Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az biztos, hogy ebben tuti utánad néznének! 😄
I.C.ram
Most is igazam volt.
CSOCSO
jójó😊 lehet inkáébb ülnék bele ebbe mint a sok itthoni suzukis, opeles, fordos, tömegautokba.. azért ez végigmegy az utcán hidd el nem csunyáznák le...és azért mert egyeseknek a ladárol az jut eszébe hogy fujj.. azok nem normálisak...
Degec
nekem eztek a reális autók

...egy amerikai álom...

Degec

...egy amerikai álom...

precision
Hát azé' kicsit máshogy néz ki, mint az 1200-es zsiguli 😄

Bazinga!

Taranov
Mivel mindig beleszólsz mindenbe, gyakran igazad van, de néha mégsem, ezért elég idegekremenõ tudsz lenni autókról való beszélgetés közben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
igen, én is pont úgy gondolom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ocsmány egy verda 😊
CSOCSO

LADA!!!!!!!
I.C.ram
Tudod azt utálom, mikor valaki okoskodik tök faszságról.
I.C.ram
Az szvsz egy Moszkvics, nem nyugati verda 😊
I.C.ram
700k egy GTI teljesen kicserélt tuningolt 140 LE-s. De sima jó állapotban lévõ golfról volt szó.
CSOCSO
elõfordul😞
Manta

CSOCSO
és talizott egy kamionnal vagy mi?😊
Manta
gyorshajtott
Manta
Hááá, utálom a Focusokat!

CSOCSO
ez felrobbant?
CSOCSO
nemtom sajna.. de megkérdem anyutol holnapra ha nagyon érdekel.. reklám nélkül volt az embernek vagy 20 autoja.. golf, merci, bmw, supra, 300zx,audi, és al egszebb hogy midnegyikbõl több😊))
500sl rulez.. nagyon megy az az auto!!!és nem is mai darab...
Manta

Manta
Mivel borult?
Manta
2002 Trans Am:

CSOCSO
fater egyszer olyan borult hogy a zsaruk nem hitték el hogy túlélte.. 100 métert borult az auto.. a kormányt kiszakította (!!!!!!!!!!!) ugy kapaszkodott.. semmi baja nemlett neki.. gaz a kocsi rágyürõdtt😊))))

meg volt hogy a suprával becsuszott az árokba😊))))
és orral felfelé állt az árokban😊)))))))
Manta
CSOCSO
erõs egy oszlop lehet,,,
én csak azon röhögtem mikor valami arab csávo felhajtott az apja lamborginijére😊MUHHHA
Manta
Manta
Tessék, II-es golf:

Manta
Hát én is úgy értelmezem 😄
Nem tudtam, hogy ilyet lehet.
Manta
CSOCSO
nagyon álmos vagyk.. lehet rosszul veszem ki de.. a kocsi feltekeredett a csõre vagy mi?
CSOCSO
ez a suzuki concept s2 egész pofás,.,
Manta
CSOCSO
tetszett.. suprával ellentétben csak két üléses volt.. nemsok baj volt vele.. mint mint atom...nem nagyon emléxem hogy kellett volna szervizelni...de egy kocsibol hülyeség megitélni A nissan-t...
Manta
Ami egy Vitara...
Taranov
jaja, meg ott lapul hátul is egy Nissan Patrolnak látszó doboz 😊)

Na és milyen élményeid vannak a nissanról? És itt kérlek tedd félre, hogy a tietek volt mert ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze 😊

[Walaki]D`Lair
illetve elsüllyedt, de csak 15-20 centi mélyen...viszont folyamatosan...szerencse, hogy 4x4-es, mert egyfolytába ment mint a négy kerék...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nissan 300zx TT... ilyenunk is volt.. fehér.. csak ronda barna bõrhuzat volt benne.. aghhh.. azért ez is dög auto..
Hehe én is kb így érzek a del sol formáját télleg nem találták el bár látványos a targatetõ bemegy a csomagtaratóba dolog. Magával ragadó gép de nem igazán CRX.
Én a Nissan mellet lennék de 3000ccm, kevés alkatrész, sok fogyasztás és adó 😞 Bár a kevés alkatrészhez már hozzászoktam 😊
MR2: még sosem vezettem. Középmotoros autónál egészen más lehet a "vezetés élménye". Ezzel viszont igen nagy gond, hogy a legtöbb autó törött MO-n illetve nagyon lestrapálták õket.

Szal nem könnyû a dolog de köszi a választ 😊

Manta
Honda formára nem tetszik, Nissan méretre nagy, fenntartása drága, MR2 viszont szép, középmotoros élményautó, targatetõ, stb.
Lol jó a szemed ha a honda mellett kiszúrod azt a szegény golfot 😊 én észre sem vettem 😊

Miért az MR2õt? Fejtsd ki lécci télleg kíváncsi vagyok a véleményedre.

Taranov
HONDA HONDA HONDA. Bocs, nem figyeltem.
Tehát az alsó képen a Honda elõtti kocsi.

Taranov
az alsó képen nézd a Nissan elõtti piroskát 😊) Az király 😊)

Taranov
mindig igaza van, mert annyira erõsködik, hogy mindenki belefárad az ellenkezésbe 😊)

Manta
Én MR2-t vennék.
A nissanal aza gond, hogy kissé sokba van a fenttartása 😞

RelakSfromhome
AZAZ!! 😄DD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Igazából nekem csak 3 kocsi tetszik ami talán elérhetõ számomra: