Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát ez elég gagyi valóban, nem ilyennek rémlett. Rover 25 szintû lehet, nem? Méretben perzse kisebb
Mondjuk azok az 1.4-es benzinmotorból 103 LE-t hoztak ki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
1.6-os meg 1.4-es van.
Pempő
XC90-re is azt hazudják, hogy terepjáró 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Sõt nem is találtam 100 LE-snál nagyobbat.
Pempő
1.4 biztos hogy van

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ford PUMA (Benzin) Hirdetéskód: 3340033

Gyártás év/hó: 2000/8 Mûszaki vizsga: 2004/8
Hengerûrt.: 1388 cm3 Futott km: 21400 km
Kivitel: coupe Szín: ezüst metál
Teljesítmény: 90LE kW/LE
Száll. sz. sz.: 4 fõ
Telefonszám: 1/452-9722 , 1/452-9728
Ár: 2.790.000 Ft
Leírás: ABS, centrálzár, klíma, elektromos ablak(elõl), riasztó, autórádió, 2 Airbag(légzsák), szervokormány, ALU felni, metálfény, immobiliser, szervízkönyv, törzskönyv, elektromos tükör, színezett üveg, fordulatszámmérõ, részletfizetés lehetséges, autóbeszámítás lehetséges, részlet 30 %-tól, SZÉP ÁLLAPOTÚ MEGKÍMÉLT AUTÓ.

Taranov
Lehet, hogy nem sportkocsi, de ha a Suzuki Ignis reklámban azt írták -idézem- "családi-terepjáró-városi autó", akkor ez is lehet sportkocsi.
Mondjuk senki nem hitte el nekem annak idején, mikor beírtam ide a fórumra, hogy terepjárónak van árulva az Ignis, de sajnos már nincs meg az a Kerék világ amiben ez volt...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
de mindjárt utánanézek.
I.C.ram
Hát nem 😊
Loál János
Mintha a Puma csak egyetlen, 126 lovas 1.6 16V motorral készült volna.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Semmi köze nincs a sporthoz. Egy alap Puma kb. 75 LE-s. Még a súlyára sem mondhatjuk, hogy sportos, pedig akkora mint egy kis Swift, és 1100 kg körül mozog. Egy Smart szintû autó sportos külsõben.
Taranov
Hát lehet, engem soha nem hozott lázba, nem nagyon szeretem a sportkocsikat.

Pempő
Nem sportkocsi. Tigra-klón.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Igazából nem tippeltem, csak mivel egy IV-es Golf 4 milla és az elég népszerû autó gondoltam ez több. Meg ugye sportkocsi stb.
Mondjuk gondoltam, hogy nem Lotus árban van, mert hírdették még 2000 elõtt pár évvel az Autó2-ben 😊

I.C.ram
Van benne egy szaros 80-100 LE-s motor aztán ennyi a sportkocsi. Még az alufelni is extra a kocsihoz. Használtan is a legdrágább olyan 2,5 millió körül mozog, ami szerintem finoman szólva is rablás ezért a szarért.
Pempő
Mennyire tippeltél? 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Hmm 😊
Aszittem több, na mindegy, akkor utánanézek én is ennek a pumának lehet jól jönne a háznál 😊

I.C.ram
fullosan 4 milla
I.C.ram
Ne viccelj már egy Puma max 4 milla újonnan.
CSOCSO
kösikee.. énmeg értesítem a colost a teflonján
Taranov
Na várj, mindjárt megkérdem a sofõrt, hogy milyen izzó van a pumámban 😊)

CSOCSO
colos.. ez most nem jött össze😊))))))
c0l0s
Nekem nincs Pumám!!!ezér is nem tudommegnéznmi!!!

c0l0s
Sziasztok!!!
Kérdésema köv.
A Ford Pumának H7 es izzója van vagy nem?

Hellhammer
Én inkább ilyet vennék. Ez is Alfa és csak 147, de 348 LE 😊

HuAn82
Én meg egy BMW-t és majd bámulhatod a hátsómat!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Én meg egy BMW-t, azért hogy tudjunk versenyezni 😊 Komolyra fordítva a szót, távolról a képen látható 156, de élõben nézve a legújabb 156 tetszik jobban.
Mert említetted még vmikor, hogy a régi 156 jobban tetszik, mint az új.

