselnék bele,bõven elfér benne 1000wattnyi zenebona😊))))))
Nemtom mi ez a 3.legkorruptabb oszág dolog(tudtommal az egyetlen ilyen felmérés az általam beszúrt)...Max a közép EU-s régióban....

\"Life is around you and in you.\"

HuAn82
Az Audi-n keresztül nem lehet elintézni a dolgokat?!Úgy tudom,hogy van "némi"közük a Lambohoz.Forgalmazónál ill. kereskedõnél szerintem a vám is más,legalább is kedvezményesebb.Egy pénzes vásárlónak gondolom némi anyagi juttatásért elrendeznék a dolgot.Elvégre mi vagyunk a harmadik legkorruptabb ország és mindenki adócsaló!!

CSOCSO
neked ki mondta mennyiért vámolnak el egy lambot? amugy lehet hogy az ember olyan maffiozó hogy tök nem vámolgatják az autoját😊))))))))))))))))
I.C.ram
vám... vám... vám... Amennyipénzbõl kihoznál egy Lambot, annyiból itthon megveszed vámmentessen a legdrágább német autókat.
CSOCSO
ma láttam egy zsír uj Eclipse-t
Floridai auto..még vámos rendszámmal.. oké.. nem egy lambo.. de ... miért ne lehetne behozni egy lambot???
I.C.ram
Miért pont Angliából? 😊 Egyébként meg szinte lehetetlen ilyen drága autót behozni az orrszágba, mert kb. 50-60%-os vám van rájuk.
Degec
akinak ilyen kocsija van sztem nem ilyen helyre járatja a fiát
egyszerû pén a kép
ennyi erõvel berakhatom ide azt a képet ahol a mentõautó mellett állok s egyböl elkezdödhetne a találgatás hogy az enyém-e a mentõautó

most az elsõ MAGYARORSZÁGON eladott Lamboról van szó ha nekem 3 éve lett volna pénzem vehettem volna angliából is Lambot és magyar rendszáma lenne és eredeti meg minden

...egy amerikai álom...

CSOCSO
de én a monitorra akarom dugni😊)))))))
I.C.ram
Persze! Van konnektor is! Nem is egy.
CSOCSO
kenyérpirítót is lehet??????,
I.C.ram
Egy ilyen kategóriás verdában képzeld van ilyen csatlakoztatási lehetõség. Egyszer ültem egy nagy GMC konferenciabuszban... azt dugsz rá a monitorokra, amit csak akarsz.
Taranov
nagggyon komoly vagy, de szerintem ezt nem teszik meg a 7-es BMW használói 😊)
Én pl. nem szoktam sehova kötni kocsiban a laptopomat.
Csak a szivargyújtó-töltõre 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
fogod a kis laptopodat és rádugod a monitorra, így a másik oldalon ûlõ csávóka is láthassa jól.
Taranov
egy sofõrös autó van, a Rolls-Royce Touring Limousine. Ez az egyetlen olyan, ami nincs is sofõr nélkül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ááááááá, de csökönyös vagy 😊)
A monitorra mit kötsz rá bammeg, ezeket a hülyeségeket az amerikai családi filmekbõl nézed, a komoly üzletemberek nem használják a tv-t.

CSOCSO
és kit érdekel hogy sofõrös vagy nem?😊)))))))))) az veszi meg aki akarja...
I.C.ram
Hogy ne lehetne! Ez egy kisebbfajta konferencia autó. Ültél már konferencia autóban? Mert én már igen. Azt kötsz rá a monitorra, amit csak akarsz.
Taranov
Nem írnák soha, hogy sofõrös autó.
Egyébként a TV-ben nem nagyon lehet mit nézni, egyébként én is csak Magyar Televíziót szoktam, de cég ügyeivel kapcsolatos dolgokat nem lehet TV-n nézni.

I.C.ram
Tudod a TV-ben nem csak Valóvilágot lehet nézni, hanem statisztikákat, felméréseket, és egyébb a cég ügyeivel kapcsolatos dolgokat! HIDD MÁR EL BAZZEG, hogy ez egy SOFFÕRös autó!! ESKUSZOM ÍROK EGY ROHADT MAILT A BMW-nek, báe úgyse válaszólnak.
Taranov
Hát ha csak a fizetésedbõl élsz és nincs más bevételed, akkor nem, nem igaz?

Degec
vazze én tanárnak készülök
akkor én nem leszek adócsaló? juhé!

...egy amerikai álom...

Taranov
mindenki adócsaló 😊)
Talán a mellékállás nélküli tanárok nem.

Degec
ha autót akarsz kevés költséggel akkor ajánlom a 30+ éves autókat
lehet rájuk veterán minösitést csinálni
ekkor 9x%-ban eredetinek kell lennie az autónak(tök mindegy milyen szakadt csak eredeti legyen) és ennek fejében csak egy minimális biztositást kell fizetned azomban évente el kell vinni vizsgáztatni
de ha csak néha használod nem változik annyit az állapota ,h néhány évig ne legyen gond a vizsgával

...egy amerikai álom...

Taranov
DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOGY. De nagy baromságokat mondasz.
Ha hátul gyerek van, annak is jó a Tv, ha van gyerek 😊)
vagy nagyi, aki hátul ül.
az üzletemberek nem a ratyi tv-t nézik.

Taranov
jó, most nem a tv a lényeg, az csak hátul lehet, meg egyébként sem egy úri szórakozás.

Taranov
nem feltétlenül az.

Taranov
Hogyért adják?

Degec
valaki emlitette ,h miért nem lehetne 14-évesen jogsit szerezni
sztem ez akkora baromság!!
egy 14 éves gyerek semmiképpen sem érett arra ,h autót vezesen!!!!!!!!!
akármennyire is annak érzi magát!

...egy amerikai álom...

Degec
látom eluralkodott a Lambo mánia a topicon 😊
én ha nem amerikai sportkocsit vennék akkor egy Lotus Espiritet
bár az csak úgy valósulhatna meg ha bróker lennék 😄

multkor emlitettétek 5m-ért a replikát
ha annyi pénzem lenne inkább hoznék egy 6x-es Mustangot és én lennék a legnagyobb májer!
meg replikát elég sokat csinálnak bogár alvázra

...egy amerikai álom...

Degec
tudom azé nyomattam 😊

...egy amerikai álom...

Degec
cicadömping!

...egy amerikai álom...

Degec
😄

...egy amerikai álom...