Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
látom, mondtam, hog ratyit kapsz annyiért, de azt kb. hülyeség megvenni, és ráköltesz még egy csomót is.
És a motorja is alap gondolom.
Azért amit én szúrtam be az 5190-es üzenetben, az sejtet vmit.
Extrák, motor és állapot terén is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
itt a GTI-d.

Volkswagen
Ár 350.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1986
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2005. Június
Hengerûrtartalom 1781 cm3 Km óra állása 250000
Teljesítmény 90 LE Szín piros
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Könnyûfém keréktárcsák
Színezett üveg
Riasztó

Leírás:

5 seb. váltó, riasztó, sibeda, friss mûszaki, alufelni
I.C.ram
Volkswagen
Ár 530.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1991
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2004. Január
Hengerûrtartalom 1595 cm3 Km óra állása 259000
Teljesítmény 0 LE Szín fehér
Sérülés nincs
I.C.ram
ennyit a 900k-s Golfodról. Mindjárt találok neked GTI-t is.
I.C.ram
Volkswagen
Ár 490.000 Ft Üzemanyag Benzin
Márka Volkswagen Gyártási év 1987
Modell Golf Mûszaki érvényesség 2005. Július
Hengerûrtartalom 1300 cm3 Km óra állása 115000
Teljesítmény 60 LE Szín Piros
Sérülés nincs

Extrafelszerelés

Központi zár
Riasztó
Vonóhorog
Immobiliser

Leírás:

3 ajtós, 5 sebességes váltóval. Rendszeresen szervizelt, szép állapot. Az ár irányár!
Taranov
Melyiket vennétek?

Mitsubishi Pajero MT alap széria. infók

vagy

Land Rover Freelander olyan 8 millió Ft értékben? infók

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Volkswagen Golf II GTI 16V (Benzin) Hirdetéskód: 580440

Gyártás év/hó: 1991 Mûszaki vizsga: 2005/2
Hengerûrt.: 1800 cm3 Futott km: 145000 km
Kivitel: 3 ajtós Szín: gyöngyházmetál
Teljesítmény: 140 LE kW/LE
Száll. sz. sz.: 5 fõ
Telefonszám:
Ár: 920.000 Ft
Finanszírozás: Finanszírozási ajánlat kérése errõl a jármûrõl
Leírás: Eladó megkímélt állapotban 1991es GOLF II GTi 16V személyautó. Passat nagytárcsafék elöl; BOSAL 55-ös 4 leömlõs sportrendszer; SACHS lengéscsillapítók ültetõ rugókkal. Teljes motorgenerál óta 10e km. Extrák: alu felni, napfénytetõ, riasztó, intelligens kp. zár, immobiliser, szervo kormány, sötétített ablakok H jelzéssel, e.ablakok, fed. computer, kulcs nélküli kilincsek, ködlámpa, RECARO kagylóülések, JVC CD-s fejegység (2002-es modell) + MAGNAT hangszórók

- na ez egy jó kis II-es Golf, jó drága is.

Taranov

Taranov
néztem, az amit látsz a formavilágán, az az extra.
Az Audi A3-as sportos (az új) a többi pedig komoly, üzleties, elegáns. Az Alfa az meg sportos, fiatalos.
Az is tetszik, de az Audik is nagyon, a BMW-k is nagyon, a Volkswagenek is. A Mercedesek kevésbé.

Taranov
nem vagyok.
1.5 milla körül van a III-as Golf, nézd meg: www.hasznaltauto.hu
A II-esbõl meg csak ratyit kapsz 500 ezer alatt, a királyak 900 ezer körül vannak.

