Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peugeot
Ár 560.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Peugeot Gyártási év 1989
Modell 205 Mûszaki érvényesség 2005. Július
Hengerûrtartalom 1900 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 160 LE Szín kék
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Bõr kárpitozás
Elektromos ablakemelõk elöl
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Rádiósmagnó
Színezett üveg
Szervókormány
Leírás:
16V, 160LE, 1989, friss vizsga, bõr, elekt.ablak, kp.zár, szervó korm., sport korm., napfénytetõ, alufelni, színezett üveg, felújított futómû eladó! Csere érdekel.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Extrafelszerelés
ABS
Elektromos ablakemelõk elöl
Ködfényszóró
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Szervókormány
CD
Immobiliser
Leírás:
Lancia delta HF Integrale EVO2 monza piros, kívül-belül szép esztétikai állapotban. 2 literes 16 szelepes, kapcsolható turbóval. Sz. kormány, ABS, el.ablak elõl, kp.zár, alufelni, új gumik. Syntech motorsport tuning 230Le, 4x4 (nem állandó). Csere érdekel (Punto GT, Peugeot 205 1.9 GTI) Irányár 1.390.000.- Telefon: 06-20-929-3634
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ennyit a Suprádról 😊 Ja és az alap autó 20 éves 😄
Használtautó, stb hirdetéseken kívül persze 😊
Thx.
3ezres moci turbo, 200lovas, 6mp gyorsulás....ehh😊)))))
és csak 1.5 milla. a fentmarado fél millábol még csinosítom vagy valami zenecuccot préselnék bele,bõven elfér benne 1000wattnyi zenebona😊))))))
\"Life is around you and in you.\"

Floridai auto..még vámos rendszámmal.. oké.. nem egy lambo.. de ... miért ne lehetne behozni egy lambot???
egyszerû pén a kép
ennyi erõvel berakhatom ide azt a képet ahol a mentõautó mellett állok s egyböl elkezdödhetne a találgatás hogy az enyém-e a mentõautó
most az elsõ MAGYARORSZÁGON eladott Lamboról van szó ha nekem 3 éve lett volna pénzem vehettem volna angliából is Lambot és magyar rendszáma lenne és eredeti meg minden
...egy amerikai álom...
Én pl. nem szoktam sehova kötni kocsiban a laptopomat.
Csak a szivargyújtó-töltõre 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A monitorra mit kötsz rá bammeg, ezeket a hülyeségeket az amerikai családi filmekbõl nézed, a komoly üzletemberek nem használják a tv-t.
Egyébként a TV-ben nem nagyon lehet mit nézni, egyébként én is csak Magyar Televíziót szoktam, de cég ügyeivel kapcsolatos dolgokat nem lehet TV-n nézni.
Talán a mellékállás nélküli tanárok nem.
lehet rájuk veterán minösitést csinálni
ekkor 9x%-ban eredetinek kell lennie az autónak(tök mindegy milyen szakadt csak eredeti legyen) és ennek fejében csak egy minimális biztositást kell fizetned azomban évente el kell vinni vizsgáztatni
de ha csak néha használod nem változik annyit az állapota ,h néhány évig ne legyen gond a vizsgával
...egy amerikai álom...
Ha hátul gyerek van, annak is jó a Tv, ha van gyerek 😊)
vagy nagyi, aki hátul ül.
az üzletemberek nem a ratyi tv-t nézik.
sztem ez akkora baromság!!
egy 14 éves gyerek semmiképpen sem érett arra ,h autót vezesen!!!!!!!!!
akármennyire is annak érzi magát!
...egy amerikai álom...
én ha nem amerikai sportkocsit vennék akkor egy Lotus Espiritet
bár az csak úgy valósulhatna meg ha bróker lennék 😄
multkor emlitettétek 5m-ért a replikát
ha annyi pénzem lenne inkább hoznék egy 6x-es Mustangot és én lennék a legnagyobb májer!
meg replikát elég sokat csinálnak bogár alvázra
...egy amerikai álom...