Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azok az 1.4-es benzinmotorból 103 LE-t hoztak ki.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Gyártás év/hó: 2000/8 Mûszaki vizsga: 2004/8
Hengerûrt.: 1388 cm3 Futott km: 21400 km
Kivitel: coupe Szín: ezüst metál
Teljesítmény: 90LE kW/LE
Száll. sz. sz.: 4 fõ
Telefonszám: 1/452-9722 , 1/452-9728
Ár: 2.790.000 Ft
Leírás: ABS, centrálzár, klíma, elektromos ablak(elõl), riasztó, autórádió, 2 Airbag(légzsák), szervokormány, ALU felni, metálfény, immobiliser, szervízkönyv, törzskönyv, elektromos tükör, színezett üveg, fordulatszámmérõ, részletfizetés lehetséges, autóbeszámítás lehetséges, részlet 30 %-tól, SZÉP ÁLLAPOTÚ MEGKÍMÉLT AUTÓ.

Mondjuk senki nem hitte el nekem annak idején, mikor beírtam ide a fórumra, hogy terepjárónak van árulva az Ignis, de sajnos már nincs meg az a Kerék világ amiben ez volt...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mondjuk gondoltam, hogy nem Lotus árban van, mert hírdették még 2000 elõtt pár évvel az Autó2-ben 😊
Aszittem több, na mindegy, akkor utánanézek én is ennek a pumának lehet jól jönne a háznál 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mert említetted még vmikor, hogy a régi 156 jobban tetszik, mint az új.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Írtam, hogy talán Rolls Royce-ban van rózsaszín (mert ugye "elég" drága) és utána írtam, hogy BÁÁÁÁR nem gondolom, mert véleményem szerint az autógyárak azért nem árulnak rózsaszín autókat, mert nem mutatna jól az autókon.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Németeknél max. Smartban van rózsaszín 😊)
De a www.bmw.hu-n meg lehet nézni, de eddig semmilyen német márkánál nem láttam rózsaszínt, bár ha valaki mondjuk Rolls-Royce-ot vesz, ami történetesen nem német, akkor talán adnak rózsaszínt is.
Bááár, azt is el tudom képzelni, hogy azért nincs rózsaszín, mert úgy gondolja a gyár, hogy nem vet túl jó fényt a márkára.

Valaki írta itt, hogy 19x-el mentek pályán Calival és full para volt. Én (bár lehet, hogy lebasztok majd) kitapostam a torpedólemezen a gázpedált és az M3-on óra szerint 220-nál állt meg, amikor kijöttek elém és lassítanom kellett (kicsit furcsa volt, mert gyári adat szerint 205 a vége, de ennyit tuti csal a km óra, pláne a vége közelében 😊) És nem volt halálfélelmem (de lehet, hogy ehhez az is hozzájön, hogy kicsit alakítva van a futómûvön az autómban). Olyan érzés volt, mint mondjuk apám Twingojában a 140.
Svejk:
Asszem Te kérdezted, hogy mennyi a fenntartása egy autónak. Bár nem tõlem kérdezted, de ha nem gond leírom: 3700 a kötelezõ havonta (apám nevén van az autó ez miatt az enyémen 6-7000 lenne) a súlyadót nem én fizetem, mert az fizeti akinek a nevén volt jan 1-én (elõzõ tulaj) - de kb. 10-12000 lesz egy évre. Egyéb ilyen ktg nincs. A benzinpénz autótól függ, nekem nyárom 8.5 körül fogyasztott városban (pályán 7 körül) most télen kéri a 10-et (monnyuk nem kímélem, a váltási fordulatszám nálam nyugodt tempónál 4000 ha meg hajtom akkor tiltás közelében 😊). Így havonta kb. 13-15000-ért tankolok bele. Durván ennyi 😊 (ha meg beszarik valami az a 100 Ft-tól mehet a csillagos égig)