Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manta
RelakSfromhome
BAZMEEEEG!!!!
Most láttam 1 régi reklámot az RTLKlubon:
Pofa sasolja a nyugati verdából a csajokat, majd beleszáll egy trabi hátába. A trabinak megtörik a hátsó lámpája, a verda eleje meg darabokra törik. Ezután a trabiból kibámul egy CASCO feliratú sapkában egy pali. "A CASCO csökkentheti a baleseti költségeit"

WÁÁÁ!!!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Degec
jó legyen igazad de többet akkor ne írj léci!

...egy amerikai álom...

Degec
persze ami lefutott 2-300K kilométert az biztos jó állapotban lehet

...egy amerikai álom...

Degec
látod ,h 700K egy jobb állapotú?

...egy amerikai álom...

Degec
ez már jobb de akkor még kéne 200K mer csak úgy jön ki a 4db de nekem csak kerek 2 millám van
kisegitesz?

...egy amerikai álom...

Degec
te megint hülye vagy

...egy amerikai álom...

Degec
na végre egy normális kérés!

...egy amerikai álom...

Taranov
😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
Hát ez pedig fentakadt.Ordibált a katonával a parancsnok.Szegényt sajnáltam.A Tatrás meg vigyorogva húzta ki õket!:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
fel tud akadni a hasa? Azt gondoltam, hogy a lánctalp az olyan egyenes, hogy nem tud a hasa hozzáérni a földhöz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
A tank is elakad.4 éve télen igy történt.Fentakad a hasa és annyi.Egy Tatra húzta ki.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
de persze nem volt jogosítványom, kellett hívni elõbb anyámat, hogy ne tudja az autóklubos, hgoy én vezettem 😊)

Taranov
én egyszer elakadtam egy Daewoo Ticoval vizes homokban Piliscsév határában, mert ott rallyztam, és az Autóklubos csávó egy Citroen berlingoval húzott ki 😊)

[Walaki]D`Lair
így van...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
egyszer beparáztam, de semmi gáz nemvolt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Guest
- Mi a jó a terepjáróban?
- ?
- Az, hogy olyan helyekre lehet vele eljutni, ahol ha elakadsz, akkor csak tankkal lehet kivontatni.

Taranov
köszi 😊) A fejem mondjuk szebb

Taranov
egyébként nem féltetek, hogy elsüllyedtek és nem tudtok kijönni?

HuAn82
Látszik a VW jelben a fejed.De szép autó!

Taranov
autómosó -

-ár: 420 Ft-tól a csillagos ég
-elõfordulási helye: forgalmasabb benzinkutak, nagyobb városok, Budapesten pl.: A Kika mögött a Róbert Károly krt.-n, a Szentendrei úton stb. stb. stb.
-elõny: tisztítja az autót
-hátrány: fogyasztja a vizet

Összegzés: Merem ajánlani.

[Walaki]D`Lair
Voltunk ma dagonyázni az XC-vel...hát kéremszépen...ez biza terepjáró...belementünk a balaton medrébe, ahol nem volt víz, csak iszap és kb 20 centi mély volt az is...de a kocsi sima aszfalt gumikkal szépen vette az akadályt, egyszerse akadt el, nem süllyedt el...igaz, hogy tiszta iszap, meg bûzlik, de most úgyis esik az esõ az majd lemossa...😄

Taranov
pl.?

Hát én azt nézem tekintve, hogy ebbõl a pénzbõl sokkal jobb verdát lehet kapni.

Taranov
és belülrõl ez korszerû?? Mert én sosem láttam, csak kívülrõl nem változott 50 éve, de az nem baj.
Belülrõl milyen? Nincs képed róla?

I.C.ram
Legmegbízhatóbb terepjáró, szinte semmi gond nem lesz vele.
I.C.ram
Ezzel tuti megnyeri a versenyt 😊
I.C.ram
2500-as TruboDiesel van benne.
I.C.ram
90-es Defendert kap full extrásat 8 milláért. 9l-et eszik csak.
Taranov
de ez neki nem csak rallyra kell, hanem késõbb akkor magyarországi használatra. Ezért egy ilyen fiatalosabb kell neki.
Csak megy a rallyn is, de ez nem egy olyan komoly rally, Nivával is indult már 7 éve. És azért a Pajero meg a Freelander van olyan jó, mint a Niva, bár az is nagyon jó.

