Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
UGYE EGY PERCIG SEM GONDOLTÁTOK, HOGY EZ EGY VALÓDI KÉP?!!! 😄DD LOL!! 😄D
Gondolkozzatok már, egy ló min. 750-900 kiló vagy mennyi. Szerintetek mit csinálna ebbõl az autóbal, ha elgázolná?? Nézzétek meg a motorháztetõ meg a motorrésznek szinte semmi baja, max egy kis horpadás. Arról nem is beszélve, hogy mi a lószart keres egy ló az utca közepén???
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
vagy a kocsinál?😊
amugy nemmindíg "vétlen" a ló.. impactoban is mutatták ahogy a hülye ló megkergült aztán szaladgált mint eg barom.. igaz miko elütötte egy auto a gazdája elsírta magát akkor sajnáltam alovat amugy meg dühitett a dolog...mármint hogy ez a kisagyú állatka itt rohangál és MILLIÓS károkat okoz
De ez tuti nem Photoshop?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bizonyára.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ne mondj ilyet.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Meg ugye a lónak ez nagyon rossz lehet, szóval én a lóval vagyok.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Talán nem kíván magyarázatot adni a lovas képre 😊
๏̯͡๏﴿
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De most komolyan: annak a kezét, aki ezt az autót tervezte én darabosra törném 😄D

\"Life is around you and in you.\"