Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nekimentem egy Omegának, ami bár nagyobb, de nem hogy nem tudtam meglökni, az összes kára annyi volt, hogy a lökhárító díszléce elhajlott!! Az enyémnek meg felpúposodeott az eleje, bizti 120-at fizetett rá. Motor nem sérült, de durván nézett ki.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Swift 1.3 GLX 2.148.000,- Ft
Swift Sedan 1.3 GC 2.277.000,- Ft
Még drágább is mint a Thalia.
kurvanyu jó-johánzon!!44
1. utólag
2. ha egyikünknek sincs semmi köze hozzá
3. nem történt sérülés
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
Hogy nincs mivel munkába mennie? Akinek van egy tháliája (még ha nem is egy luxusautó) az nagy valószínûséggel meg tudja oldani ezt a kis problémát. Hogy kellemetlenség? Ez legyen a legnagyobb bajod egy balesetben!
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kurvanyu jó-johánzon!!44
Volt egy szerencsés kimenetelû baleset, amibõl született egy -szerintem- vicces kép. A srácnak amúgy is lesz baja a rendõrség és a kocsi miatt, viszont lesz egy jó sztorija. Ennyi. Az, hogy "egy kis halál ráfért volna" kicsit erõs.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Egy dolog, ha valaki teljesen magánál van, csak a megengedett mennyiségnél többet ivott, azaz valamennyit ivott, mert Magyarországon nincs megengedett maximum ugyebár.
Még '99-ben hallottam ismerõsöktõl egy történetet, hogy egy gyerek megfogadta, hogy sosem vezet ittasan, de haverok rádumálták, de csak 1 pohár bort ivott.
Hazafelé jövet pedig ködben, csúszós úton elélépett egy hulla részeg gyalogos, elütötte, teljesen önhibáján kívül, és lecsukták.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
, ahogy olvasom a dolgot...VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kurvanyu jó-johánzon!!44
Ráadásul aki ott ül az egy részeg disznó.
És körbefordult az úton, és a Renaultos volt a vétlen.
Azaz õ volt a hibás.
A Renaultosnak meg minimum baja az, hogy a kocsija jól szétment. Ezekután nem lennék a trabissal ilyen elnézõ.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez az állat.
Illetve nem, az állat az egy jóravaló lény, ez egy szemét.
A Renaulté?
Mert a trabisra egy kis halál ráfért volna nem sajnálnám.