Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kurvanyu jó-johánzon!!44
<a target="_blank" href="http://kep.tar.hu/balpet/index.phtml?aid=27603672&beginnum=0">http://kep.tar.hu/balpet/index.phtml?aid=27603672&beginnum=0</a>
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ééés még az én autokám is látszik egy kicsit😊 csak a csillag nincs fent😞
joideje megvan ez a kép csak lusta voltam felrakni de látván hogy itten van mán.. gondoltam felrakom én is...
hja és mégegy...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A másik kép...The italian job!:-) A film nézése közben határozottan megtetszet ez az autó.
Mennyit kérnek manapság ezért? \"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
az hogy a japán autokra rá se nézel az a te fóbiád.. a te hülyeséged...
pl, ami a Matrixban volt új Cadillac-ek, azok simán verik felszereltségben, teljesítményben a japán autókat.
de mindegy.. eu kocsik is nagyon érdekelnek..sõõõt ha jol belegondolom azok a legbrutálabbak (merci slr, sl55amd és egyébb brabus és amg tuningok, lamborghini..)
amcsi autokbol is csak pár darab van amire kinézetre is aszondom hogy huhh..japsibol is tetszenek autok.. supra, skyline, eclipse stb...
de em tudnék választani..
azhem ha válaztani kéne akkor lambo murci és slr között tanakodnék egy ideig.. a többit azonnal dobmán.... igen még a suprát is...
Igazad van, meg ne mis 😊
Abban igen, hogy kint lenézik az amcsi autókat, kb. mint itthon a sudzsumit, de korántsem azért mert kényelemben vagy felszereltségben le lennének maradva a többiektõl, egyszerûen csak sznobizmusból, a japcsi-európai autók egzotikusnak számítanak. Nem is tudom honnan vetted ezt a kényelem-felszereltség dolgot 😊 Amcsi autók mindig pont ezekrõl vooltak a leghíresebbek, "nagy bõrfotelek" 😊 Náluk már a 60-as években elektromos ablakemelõ volt szinte az összes márkában, amikor itt európában még javában kurblizni kellett 😊
Technológiában sincsenek lemaradva, a GM elitmárkái (Cadillac, GMC stb...) pl. méltó vetélytársa az európai konkurenseknek minden szempontból (igen, még fogyasztásban és teljesítményben is a hiedelmekkel ellentétben. Tessék utánnaolvani mit tud a NorthStar motor!)
Amiért nem nagyon majmolják õket az azért van, mert elég sokat veszítettek presztízsükbõl a 80-as, 90-es években, most kezdenek újra feljönni (pl. Cadillac). De nekem pont ez tetszik bennük. Ezerszer inkább ülnék itthon egy Cadillac Seville, vagy Deville volánja mögött, mint egy ma már kommerszé vált "gengszter-maffiaautó" BMW-Audi-Mercedsé mögött.