Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most láttam 1 régi reklámot az RTLKlubon:
Pofa sasolja a nyugati verdából a csajokat, majd beleszáll egy trabi hátába. A trabinak megtörik a hátsó lámpája, a verda eleje meg darabokra törik. Ezután a trabiból kibámul egy CASCO feliratú sapkában egy pali. "A CASCO csökkentheti a baleseti költségeit"
WÁÁÁ!!!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kisegitesz?
...egy amerikai álom...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
- ?
- Az, hogy olyan helyekre lehet vele eljutni, ahol ha elakadsz, akkor csak tankkal lehet kivontatni.

De szép autó!
-ár: 420 Ft-tól a csillagos ég
-elõfordulási helye: forgalmasabb benzinkutak, nagyobb városok, Budapesten pl.: A Kika mögött a Róbert Károly krt.-n, a Szentendrei úton stb. stb. stb.
-elõny: tisztítja az autót
-hátrány: fogyasztja a vizet
Összegzés: Merem ajánlani.
Belülrõl milyen? Nincs képed róla?
Csak megy a rallyn is, de ez nem egy olyan komoly rally, Nivával is indult már 7 éve. És azért a Pajero meg a Freelander van olyan jó, mint a Niva, bár az is nagyon jó.
És ezek közül vmelyik.
Nekem tetszik igazából mindkettõ, alap Freelanderben tényleg nincs sok minden, de az alap 6 millió, õ meg 8-at szán terepjáróra.
És Pajeroban sem alapra gondoltam, hanem MT-re. És abból az alapra.
Nekem külsõleg Pajero jobban bejön, de szervízben nemtom melyika jobb, hát a Wallis az biztos elég jó, ezt a Duna Interservice-t meg a Mitsubishi Denzelt nem nagyon ismerem.
"Azt te csak hiszed. 700nál kezdõdnek a jó állapotú 2esek. Itt van egy képes autóexpresz a kezemben, nem hasra ütöttem..."
Ár 430.000 Ft Üzemanyag Diesel
Márka Volkswagen Gyártási év 1985
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Február
Hengerûrtartalom 1588 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 0 LE Szín fehér
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Leírás:
vw golf 1985 turbodiesel eladó.10 éve a tulajdonom.megkímélt állapotú. Kép:www.extra.hu/barzo/auto.jpg
Ár 479.000 Ft Üzemanyag Diesel
Márka Volkswagen Gyártási év 1987
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2005. Január
Hengerûrtartalom 1588 cm3 Km óra állása 260000
Teljesítmény 70 LE Szín fehér
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Ködfényszóró
Légkondicionáló
Vonóhorog
ez már kicsivel drágább.
Volkswagen
Ár 690.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1988
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Augusztus
Hengerûrtartalom 1800 cm3 Km óra állása 156000
Teljesítmény 115 LE Szín kékesibolya
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Ködfényszóró
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Rádiósmagnó
Színezett üveg
Riasztó
Tetõablak
Volkswagen
Ár 550.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1988
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Október
Hengerûrtartalom 1760 cm3 Km óra állása 3000
Teljesítmény 139 LE Szín fekete
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Könnyûfém keréktárcsák
Metál fényezés
Tetõablak
Fedélzeti computer
Leírás:
Új gumik+felnik, 4db Új Bilstein Gátló,teljesen felújított motor+váltó, Új hátsó BREMBO tárcsafékek Elõl nagy lökhárító,sportdob. Kifogástalan MÛSZAKI állapot.
Volkswagen
Ár 400.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1986
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2003. Augusztus
Hengerûrtartalom 1790 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 90 LE Szín piros
Sérülés nincs
Extrafelszerelés
Könnyûfém keréktárcsák
Riasztó
Tetõablak