Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Azért vérig sérteni nem kell a Fiat designereit 😊)

Ráadásul a thalia elõrõl clio volt, kisautós, hátulról meg semmilyen, ez a fiat, meg valamennyire fiatos legalább. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
ja az még ennél is csúnyább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
hát ja ,elég jelegtelen... kb mint a renault thalia 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Valóban elég semmilyen, de olyan elegáns beütése van, pedig alig 2 millió feletti, talán 2,5 millió.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
hát nem tom, olyan semmijen formája van mint minden FIAT-nak. rövid nem tetszik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov

Punker
képet plz mert még a nevét se hallotam soha...

Taranov
És szerintem nagyon szép is az Albea.

Taranov
Ez igaz mondjuk, de túl gyakran volt modellváltás a Fiatnál és mostanság a kutya sem vesz Fiatot ahogy elnézem.
Punto alig van, pedig sikeresnek indult szerintem, Pandák száma most mondjuk nõ azért, de pl. az Albeát...talán egyet ha láttam, pedig nagy autó jó áron.

I.C.ram
A FIAT is olyan mintha jól menne nekik, közben lassan az egész céget bekebelezi egy nagyobb. Már így is 30%a a FIATnak ...amerikai... asszem amerikai.
Taranov
Nem tudom, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy nehezen tartja magát, elég jól megy nekik, nekem úgy tûnik.

I.C.ram
Egyébként a BMW most milyen tulajdonban van? Én ûgy emlékszem, hogy egyelõre BMW, de már nehezen tartja magát, és közeljövõben lehet, hogy megveszik. Igaz ez?
I.C.ram
Nem csak sportkocsit gyárt a merci sem. Nézd meg az új S600-ast.
Taranov
Nekem az is tetszett, de a szögletes még jobban 😊)

CSOCSO
nekem se tetszik anynira a bömös😞... de a merci mindenképpen zsír let.. igaz a régi E meg CLK mercik ritka rondák voltak ( legelsõ kereklámpás mercik)
Taranov
Hát te így gondolod, én nem úgy, ahogy te 😊)
Egyébként szerintem az egyik legszebb BMW az elõzõ generációs 5-ös, de az új 7-es is nagyon tetszik.
Merci is, csak én a sportkocsikat nem annyira szeretem, mint mondtam már.

I.C.ram
Köszi 😊 Jó kis Cadillac ez 😊
I.C.ram
Nem tudom mi tetszik nektek ebben az új BMW-ben. Szerintem úgy elkúrták a designt, ahogy csak lehet. Amyg a mercinél bejött a design váltás, addig a BMW-nél marhára nem.
Taranov
hehe

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov

Kata
Ez is szép, de az enyém szebb, erõsebb, gyorsabb! 😛
😊)))

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Köszi 😊)
Én is mutatok valami szépet:

tomsolo
kata meg a szmájli 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kata
Kérésed parancs! :elégedettovisfejûvigyorgószmájli

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Na akkor a német autók kedvelõinek is járj a kedvében! 😊

Kata
Az amerikai autók kedvelõinek:

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
infinity fx35... én is láttam.. ultrabrutál... ismerõs kintrõl hozat 40 k ért egy fx45 öset
[Walaki]D`Lair
Zuglóban láttam...a hungária körúton pontosabban....mentem mellette is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

HuAn82
Skodálatos!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Lol miket találtam NFS topicban! 😊

A zászló a legkomolyabb rajta 😄
Pempő
ÁZ! Jóidõben találkozóhely zülléshez 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ahol nem lehet átmenni? 😄
Pempő
Ott a kedvenc hidam!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Egy méter hány kiló?
I.C.ram
Csak nem a Riadó utca-nál? 😊
Pempő
Egy liter hány centi?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Hellhammer
Mondjuk, ha belegondolok hogy egy ló olyan 4-500 kg körül van, ebbe meg majdnem 100 is van, akkor viszont könnyûnek számít az autó 😊
Tényleg: egy NM hágy kg?

[Walaki]D`Lair
Egy feketét? azt én is láttam tegnap este....(a kis oltcitomból...😄)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pempő
Esetleg légzsák helyett sózsák!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Hellhammer
Esetleg öntöttvas motorblokk alu helyett?

[Walaki]D`Lair
Apád fasza...😄DDDDD

Télleg jó terepjáró...jövõ héten is megyek dagonyázni...(ha addígra leesik végre a hó...😊

Pempő
Vagy ólmozott üzemanyag...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
Nehézfém felni. Loál.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hellhammer
Ez a kis pöcs autó 1100 kg? Mi van benne, hogy ennyit nyom?

Pempő

Ez volt az?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
Télleg!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Láttam ma egy Infiniti "Terepjárót" kurvajól nézett ki. Mintha egy sportkocsit emeltek volna meg.
I.C.ram
Opel Tigra 1az1-ben ugyanez! Motorja is.
Taranov
Valóban, de ezt Walakinek ne mondd! :-))