I.C.ram
Hát, ha Rallyzni akar, akko vegyen 90-es Defendert.
Taranov
van a családnak egy ismerõse, aki vmi marokkó rallyn akar indulni télen, kell neki kocsi.
És ezek közül vmelyik.
Nekem tetszik igazából mindkettõ, alap Freelanderben tényleg nincs sok minden, de az alap 6 millió, õ meg 8-at szán terepjáróra.
És Pajeroban sem alapra gondoltam, hanem MT-re. És abból az alapra.
Nekem külsõleg Pajero jobban bejön, de szervízben nemtom melyika jobb, hát a Wallis az biztos elég jó, ezt a Duna Interservice-t meg a Mitsubishi Denzelt nem nagyon ismerem.

I.C.ram
Felsoroltam neked vagy 5-6 db Eladót! Nem eélg bizonyíték neked??? Köztük 2 elég durva mindkettõ 700k alatt van simán. Ráadásul az olcsóbbikban szinte minden kivan cserélve újra+csomó extra.
Taranov
végülis nem mondott full hülyeséget.

I.C.ram
Alap Freelanderben ráadásul szinte semmi nincs. Kinek lesz egyébként?
I.C.ram
Mindkettõ ronda, személyszerint egyiket sem.
I.C.ram
Ti mondtátok ,hogy soha az életben nem veszek 4db 2-es golfot 2 milláûból....

"Azt te csak hiszed. 700nál kezdõdnek a jó állapotú 2esek. Itt van egy képes autóexpresz a kezemben, nem hasra ütöttem..."
Taranov
Melyiket vennétek?

Mitsubishi Pajero MT alap széria. infók

vagy

Land Rover Freelander olyan 8 millió Ft értékben? infók

I.C.ram
3-as GT-t is kaphatsz egy millából, ha ügyes vagy.
Taranov
1 millió a 3-as, te!!!

I.C.ram
Az érdekesebbekhez direkt beraktam képet. De a többi is marha jó esztétikai állapotban van, de a motorja is tuti jó.
I.C.ram
Kell még??? LOL 1 millió persze!! Hol éltek ti??? Kamcsatkában??
I.C.ram
Volkswagen
Ár 430.000 Ft Üzemanyag Diesel
Márka Volkswagen Gyártási év 1985
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Február
Hengerûrtartalom 1588 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 0 LE Szín fehér
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Leírás:

vw golf 1985 turbodiesel eladó.10 éve a tulajdonom.megkímélt állapotú. Kép:www.extra.hu/barzo/auto.jpg
I.C.ram
Volkswagen
Ár 479.000 Ft Üzemanyag Diesel
Márka Volkswagen Gyártási év 1987
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2005. Január
Hengerûrtartalom 1588 cm3 Km óra állása 260000
Teljesítmény 70 LE Szín fehér
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Ködfényszóró
Légkondicionáló
Vonóhorog
I.C.ram

ez már kicsivel drágább.

Volkswagen
Ár 690.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1988
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Augusztus
Hengerûrtartalom 1800 cm3 Km óra állása 156000
Teljesítmény 115 LE Szín kékesibolya
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Ködfényszóró
Központi zár
Könnyûfém keréktárcsák
Rádiósmagnó
Színezett üveg
Riasztó
Tetõablak
I.C.ram
Nesze!

Volkswagen
Ár 550.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1988
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Október
Hengerûrtartalom 1760 cm3 Km óra állása 3000
Teljesítmény 139 LE Szín fekete
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Könnyûfém keréktárcsák
Metál fényezés
Tetõablak
Fedélzeti computer

Leírás:

Új gumik+felnik, 4db Új Bilstein Gátló,teljesen felújított motor+váltó, Új hátsó BREMBO tárcsafékek Elõl nagy lökhárító,sportdob. Kifogástalan MÛSZAKI állapot.
I.C.ram
még egy GT

Volkswagen
Ár 400.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1986
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2003. Augusztus
Hengerûrtartalom 1790 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 90 LE Szín piros
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Könnyûfém keréktárcsák
Riasztó
Tetõablak
I.C.ram
ezek mind teljesen jó állapotban vannak! Ne szorakozz már! Teljesen jó állapotban lévõ alapfelszereltségnél kicsivel jobb 3-as golfot tudok 900k-ért. El vagytok szállva teljesen.
Taranov
na látod, hogy mennyi extra van benne, mekkora a kilométer óra állása, és milyen évjárat. nomeg az állapotra nem is merek tippelni. Nem látod be, hogy 500 ezerért csak gáz kocsit kapsz?

I.C.ram
Turbo Diesel is van.

Volkswagen
Ár 470.000 Ft Üzemanyag Diesel
Márka Volkswagen Gyártási év 1987
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Április
Hengerûrtartalom 1600 cm3 Km óra állása 0
Teljesítmény 0 LE Szín piros
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Rádiósmagnó
Riasztó