I.C.ram
De semmi extra nincs a formavilágán. Nézd meg az Alfa 156-ost, vagy akármelyik olasz verdát (ne Fiatot, bár a Punto is elég extra).
I.C.ram
Hát persze! Audi 80 GT Coupet meg simán veszel négyet mi??? Ami ráadásul nem is egy kategória!! Ne legyél már butuska.
Taranov
szerintem mindegyik nagyszerû, bár az 1-es csak azért tetszik annyira, mert régi. Egyébként kettesnek a háta fantasztikus, és a duplalámpás nagyszerûen néz ki elõrõl is, a 3-as mindenhonnan szuper, a 4-es meg egyszerûen gyönyörû 😊)

Taranov
õk is profik, csak õk nem olaszok. És meglepõ, de sok embernek ez tetszik 😊)
Mert szerintem Audiból az újak közül mindegyik gyönyörû, az új A4-est, A3-ast nagyon eltalálták, és az A8-as is kafa.
A3-as az nagyon férfias lett, szuper.
VW-bõl pedig az új Polo és az új 5-ös Golf nem nagyon jön be kicsit nosztalgiázhattak volna a designerek.

Taranov
Nem lehet úgy autókról véleményt alkotni, hogy folyton az árát nézed.
Ez egy Volkswagen, nem annyiért kapod meg mint a Citroen Xsara-t, pedig extra abban még több is van.

Taranov
jobb lett volna, ha jobban hasonlít a régi Golfokra.

Taranov
annyira nekem sem, fõleg az eleje nem 😞

Seatos lett nagyon 😞

Taranov
nem azt kell nézni 😊)

CSOCSO
az oldal auszpuff álladék lenne ha értelmesen lenne odatéve...
Taranov
olyan van nekem is, de csak sima

Egyébként aki az elsõ fényszórót plasztikázza az egy golf gyilkos, mert az úgy kell hagyni ahogy van, úgy gyönyörû 😊

Pyx
bocs a modemesektöl 😊))

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
nekem egy ijen 😊

Taranov
NEKEM MINDEGYIK TETSZIK!!! :-DDDDDDD

Taranov
soha nem.
Nem érdemes összeveszni ezen, tudjuk jól, hogy nem veszel 2 millából 4-et.

Nekem második generáció Camaro kell (1970-1979)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Formatervezésileg szerintem a Volkswagen a németek szégyene 😊 Audi, VW tök ugyanúgy néz ki! Alig van különbség a kettõ közt. Max. az a8-as nem annyira VW-s. Ráférne a VW-re egy-két profi olasz designer.
3as volt a legjobb

I.C.ram
Ez tényleg elég ratyi, mondjuk szerintem a 2-estõl mindegyik az volt.
még csak tanulmány ez a GTI

I.C.ram
5-ös Golfról mutassatok már képet, mert még nem is láttam.
I.C.ram
Szerintem sem éri meg az árát.
I.C.ram
Tehetek én arról, hogy próbálnak minnél többet kisajtolni? Sima lelehet alkudni 500-ra.
Amúgy golf 1esen tanultam vezetni az ex nõmnek pedig golf kettese volt de engem ez a típus soha nem tudott megfogni..

Manta
Ritka ocsmány, nem értem a VW-t az új golffal és poloval, mikor a phaetont, meg a tuareget gyönyörûre meg tudták alkotni.
Nemtom nekem a VW-k közül csak a corrado és a scirocco tetszik. Persze ízlések és pofonok 😊 de szerintem a golf az árához képest nem 1 nagy durranás.

Degec
nemtom az 5-ös Golfi nekem nem jön be nemtom ti hogy vagytok vele

...egy amerikai álom...

Manta
Nemtom ezt miért nem találták ki elõbb:

Egyszer láttam egy ilyen borásítást, de lehet hogy ugyanez volt, pedig annyira adja magát.
HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mennyi trágya autót linkeltek 😊)

Manta
Mire? Mert ugyanezt meg lehet oldani üzemképesre is.
HuAn82
Rájöttél?De jjóóóó...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pyx
nekem is :-)

traXion
nekem a Corrado-k 😊

Manta
És a doblemez hol marad? Szvsz ezzel nem csapatják, csak demoautó.
Degec
azért cool lenne egy ilyen verdával döngetni
csak látnák az emberek mikor vezetés közben vakarom a tököm 😄

...egy amerikai álom...

Degec
engem az az oldal kipugogó "idegesit" egy kicsit

...egy amerikai álom...

HuAn82
Átvilágítás.

HuAn82
Azért ez se rossz....

HuAn82
Nagyon szép!

HuAn82
Nekem a 4-esek jönnek be: