Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Hol látsz te ott Trabit?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pempő
Csávó készen van:

Meg a trabi is

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
ugy álle...fõleg igy télen
Jano
Végül is igen.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Oszt meddig?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
érzed a témát.... valóban gyengébben fogom csapatni...
CybearBoy
Akit érdekelnek az expón készített képeim, az nézzen be ide:
<a target="_blank" href="http://kep.tar.hu/balpet/index.phtml?aid=27603672&beginnum=0">http://kep.tar.hu/balpet/index.phtml?aid=27603672&beginnum=0</a>

Pempő
HUÁ! A lényeg, hogy nem ti voltatok. Ezek után meg gondolom óvatosabban raccsingolsz 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
jujjbazze ne is mondd! látam én is.. tök elszörnyedtem!!!!!!!!!
Pempő
CSOCSO egyben vagy? (Most mutattak a híradóban egy fehér 124-est, amiben 3 fiatal ottmaradt)

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
😊)))))))))))
CSOCSO
naaaaaaaaaaaaa...mé szutykozod azt?
Pempő
Hogymegmontam!

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
124 es... és levehetõ.. nem letõrhetõ.. ki lehet húzni a kocsi orrábol..
Degec
ez a szutyok hányszor lesz még?

...egy amerikai álom...

Taranov
hát nekem a felsõ képen alulról a második, harmadik és negyedik, ötödik a kedvencem, az utolsó kettõt valószínûséggel nem is láttam, az új meg nem olyan elegáns, mint a második szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
generációk...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pempő
Szerintem W124-es, az passzol hozzá.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Tippelek: E190, ha nincs igazan, és mondjuk pápaszemes E osztály, akkor javítsatok ki 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Milyen mercid van csocso?
I.C.ram
vagy letörhetõ 😊
Taranov
A csillag levehetõ????

Pempő
Ezt a bömöst láttam már. Az evo meg itt lakik a dzsungelben.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Lehet látni rajta, hogy nem az eredeti lökhárítók vannak rajta.
CSOCSO
elég durva volt élõben...kilógott a kerék mint az SL gamezban😊)))))))))))

ééés még az én autokám is látszik egy kicsit😊 csak a csillag nincs fent😞
I.C.ram
Durva, de elég sufnituning szaga van 😊
CSOCSO
amit én tettem be azzokat én fotoztam a lentebbit meg nemtom ki..gondolom garrett
Taranov
És egyiket te fotóztad a másikat meg más?

CSOCSO
ugyan az mint a lentebbi auto.. csak a rendszámot kitöröltem..
Pyx
ez szép! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
nah még1szer:
CSOCSO
erre csak ezt tudom mondani 😉

joideje megvan ez a kép csak lusta voltam felrakni de látván hogy itten van mán.. gondoltam felrakom én is...
hja és mégegy...
http://www.tar.hu/nwocsocso/bomikeG]
I.C.ram
6-8 milla
GregSB
WÁÁÁÁ!

Az egyik kedvenc autóm! Megabrutál jól néz ki!!

The Garrett
basszameg elbasztam na mind1 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Na "csak" 1 linket kaptok 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Mini nagyon szép, kár hogy olyan kicsi 😊)

HuAn82
Egy ilyen BMW-hez volt szerencsém a múlt héten.Erõs és kényelmes egy dög.

A másik kép...The italian job!:-) A film nézése közben határozottan megtetszet ez az autó. Mennyit kérnek manapság ezért?

CSOCSO
ki mondta hogy szarok az amcsi autok??? mint mondottam elõfordulhat hogy leesz egy amcsi autom... nemtommég miylen de ugy néz ki talánleht...
az hogy a japán autokra rá se nézel az a te fóbiád.. a te hülyeséged...
I.C.ram
Én is ezt próbálom magyarázni nekik.

pl, ami a Matrixban volt új Cadillac-ek, azok simán verik felszereltségben, teljesítményben a japán autókat.
I.C.ram
A Hidegháború idején kezdték elöször bevetni õket kb. 75-tõl.
Astaroth
huhh de szép!

I.C.ram
Naneeee!!! Ha ne!!! Ez most komoly???? Attól még, hogy nekem nem kéne egy új amcsi autó, attól mért ne lehetne azokról só?? Japánt még újat sem vennék, még is beszélek róluk.
Pyx
Hogy legyenek képek is: 😉

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
értem..okk.. ez van... természetesen ha amcsi lennék nekem is eu kosi kéne...vagy japcsi.. eu emberkéntmeg vagy amcsi meg japcsi.. mondjuk amcsi a legutcso a sorban mert az csak hangilag vonz... máshogyan nem..ültem amcsi kocsiban.. nem is egybem (amcsi auto találkozo.. de az nem fogott meg..sõõõt...
de mindegy.. eu kocsik is nagyon érdekelnek..sõõõt ha jol belegondolom azok a legbrutálabbak (merci slr, sl55amd és egyébb brabus és amg tuningok, lamborghini..)
amcsi autokbol is csak pár darab van amire kinézetre is aszondom hogy huhh..japsibol is tetszenek autok.. supra, skyline, eclipse stb...
de em tudnék választani..
azhem ha válaztani kéne akkor lambo murci és slr között tanakodnék egy ideig.. a többit azonnal dobmán.... igen még a suprát is...
GregSB
"mégha nem is supr ameg skyline.. de szerintem õ jobban tudja mint te...+ már régóta gondolom hogy sokan ugy néznek ré mint itthon a suzukikra😊 mármint az amcsi autokra.. egy merci vagy japcsi kocsi.. 2 szer kényelmesebb jobban felszerelt és kevesebbet fogyaszt mint egy amcsi auto..szerinted?..."

Igazad van, meg ne mis 😊

Abban igen, hogy kint lenézik az amcsi autókat, kb. mint itthon a sudzsumit, de korántsem azért mert kényelemben vagy felszereltségben le lennének maradva a többiektõl, egyszerûen csak sznobizmusból, a japcsi-európai autók egzotikusnak számítanak. Nem is tudom honnan vetted ezt a kényelem-felszereltség dolgot 😊 Amcsi autók mindig pont ezekrõl vooltak a leghíresebbek, "nagy bõrfotelek" 😊 Náluk már a 60-as években elektromos ablakemelõ volt szinte az összes márkában, amikor itt európában még javában kurblizni kellett 😊

Technológiában sincsenek lemaradva, a GM elitmárkái (Cadillac, GMC stb...) pl. méltó vetélytársa az európai konkurenseknek minden szempontból (igen, még fogyasztásban és teljesítményben is a hiedelmekkel ellentétben. Tessék utánnaolvani mit tud a NorthStar motor!)

Amiért nem nagyon majmolják õket az azért van, mert elég sokat veszítettek presztízsükbõl a 80-as, 90-es években, most kezdenek újra feljönni (pl. Cadillac). De nekem pont ez tetszik bennük. Ezerszer inkább ülnék itthon egy Cadillac Seville, vagy Deville volánja mögött, mint egy ma már kommerszé vált "gengszter-maffiaautó" BMW-Audi-Mercedsé mögött.

CSOCSO
😊))))))) okkkkkk