Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
hmmmm.nekem az autó kell 😊
[Walaki]D`Lair
Elég tartós...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Affranc!...

[/cserf][/fülünyúl]

ne bízd el magad lehet ,hogy én is indulok😛

\"Life is around you and in you.\"

jah de mennyire tartós egy twin turbo supra moci ami x ezret pörög?!!Az amcsi motorok már 2000körûl lenyomják a max nyomatékot...

Kata
Na, most hogy így behízelegtem magam nálatok, majd tavasszal gyertek ki a ringre a Misspeed-re és szavazzatok rám.
Infó itt

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
nem szeretem a sört...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
De a japánok sem csak 1.6-os motorokat gyártanak...való igaz, hogy nincsenek 8 literes atombrutál mocijaik, de azért egy Supra vagy Skyline "se piskóta" ilyen szempontból és azért az odabasz egy V8-nak...

Kata
Na, tipikus férfiaknak való háttereket találtam nektek. Klassz autók, gyönyörû lányok. Igaz sör nincs a képeken, de ezt talán megbocsájtjátok. 😊
ITT

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Mint vöröshagymában a proletáröntudat...

Ebbe ne menjünk bele!Az amcsi motorok korszerûtlenek ez való igaz ,de a feelingben az bármelyik japcsit lenyomja(Hemi vs. 1.6-os Avensis lol)!

Kata
Egyik sem. 😊 Kevés vagyok én ilyen hölgyek közé, mint dobostortában a ritmusérzék. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
melyik vagy te?...😄

Kata
Ezt most csak nektek, csak most, csak itt.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
1.6-tal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jugen
És hanyas motorral fogyaszt ennyit? 1.2-el?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Taranov
Csak annyi baja van vele szerintem, hogy nem tudja, hogy szinte a legkorszerûbbek a japán motorok.
Pl. ha csak a Toyota mai motorjait nézzük, pl. az Avensisét, sokkal jobb, mint a hasonló árkategóriában mindegyik más.
Bár a Vectra is ugyanaz a kategória, és az is nagyon atom, az is csak 8 litert fogyaszt városban 100-on.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
hát most a mercim hangja is olyan hogy majd beszarok tõle!!!😊 esküszöm jobb hangja van mint egy v8asnak😊)))))))))))))))
I.C.ram
Olvastam 😛
[Walaki]D`Lair
Mi a bajod a japán motorokkal? Lehetõ leg környezetbarátabb mocik...nem a V8-as nagy baszom ami autók...én is szeretem õket, meg a hangjuk is gyönyörû, nade egy benzintemetõ ózonlyuk mindegyik...😊)))

jó szemed van;]én nem látok be a kasznin sajna...

I.C.ram
Nem nem 😊 Mindegyikben amerikai motor van, errõl biztosíthatlak 😊

Pl. Abban a tûzfestésesben egy bazinagy v8-as Chevy motor van.
ez nem vonatkozik a japcsikra tuti ,hogy abban a jó kis fordban valami 164 valve DOHCPENP triple-turbo moci van😛

Guest
Hmmm, kezdem érteni, hogy honnan a villamosos kérdés... 😊)
I.C.ram
Ha tudja értékelni, és nem idiótásítja el, akkor akárki kezébe való! 😊
I.C.ram
A Tárogató és a Bognár sarkánál kicsit feljebb a Tárogatón. Mindig ott parkol egy piros Opel Manta Recaro ûlésekkel, és egy gyerekûléssel 😄
hello kata teccik a neved olyan katásan hangzik
megadod az icq számod?😄

pfujj japcsi kezibe az ilyen nem való😊

Kata
Itt:

[/cserf][/fülünyúl]

Pempő
Manta hol?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
©koda power!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Astaroth
Egész szépre sikerült.Csak lenne rá 5 év garancia...

Taranov
Ez szép darab.

HuAn82
Az enyém és ilyen sárga. Csak nem RS!Sebaj,majd egyszer!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CybearBoy
Ammás. Lada rulez.

HuAn82
A ©koda rulez-re reagáltam. Lada nem érdekel nem is bántom. Megnyugodtál?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
A 2. képen túl színes a járgány (szerintem)! Bár lehet valakinek ez tetszik... A többi viszont király!

CybearBoy
Ááá, ugyan már...

HuAn82
Jól beszélsz!

Taranov
Vannak szép japán autók is, bár közel sem annyi, mint amerikaiból vagy európaiból, ez igaz.

I.C.ram
Japán amcsi autó találka.

Van még azért pár japán, akinek van izlése 😊)
CSOCSO
ma láttam egy s2000es hondát.... sajna a hátsó spoiler le volt szedve...de jol nézett ki😊 aztán egy olyan nõ szállt ki belõle hogy azt hittem ott helyben megerõszakolom!!! olyan mini szoknya ami inkább már picsa szoknya mert csak azt takarta el!!! husszo barnásfeketés haj, aaaarghhhh nagyon veszett volt a dög!!! és sajna az autot lestem miközben kiszállt... márcsak arra eszméltem fel mikor probálta visszagûrni a derekáról a seggére a szoknyát.. JAAAAJ
I.C.ram
De mostanában nme látom. Csak az Opel Manta van itt mindig.
I.C.ram
A Piros Skoda Rapid eszméletlen király!!! 😄

Itt állt az utcánkban egy alufelnis Rapid, az is móka volt. Pempö, te nem láttad?
Loál János
Lécci verd meg!
Köszi!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Akkor az ott vki más, aki a te nevedet használja

Loál János
Csak itt fórumozom. eSGé! Bálálá!

Taranov
Jano, te az a Jano vagy, aki a hwsw-n is Jano? Mert ott van Jano és Jahno is.

Pempő
RAPID!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János