Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
LOL Omega kicsit más!! 😄

Omega min 1.6-7 Tonna.
Pempő
Ez valami vicc.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Több, mint 1 tonna.
Én nekimentem egy Omegának, ami bár nagyobb, de nem hogy nem tudtam meglökni, az összes kára annyi volt, hogy a lökhárító díszléce elhajlott!! Az enyémnek meg felpúposodeott az eleje, bizti 120-at fizetett rá. Motor nem sérült, de durván nézett ki.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ráadásul a legalapabb Thalia is 1.4-es motorral megy.
I.C.ram
Megnéztem a Suzuki Hollósnál az árakat!

Swift 1.3 GLX 2.148.000,- Ft
Swift Sedan 1.3 GC 2.277.000,- Ft

Még drágább is mint a Thalia.
Pempő
Alap swift? Nem hinném. Nem is árulják már, de elõtte se annyi volt, bõven nem.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Thalia meg max. 1 tonna. Trabi is megtudja lökni úgy, hogy a Thalia nekimenjen valami keményebnek.
Pempő
Újabb végtelen vita. Nem értem minek parázni egy eseten:
1. utólag
2. ha egyikünknek sincs semmi köze hozzá
3. nem történt sérülés

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Nem tudom nem találtam a hivatalos oldalon árkaat, de 1.9 milla körül mozoghat szerintem.
Pempő
Mennyi egy alap swift?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Ütköztem már trabanttal, tudom milyen erõk hatnak ilyenkor. A 700 kilós kasztninak fogalma sincs a gyûrõdési zónákról, hajlékony acél és duroplast keveréke az egész kocsi, esélytelen hogy komolyabb rombolást végezzen egy új autóban.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Szerinted a képen, hogy került a szalagkorláthoz a Thalia? Poénból odatolták a szalagkorlátnak, hogy még az épen maradt alkatrészek is letörjenek?
I.C.ram
Ne legyél már hülye!
I.C.ram
2 milka egy alap Thalia.
Pempő
Persze, meg a thália sofõrje az elõtte haladó trabant füstjétõl köhögésbe kezd, majd elveszti az uralmát a jármû fölött, és nekicsapódik a szemben 210-el közlekedõ tankerkamionnak, ami az ütközéstõl felrobban és mindenki szénné ég - szörnyethal.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Hát a swifttel nem egy kategória árban se. Akármit mondasz, egy tháliást nem fog anyagilag odabaszni, ha 2 hétig szervízben a kocsi.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Akkor is min ittasvezetésért bevonnám a jogsiát min. 10 évre, és még bevágnám a sittre is jópár hónapra.
I.C.ram
Megpördülhet a Thalia es belemehet a szalagkorlátba is siman, ami felér azzal, mintha egy másik Thaliaba ment volna bele.
I.C.ram
Thalia egy árkategória a Suzukival! Az is lehet, hogy mindeféle kölcsönt, meg részletre vette meg.
Pempő
Sehogy nem tudok elképzelni egy Trabant vs Thalia balesetet úgy, hogy ne a trabis haljon meg, hanem a rönós 😞((

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Ha jó helyen csináltatod, akkor csak szakértõ veszi észre, és persze olcsóbb, mint a szakszervíz, ahol adott esetben nagyobb gányolást csinálnak, mint egy normális szaki, ugye a szervízkönyvbe se írja bele, hogy kapott a kocsi.
Hogy nincs mivel munkába mennie? Akinek van egy tháliája (még ha nem is egy luxusautó) az nagy valószínûséggel meg tudja oldani ezt a kis problémát. Hogy kellemetlenség? Ez legyen a legnagyobb bajod egy balesetben!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Kerülehett volna! De az is lehet, hogy a Renault-os oda került, ennek a köcsög parasztgyereknek hála.
I.C.ram
Egy javítás után az autó értéke rohamosan csökken, és gondolj csak bele, lehet hogy a Thaliásnak ez volt a munkába menõ autója, most nem fog tudni egy csomóideig menni munkába, mert ugye nem 2 nap a szerelése egy ilyen törésnek.
Pempő
Került itt valaki intenzívre? Most errõl az esetrõl beszélgetünk. És mint mondtam: nem védem az ittasvezetõket.