Tikal
ha van lové biztos lefestik amilyenre akarod, minden pénz kérdése (sajnos)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Most néztem a túrakocsik versenyének érdeményeit, és a BMW-t veri simán az Alfa 156 GTA 😊 Ha lesz pénzem veszek egy GTA-t 😊

Hellhammer
Némelyik autót én simán el bírom képzelni rózsaszínben (a tiõikus nõi autók ugye) 😊

Taranov
Köszi, alig várom 😊)

Taranov
Megint elõször hozzászólsz és utána olvasol, már ha épp nem marad el az olvasás 😊)
Írtam, hogy talán Rolls Royce-ban van rózsaszín (mert ugye "elég" drága) és utána írtam, hogy BÁÁÁÁR nem gondolom, mert véleményem szerint az autógyárak azért nem árulnak rózsaszín autókat, mert nem mutatna jól az autókon.

I.C.ram
Mert a Rolls Royce-ot kurvajó fényben mutatná a rózsaszin, mi? RR sincs rózsaszínben az tuti.
Kata
😛PPPPPPPPPPPPPPPP

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
a középkorban azilyen isten gyalázókat mint ti megégették..... hol is az öngyújtóm? 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Akár kettõre is, HA lesz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Jó, értékelném, ha elvinnél egy körre 😊)

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Majd ha lesz pénzem, veszek egyet és befestetem. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Fix, hogy nincs 😊)
Németeknél max. Smartban van rózsaszín 😊)
De a www.bmw.hu-n meg lehet nézni, de eddig semmilyen német márkánál nem láttam rózsaszínt, bár ha valaki mondjuk Rolls-Royce-ot vesz, ami történetesen nem német, akkor talán adnak rózsaszínt is.

Bááár, azt is el tudom képzelni, hogy azért nincs rózsaszín, mert úgy gondolja a gyár, hogy nem vet túl jó fényt a márkára.

Taranov
Szép darab.

Kata
Ez tetszik! Rózsaszínben van ilyen? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Punker

Punker

The Garrett
Dragoner kedvéért kis topikáp!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hellhammer
Amúgy tavasszal lesz egy tuti japó vs. német összevetés, mert zenekarunk basszusgitárosa tavasszal vesz egy Toyota Celica-t. Biztos nyomunk majd egy párat egymás ellen 😊

Hellhammer
Kérdeztétek, milyen a Calibrám, de nem válaszoltam, mert hétvégén nem neteztem :| Szóval a képen látható Cali egy 91'-es C20NE (2.0 8 szelep 115 LE 170 NM) elég jó áron vettem nyár elején, azóta minden gond nélkül mentem vele 12000 Km-t, amikor hirtelen minden megadta magát benne egy hónapon belül - vezérmûszíj csere után (szeró szivattyú, generátor, benzinszivattyú, vízpumpa, benzincsõ). Rendbe lett hozva azóta, és megint gond nélkül nyomom aztóa is (kb. 1 hónapja lett kész).
Valaki írta itt, hogy 19x-el mentek pályán Calival és full para volt. Én (bár lehet, hogy lebasztok majd) kitapostam a torpedólemezen a gázpedált és az M3-on óra szerint 220-nál állt meg, amikor kijöttek elém és lassítanom kellett (kicsit furcsa volt, mert gyári adat szerint 205 a vége, de ennyit tuti csal a km óra, pláne a vége közelében 😊) És nem volt halálfélelmem (de lehet, hogy ehhez az is hozzájön, hogy kicsit alakítva van a futómûvön az autómban). Olyan érzés volt, mint mondjuk apám Twingojában a 140.
Svejk:
Asszem Te kérdezted, hogy mennyi a fenntartása egy autónak. Bár nem tõlem kérdezted, de ha nem gond leírom: 3700 a kötelezõ havonta (apám nevén van az autó ez miatt az enyémen 6-7000 lenne) a súlyadót nem én fizetem, mert az fizeti akinek a nevén volt jan 1-én (elõzõ tulaj) - de kb. 10-12000 lesz egy évre. Egyéb ilyen ktg nincs. A benzinpénz autótól függ, nekem nyárom 8.5 körül fogyasztott városban (pályán 7 körül) most télen kéri a 10-et (monnyuk nem kímélem, a váltási fordulatszám nálam nyugodt tempónál 4000 ha meg hajtom akkor tiltás közelében 😊). Így havonta kb. 13-15000-ért tankolok bele. Durván ennyi 😊 (ha meg beszarik valami az a 100 Ft-tól mehet a csillagos égig)

Taranov
Suzuki az japán, de egyébként egy Kia, Daewoo sem hiszem, hogy 5 év alatt elrohad.

Pyx
loál(tm) 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
szépek! cayenne brutál nagyon..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.