kurvanyu jó-johánzon!!44

RelakSfromhome
Regéjj, csak! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pempő
Fizet a másik kötelezõje, vagy ha az nincs, akkor a Thalia csascoja (gondolom van). Ha meg kevesebbet akar fizetni, akkor is lehet ügyeskedni. Én például sose bánom, ha lájtosan belémjönnek (nem esik bajom), mert tudom, hogy keresni fogok vele 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Gondolj bele egy faszkalap beléd jön full alkesz fejjel 120-al, téged meg xy hétig fognak ápolni az intenzíven, akkor mondd, hogy a másiknak lett egy jó sztorija.
I.C.ram
Másik meg költheti az összes pénzét javításra, mert egy szarházinak lett egy jó sztorija.
Pempő
Nem védem, mert ittasvezetett, de:

Volt egy szerencsés kimenetelû baleset, amibõl született egy -szerintem- vicces kép. A srácnak amúgy is lesz baja a rendõrség és a kocsi miatt, viszont lesz egy jó sztorija. Ennyi. Az, hogy "egy kis halál ráfért volna" kicsit erõs.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Bizony, igazad van.
Egy dolog, ha valaki teljesen magánál van, csak a megengedett mennyiségnél többet ivott, azaz valamennyit ivott, mert Magyarországon nincs megengedett maximum ugyebár.

Még '99-ben hallottam ismerõsöktõl egy történetet, hogy egy gyerek megfogadta, hogy sosem vezet ittasan, de haverok rádumálták, de csak 1 pohár bort ivott.
Hazafelé jövet pedig ködben, csúszós úton elélépett egy hulla részeg gyalogos, elütötte, teljesen önhibáján kívül, és lecsukták.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ha részeg volt, akkor szerintem is megérdemelte volna a halált. Aki részegen vezet az meg is érdemli. Már félek kimenni az utcára, mert nem tudom mikor tarol el egy részeg a E-klubból hazajövet.
Taranov
Ja, értem, csak akkor nem értem miért véditek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RelakSfromhome
Ez 1 db , ahogy olvasom a dolgot...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pempő
Most ezen mit nem értesz? Kirepült a kocsiból, elment a faszba, megtalálták, visszavitték a helyszínre, készen volt, ezért leült egy ülésdarabra, és egy fotós lekapta. Az év balesetképe 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Én elolvastam, csak ha alig került elõ a baleset után, akkor nem értem, hogy hogy ülhet a trabant ülésének felén.
Ráadásul aki ott ül az egy részeg disznó.

Taranov
Nem, azt mondta az elõttemszóló, hogy a trabis gyerek volt, aki be volt rúgva, jogsija se volt.
És körbefordult az úton, és a Renaultos volt a vétlen.
Azaz õ volt a hibás.
A Renaultosnak meg minimum baja az, hogy a kocsija jól szétment. Ezekután nem lennék a trabissal ilyen elnézõ.

I.C.ram
Látszik a képen, hogy a Trabi nem volt önhordó alvázas 😄
Jano
Olvassátok el a cikket. A Trabis úgy be volt állva, hogy alig került elõ a baleset után.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
hülye vagy!esküszöm...😊
Degec
me az 😊)

...egy amerikai álom...

Pempő

Hogy mondhatsz ilyet, te patkány?

kurvanyu jó-johánzon!!44

RelakSfromhome
Miért? Lehet, hogy õ volt a vétlen sofõr...

Taranov
Jaaa, túl könnyen megúszta.
Ez az állat.
Illetve nem, az állat az egy jóravaló lény, ez egy szemét.

Jano
Az a Trabis fiú.

Taranov
Aki ott ül az melyiknek a vezetõje?

A Renaulté?
Mert a trabisra egy kis halál ráfért volna nem sajnálnám.

CSOCSO
😉
I.C.ram
Durva, hogy egy amúgy sem valami dömper massziív Thalia így szétzúzott egy trabit 😄
Jano
És a Renó???

RelakSfromhome
WÁÁÁ!!! 😄DDDDD

CSOCSO
mindenhol